מזל טוב לגל !

פIלי

New member
מזל טוב לגל ! ../images/Emo77.gif

מזל טובבב לגל המנהלת האהובה עלינו! שיהיה לך שנה אדירה לגמרי, הרבה מזל טוב, ועד 120. וכמו שאמרתי, מזלל טובב!
מת עליך נשמה! תודה על זה שאת מנהלת את הפורום כל כך טוב, משיגה לנו כרטיסים כל כך טוב, ומורידה את התח.. טוב אני ישאיר קצת ליובל. שתישארי כזאת מאגניבה וחביבה על נהגי מוניות! אוהבים אותך!

גאאאללל!! (...רחלי..)!!! ../images/Emo13.gif

מזל טוב ענקי !!! מתה עלייך המון! (ברכה מושקעת וברורה יותר נשלחה לך באייסיקיו...) ואגב, מצטערת על חוסר הקשר- אבל קיבלת את ההודעה מבועז?

kfm

New member
גללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזלללל טווווףףףףףףףףףףףףף!! שתחיי מלא שנים ויהיה לך הכי כיף בעולם!! תודה רבה רבה רבה שאת מנהלת את הפורום הכי שווה שיש
מה? את מסמיקה? להמשיך?
לאביו אולווייז
ולא שכחתי את הסנאי שלנו.... הפרווה שלו זהכי טוב שיש בארץ אני אומרת לך!!
אז יומולדת שמייחח!! נ.ב יש לי כמה תקליטים חדשים..אם בא לך לבדוק
..

~*~gaL

New member
תגידיייייי! פליייז תגידי שיש לך את

החדש של דנה דבורין!!! (היה לה ישן בכלל?
) ד"ש לסנאי...
והמון תודה!
ובבקשה. ;)

kfm

New member
../images/Emo6.gif "דנה דבורין האישה והאגדה"

את מוזמנת מתי שאת רוצה!! הדלת תמיד פתוחה! טוב לא תמיד..את יודעת..בכל זאת קר בחורף וזה..במיוחד בלילה..ובקיץ יש צפרדעים..אה וגם גנבים יש..אופ. טוב אז כמעט תמיד היא לא פתוחה..בעצם היא לא פתוחה אפם, אבל את מוזמנת לדפוק אני מפטיחה שאני אפתח!!
ו....ד"ש לסנאי?! ככה?! בלי לבקר, בלי לשלם על חיתולים, אוכל, הסעות לביצפר, חוגים, טלוויזיה, מסרק זנב?! כלום?! איזה מין אבא את??

~*~gaL

New member
מסרק זנב - בסדר.

כל השאר יובל משלם... ויער, מאיפה הידע, לעזאזל?

Yuvalenko

New member
גברת גאל! אני עובד קשה בשביל הכסף

הזה!! בזיעת אפך תאכל לחם!

mati88

New member
גל../images/Emo70.gif

ילדונת!!! מללללללללללללא מזל טוב!!! |מלא מזלטוב| (חיחיחיחי...תודו שקרעתי אותכם....חחחח...), שתהיה לך שנה מצוינת, שבועז יהיה נחמד יותר ושאנחנו נשתפי (יענו נהיה שפויים) יותר.... ותמשיכי להיות המנהלת הכי מצוינת שיש!! באמת!! אין עליך ואנחנו אוהבים אותך! מקווה שנהנת בטיול, יום טוב שיהיה...

greeneye

New member
גלגול!

ילדה עם שם יפה!! מזלטובבב המון מתנותתתת!
מי שלא מביא לך תכניסי לו את המכות של החיים. תשארי המנהלת. ותמשיכי לסדר לכולנו טובות הנאה. אהם. כן. את כבר גדולההההה! תכף תלכי לצבא ותעלמי לנו!

~*~gaL

New member
וואי! איזה יפה! ../images/Emo13.gif

המון המון תודה!
ו... אל תזכירי לי.
יהיה מאד קשה להיות פה פחות. :-*

~*~gaL

New member
וואי, תודה תודה לכם! ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

הייתי עונה לכל אחד באופן אישי, אבל אין לי ממש כוח.
וגם דיי לוחצים עלי לפנות את המחשב... אני אעשה זאת מאוחר יותר... אבל באמת המון המון תודה, לא עבר לידי כל מה שנכתב כאן.
כולם נחמדים אלי היום, איזה כיף לי. :)) ו... המשך יבוא. :)))

lishhhh

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif|נשיק../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo142.gif

גללללללל!!!!!! יפה שלי!!!!!!!!! איזה גדולה את!!! מזל טווווווווווווווב!!! שיהיה לך יומולדת שמייח! ומאושר! ומדהים! ומהמם! ויפה! ונחמד! ומווושלם! ושתזכי לשנה הבאה!! עד מאההה ועשרים שנה!! מזל טוב לאמא! מזל טוב לאבא! מזל טוב לכל ה-מ-ש-פ-ח-ה!

בובההההההההההההההה../images/Emo80.gif

מזל טוב!!!!!!! היום יום הולדת היום ום הולדת היום יום הולדת לגללללללללללללל וחג לה שמח וזה לה פורח היום יום הולדת ל-ג-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luli pop

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo187.gifגלללללל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב
בת כמה את?
לא שזה חשוב. יומולדת שמח המון
ות שוות! שכל מה שתרצי יתגשם ו..... זהו... יום טוב.

למעלה