מזל טוב לאביגדור8 !!!!!

Le Fay

New member
למה שלא תיגש לשכנה ותדבר איתה?

תגיד שאתה מבין שיש לה בעיה. תזביר שגם לך יש בעיה (ואין לך במה לשלם למוביל מהימן פעמיים). שאל אם בתום החוזה שלה היא מוכנה להפוך את הסלון למשך חודש שלם למחסן, שתוכלו לאחסן בו בעמידה בצד אחד את הרהיטים שלך ובצד שני את שלה: זה מאד לא נוח אבל לפחות תחלקו באי הנוחות והרהיטים של שניכם לא יטבעו בגשם. אם תגיעו להסכמה - יופי. ואם היא לא מוכנה לסבול בשבילך, יהיה לך יותר קל לסרב לסבול בשבילה.

זה תוכנית B

תוכנית A: לשכנע את השוכרים האמריקאים לתת לי להשאר לעוד חודש, (הפגישה איתם הערב) ואם תוכנית A ותוכנית B לא יצליחו, לא תהיה לי ברירה אלא להכנס בסוף החודש הזה ולהיות האיש הרע בבניין. עדכונים יגיעו

rigoletto111

New member
למה שלא תסביר ל"בן יקיר"

שאם בעל הבית רוצה להשכיר את הדירה הוא ישכיר אותה, אם לא לך אז למישהו אחר, ושהכתובת לבעייה היא בעל הבית ולא אתה? על מה בדיוק הוא בונה - שיפחיד כל שוכר פוטנציאלי בעונש משמיים/ בעונש בוזגלואי עלי אדמות?

ה"בן יקיר"

טוען שלבעה"ב אין בעיה להשאיר אותם לחודש נוסף ורק כשאני נכנסתי לתמונה הוא דרש מהם לצאת

וגם לא בדיוק אכפת לו ממי...

לא הבנתי נופל ממה אתה בדיוק מסתייג? מזה שקשה לשכנה או מהבן הערס שלה? לך להתמסטל איתו....

וואלה מתאים לי

spag

New member
נצל"שלום

וואלה, מלא מלא זמן לא הייתי כאן. השבת פגשתי כמה מהחבר'ה והחלטתי לקפוץ לומר שלום... ודרך אגב, אני עובר דירה - אז אם למישו יש רהיטים מיותרים : מיטות, כיסאות, שולחנות, מנורות, אהילי-מנורות, תמונות קיר, שעונים, ספרים, סלסלות, כלי מטבח, טלוויזיה, וידאו, כבלים לחיבור לאנטנה, מחשב, מערכת סטריאו, מערכת הולוגרמות ארבע מימדית בין כוכבית...כל שתבקש לו יהי! אם למישו יש משו כזה שיכול להוסיף לי פינוק לדירה החדשה - אלוהים עלול לברך אותו!

mוריק

New member
איזה מותק.

שיהיה המונמונמונמון בהצלחה.רק טוב.והרבה שקט! נ.ב.אני מוכנה ליפול איתך.חופשי.. -ואני בטוחה שתקבל אותי למרות שאני לא עוברת את "תנאי הקבלה"..

בדשא אצל אביגדור

יותר ירוק. מת להתמסטל איתך... רוצה לחוות שוב את הרגע בו פיצול האישיות שלנו מתחיל לעבוד

למעלה