מזל טוב לאמא

D amaged R oses

New member
מזל טוב לאמא../images/Emo24.gif

היא הגיעה ל70, והיא כבר לא קלריקית! פריסטית!!
אתמול בדאבל איאקספי היא הגיעה לרמה 69+40% אח"כ עשיתי לה LMPQ עד 70+% היא עשתה 10%היום ואז סיימתי לה הרגתי לה את הבוס כי זה דיי הפחיד אותה
היא ישבה לידי לחוצה, ושסיימתי היא נשמה לרווחה
עם השאלות, ממש התבאסתי, החיים ירדו ולא לקחתי את האוכל שמפסיק את ההורדה של החיים באל נאט', והשאלות בפורום שונות מהניסוח במשחק ב-ה-ר-ב-ה, וגם לפי היידן סטריס.. אז נכשלתי בשאלה כי לא מצאתי אותה הכנתי שוב, ונכנסתי להיידן שמסודר יותר ;X וניסיתי לפענח למה התכוון המשורר הייתי בטוחה לרגע שהוחלפו השאלות.. יש נקודה אחת בSR ואמא פשוט מתלהבת מהסקיל הזה
היא כולה מאושרת
ותמונות, כי כזה חובה

deisy

New member
מזל טובבבבבב ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

מעולה! אני שמחה מאוד תמסרי לה המון מזלטובים ממני!
כל הכבוד על הנחישות וההתמדה! חכי, עוד מעט HS
היא בכלל תעשה חיים!

Guid

New member
מזל טוב אמא של נעה!! /tapuzforum/images/emo212.gif

אני חייב לציין שאת מהירה... /tapuzforum/images/emo6.gif לפריסט יש סקילים מגניבים, תהני! ^___^

Guid

New member
אופס!!/tapuzforum/images/emo2.gif

וואי, הייתי בטוח שכתבתי רותם!!! O_____O יוווו איזו פדיחה... /tapuzforum/images/emo6.gif!

איזה מגניבבב../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

בחיי, אתם ממש עושים לי חשק לעלות רמות
שתהנה מהסקיל החדש ומאלה שעוד יבואו בהמשך

miss_t

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

איזו דמות יפה
דרך אגב, למה להשתמש במגן הזה? (הוא משודרג?) הגיע הזמן לעבור לשילד חדש! עם INT!

deisy

New member
../images/Emo45.gif

רותם? את משאירה את אמא עדיין עם המגן הזה?
מהר את המגן של הכוכב הכחול!

D amaged R oses

New member
אני בחיפושים אחר שילד 2 INT זול

מוכרים את ה1INT במיל וחצי גם מעבר לכך, ש2INT זה לא -הכי- קריטי לדמג', ואני כמובן לא אקנה שילד מסקורקל אז אני לא מרגישה כלכך רע לגבי זה.. וגלית.. אני כל הזמן רוצה לשאול אותך ושוכחת מה הINVINCABLE עושה? ומה ההבדל מהורוד [יוו שכחתי את השם]... BLESS? היא צריכה לשים את שניהם.. כי אני רואה שבישופים/פריסטים לא שמים INVINCABLE

deisy

New member
ברור! את שניהם!

יקירתי, קודם כל אל תחפשי שילד עם 2 אינט, חבל על המאמץ.. לא שווה את הכסף כרגע... לגבי הבלס..קודם כל אם אני לא טועה כדי להתחיל בלסס צריך 5 נקודות באינויסיבל... וכן משתמשים בשניהם, האינויסיבל את לא ממש רואה כי הוא לא סקיל פרטי.. אבל הוא מעלה את ההגנה בצורה משמעותית, אצא במקרו יחד עם הבלס אז את לא שמה לב... לכי על הבילד שהעלתי במאמרים של הפורום, הדבר הכי פחות חשוב זה הדום... את כל השאר הדברים בהחלט ובהחלט למקסס, אני חושבת ששם הבילד לא עד ה 120, אני בהזדמנות אתקן אותו ... אבל את יודעת איפה להשיג אותי

למעלה