מזל טוב להולדן!

nik19864

New member
מזל טוב להולדן!

שחוגג היום יומולדת, אם אנ'לא טועה 31, שיהיה לך במזל טוב ועד 120 ושיתגשמו כל משאלותיך ושתמשיך להביא אותה באחלה סקירות!!!

Boo9ie

New member
אכן, המון מזל-טוב, הולדן. ../images/Emo65.gif

.np - lynyrd skynyrd - Free Bird (מוקדש לך ובשבילך, לא שזה מעניין אותך בכלל.)

Paranoid Y

New member
מזל טובבבבב!!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

המון המון מזל טובבבבבבבב
עד 234!! אני אכין לך עוגה מגדות המסיסיפי... 31 נרות?

קיר קמט

New member
מזל טוב למורי ורבי.

למרות שעם תלמידים כמוני, המורה בטח מוצא לו כוך להתחבא בו.
אני אהיה בנאלי, כי בנאליות היא היא מהות ימי ההולדת - שכל משאלותייך יתגשמו, שתזכה למצוות, שיזכו הג'וניורים למצוות, שתזכה ל100 פעמים ח"י דיסקים של מוזיקה אמריקאית כפי שהיא צריכה להיות, וגם כמה דברים מעבר לים (התיכון/האטלנטי/הפסיפי - גם הקריבי, אם בענייני רגאיי אנחנו.) שלא תגיע אל הג'אם הגדול שבשמיים (דווין, ג'ימי והשלישייה המקודשת של הסקינרד, כולם ביחד. מסביב לפינג'ן שלא רק עלים של תה מסתובבים בו, אני מניח.) עד שתהיה מוכן לזה, שתזכה להכרה שאתה ראוי לה (כלומר, טור בידיעות אחרונות. למרות שידיעות זה עיתון ממשלתי, אז כבר עדיף הארץ, ותהיה חלק מהאליטה השמאלנית. אתה שמאלני בכלל? יש שמאלנים במקום הזה חוץ ממני בכלל?) ועוד שלל ברכות ואיחולים. מזל טוב.
כתבתי גם שיר במיטב הסטייל של ימי הביניים, כולל אקרוסטיכון מפואר, אבל ויתרתי - כי משורר כבר לא אהיה, איך לומר בצורה עדינה.

Boo9ie

New member
ללא כותרת.

נכון, הוא לא מקבל מהפורום כסף ו/או סקס, אבל האהבה שלנו שווה הרבה יותר, ובכלל מי רוצה טור מטופש (וברור, שלא בידיעות אחרונות, זה הגלגל"צ הכתובה.)? אוהבים אותך, הולדן.
(ובטח שהוא שמאלני, זה פורום של שמאלנים.)

קיר קמט

New member
סליחה!

בתור גלגלצניק אדוק, כרגע, כי המחשב שלי מועד לפורענות ואני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב, אני מבקש - גלגלצ, כבודם במקומם מונח. נמאס מההתנשאות פה על מוזיקה עכשווית, זה לא כלכך נורא. NP - כלא שש - אין לי מושג איך קוראים לשיר הזה, אבל הוא בגלגלצ עכשיו

Boo9ie

New member
סולחת, כמובן.

דווקא קצת הסכמתי עם העניין שנמאס לברבר על גלגל"צ, עצם העובדה שאני לא רוצה לשמוע את הפיקיות, לא הופכת אותן למכשפה מהצפון (זה צפון, נכון?) או לנחותות מכדי להשמע ברדיו, סתם לכונפות (מכוערות). הזכות לשמוע רוני היא אכן זכות, ולא חסד, וגלגל"צ תעשה מעשה מאוד חמור אם היא תקבע איזשהו טון-פאסדו-איכותי, שלפיו חייבת כל המוזיקה להתיישר. אבל עדיין אני לא יודעת איפה אתה חי, הם חרא. פייס וויט איט. נפ - רוג'ר המהנדס, זה כיף.

Rubycon

New member
Don't push your luck, lady

There are only two things which can be compared to sex, the first is music, and the second is terrific with music (esp. Tangerine Dream and Coltrane) and/or sex, or with anything else. And Kir, Galgalatz? Do me a favor. First you crown yourself as a lefty, then you praise Galgalatz, What next? Another Kristallnacht? ---------- If this post was a wee bit too stinging, I ask whom it may concern to accept my apologies. np.sam rivers.contours

ThePiper

New member
הילד לא בן 30?

בכל אופן, גדל את שני הג'וניורים (מי ייתן וירבו עוד גאונים, האחד יותר גאון מקודמו). לכבודך אני אקשיב לקצת רוק דרומי היום (אבל רק קצת P:) ואקרא בתפסן. מזל טוב!!!!

Boo9ie

New member
Oh, כמעט ונוגע ללב.

הדאגה שלך לשלום הציבור, אתה פשוט אות ומופת. (השורה האחרונה התייחסה אלי? אל תהיה קשה, בבקשה.) ובכלל, לא השוואתי בין כסף לסקס, תפסיק להכניס מילים לפה, זה לא משהו. כסף זאת נגזרת בסיסית של עבודה כלשהי, ומחרמנות אינטלקטואלית אפשר להגיע גם לסקס, תגדיל ראש.

Boo9ie

New member
ואם כבר כאן.

np - Hatfield and the North - Chaos at the Greasy Spoon (מועדון האידיוטים, מומלץ בחום.
)

Rubycon

New member
how did you figure

out that my last sentence was referred to you? Moreover, I didn't say you compared sex to money, but you said love is better than both. Referring your last sentence, of course you can, but I work in construction, and when working or returning from work, a girl would probably ask me whether a war had begun rather than ask me on a date.

Boo9ie

New member
You have a one track mind.

כמעט והתכוונתי לומר שברור שזה התייחס אלי (= כי ככהזה), אבל עצרתי את עצמי לבסוף. אני לא יודעת מה זה אומר עלי, אבל כנראה לא משהו טוב. ואגב, זאת רק אני? אבל חסר לך משפט (ו/או אבל). תהיה פליט מלחמה, זה כמעט ואופנתי בימינו, אבל עדיין, דיברתי על הולדן, שיכתוב שטויות על רוק דרומי ובעקיפין יפתה מישהי, שאומנם לא הולכת לשכב עם רוברטסון אבל לפחות עם חובב שלו, וגם זה משהו. ובקיצור נמרץ, שתתקע לך עצם בגרון. (
, אבל זה אחד בחשאי.) np - Zappa - Little Umbrellas הוא ללא ספק אחד הגדולים ביותר, מכל בחינה אפשרית.

Rubycon

New member
Almost chinese

Do not call upon me or I shall exhaust you with construction tales such as "Rubycon's famous electrifications" or "Caution! Landing buckets of concrete!". np.john zorn.masada vol. ii, beit

קיר קמט

New member
כמו שאמרתי, שוב התנשאות

נתחיל מזה שכרגע, ברגע זה ממש - בגלגלצ - מייק אולדפילד. מייק אולדפילד. הא. נראה אתכם מתנשאים. כמה תחנות כבר משדרות את אולדפילד ?! ונמשיך הלאה: אני אדם פשוט, לא מפחד מהחיים אשתי, קוראים אותה יוספה ותפקידה להביא לי פיצוחים. ובלילות החורף החמים, נפשי יוצאת אל הכרמים. קצת לבצור, קצת לעדור קצת לעשן ענבים. ואני לא בעניינים של נאצים, אני קומוניסט, יש לי שנאה עמוקה לכל מה שנאצי וכל מה שפאשיסטי. לקומוניזם אין מדינה, אתם מבינים. ובקשר לטובה, תגיד מה. אני תמיד ידעתי לתת מעצמי לטובת אחרים.

קיר קמט

New member
נו, ושוב

הנה הבעיות שלי, Take it or leave me. 1. אני רואה המורדים. 2. אני שומע גלגל"צ. 3. אני גם רואה מיכאלה. 4. אני, רחמנא ליצלן, אוהב כדורגל, ברברי שכמוני, ועוד איטלקי, לא עלינו. 5. אני שונא פרוג. שונא. אין מילה אחרת. 6. אני חושב שרמי פורטיס הוא המתנה הכי גדולה של אלוהים למין האנושי, וההוכחה לקיומו. 7. אני עדיין לא סובל את פלאנט. הוא שר כמו כוסית. 8. אני דכאוני, אבל אני מחייך כל הזמן, מה נקרא, דו-קוטביות קיצונית. 9. אני חנפן-חסר-תקנה, או לפחות הייתי. זה קצת התמתן לאחרונה. 10. אני, אוי ואבוי, אוהב לשמוע מילים כמו "לבריאות", "בבקשה" ואפילו "תודה". 11. אני אוהב את רוני והפיקסיות. 12. יש לי בבית דיסקים של פאלפ, נירוונה, מטאליקה ופנתרה (מדובר פה על מקוריים, כן?), אבל שום דבר של הביטלס, פינקפלויד, או דיפרפל. מי שחושב על עוד בעיות, ברוך השם, שיודיע.

Boo9ie

New member
כן, אבל מה הסדרה השלישית הכי דפוקה?

אם משהו נראה כמו כוסית, שר כמו כוסית, מתנהג כמו כוסית, זה אומר שהוא כוסית? ובכלל זאת לא תירוץ לשנוא את פלאנט, אין סיבות לשנוא אותו, הוא זפלין, עדיין. np - Since I've Been Loving You (נפ פיקטיבי, אבל עדיין.)

למעלה