מזל טוב לאביגדור8 !!!!!

מזל טוב לאביגדור8 !!!!!

סתם אין כזה איש מי רוצה להתמסטל איתי? מי אף אחד? טוב אספר סיפור קצר ומיד אלך לשתות בירה בבית המרזח פעם היה עזבו לפני כמה שנים עזבו עזבו הכרתי פעם מישהו ש.... דאם טוב נו... סיפור אמיתי (בהמשכים) בחור מסויים שאני מכיר צריך לעזוב את הדירה המושלמת שלו בסוף החודש ולמצוא חדשה. וזאת עקב זוג אמריקאים חמדנים שרצו מאחורי הגב שלו לבעל הבית והציעו לו חוזה ל10 שנים + אופציה לקניה, הבעה"ב שגם חמדן לא קטן הודיע לי (שייט הסגרתי את עצמי) שאני עוזב בתום תקופת החוזה. דאם דאם דאם דאם דאם דאם דאם (במנגינה של דיינו דיינו) התחלתי הופך אתרי אנטרנט ומאגרי מידע, ראיתי כ20 דירות בכל חור בירושלים, אבל שום דירה לא מתקרבת לנוכחית. בתוך כל שיחות הטלפון, הרשימות הארוכות והבירורים, אני פוגש בחדר מדרגות את שמוליק שכן שלי, שמודיע לי באדישות שבעל הדירה בקומה מעלי מחפש שוכרים. זינקתי מיד, דפקתי בדלת, ביקשתי להכנס והסתכלתי סביב... דירה מושלמת יותר ממושלמת, יותר גדולה מהנוכחית, יותר אור מהנוכחית, מרפסת גדולה, מזגן, מחיר מעולה.. מושלמת. אך כמו שאומרים האיינשטיינים כאן.. "אלייה וקוץ בה" (אמרתי את זה נכון?) השוכרת הנוכחית, אישה מבוגרת, מודיעה לי שהיא עוזבת רק חודש הבא, דהיינו.. אני הומלס לחודש. והומלסיות לא מתאימה לי, אני אמנם יכול ליפול על חברים לחודש אולי אפילו על ההורים, אבל מה אעשה לגבי כל הריהוט? היכן אאחסן בחודש חורפי 2 מיטות ענקיות, ספה, כורסה, מקרר, שולחן כיסאות, מקרוגל וקומקום? ועוד דברים? דאם דאם דאם דאם דאם דאם דאם (במנגינה של דיינו דיינו) קבעתי בכל זאת פגישה עם בעל הדירה (בעל מבטא צרפתי מסריח) והגעתי לקליניקה שלו באיזור. מתברר שהוא עובד עם אורן זריף, ההוא עם הכוחות העל טבעיים מהטלוויזיה, לא לא מארץ נהדרת, אפילו שאני לא מבין למה לא. הוא אומר לי רק רגע, ומודיע לפציינט ששוכב על מיטת הטיפולים בחדר הפנימי, שיבהה בתקרה עד שהוא יחזור וינסה לקבל את כל האנרגיות החיוביות שבחדר. אנחנו מתיישבים מאחורי שלט ענק "זרקתי את הכסה גלגלים! תודות למלאך הזה" עם תמונה ענקית של זריף מקבל ברכה מכדורי או משהו. נראה לי שהוא אמר משהו אז ביקשתי ממנו שיחזור להתחלה, כי שקעתי לרגע בשלט. הוא מודיע לי (במבטא המסריח) שהדיירת רק ביקשה ממנו להשאר חודש נוסף, מעבר לחוזה, ובעצם אין לי מה לדאוג כיוון שהחוזה עם הדיירת נגמר בסוף החודש הנוכחי ואני יכול להיכנס בדיוק בזמן שמתאים לי. והיא מבחינתו יכולה ללכת לכל השדונים וכו' אשרנו אשרנו אשרנו אי אי אי אי אי אי אי (במנגינה של משיח משיח) אני מגיע הביתה וליבי כבד, בכל זאת מדובר בשכנה שלי, אשה מבוגרת, אשה נחמדה (אפילו שהיא פרענקית) ואני יוצא פה האיש הרע שמעיף אותה מהבית, אפילו שזה לא ממש כך. עוד אני שקוע במחשבותי ומתמוגג מהעובדה שכנראה אני באמת כן אדם טוב אם זה כל כך מפריע לי.. ואולי בכלל טוב האדם מנעוריו ו... דפיקות לא עדינות בדלת.. בחור מגודל בעל זיפים וכיפת נ נחמן לבנה ענקית לראשו עומד בפתח. משהו כזה.. "מה הדיבורים האלו שאתה מוציא את אמא שלי מהבית?" -"אני? מה פתאום" "היא קיבלה היום טלפון, שהיא צריכה להתפנות מהבית בסוף החודש, מה אתה רוצה שהיא תצא לרחוב? הא?" ו(נקרא לו) בוזגלו, לוקח צעד פנימה, "היא נתנה לך לראות את הדירה, לא כדי שתוציא אותה!" -"תראה" אמרתי לו "אני אוהב את הדירה ואני מעוניין להיכנס עליה" "מה אתה אומר?" (עוד צעד פנימה) -"אבל... עוד לא סגרתי חוזה" "יופי" הוא אומר "אי אפשר להוציא אשה מבוגרת לרחוב, לא יהיה לה לאן ללכת!" אני רוצה לומר "שתישן אצלך!" אבל אני לא אומר, בגלל שהוא בחור מגודל בעל זיפים וכיפת נ נחמן לבנה ענקית לראשו. "נראה מה נעשה, אולי אשן אצל ההורים לחודש ואמצא סידור לריהוט" - "יש פה מחסן למטה, תשתמש בו. אני שמח שאנחנו משדרים על אותו... הוא עצר רגע, ניסה להיזכר במילה "...גל" הוא הלך, ואני לוידע מה לעשות. אין לי כוח לסחוב את כל הדברים שלי למחסן המעופש הזה, אני אוהב את הדברים שלי וטבע של מחסנים מעופשים דולפי גשם, לא לאהוב את הרהיטים היקרים שלי. מה אעשה? אוף כבר אין לי מצברוח לבית מרזח. מי רוצה להתמסטל איתי? מי

hemi32

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif אבל נראה

שלהתמסתל איתך עכשיו זההה ליפול חופשי ... ועוד על כל הרהיטים ישר לתוך המחסן המעופש ... די די דיינו ...

מרגיז ומעצבן לקרוא. ואורן הוא

שרלטן ידוע. הלואי שהיתה לי עצה בשבילך או שיכולתי לסייע לך באיזו צורה. בינתיים חיבוק מהסלולארי

justchip

New member
מזל טוה אביגדור!

אם נגמר לה החוזה אני לא מבינה מה הבעיה, תגיד לבעל הדירה שאתה מתכוון להיכנס בסוף החודש ותחתום על החוזה, הבעיה שלו תהיה להוציא את האישה הזקנה ולדבר עם הבן שלה. אם אנשים עם כפות לבנות יגיעו אליך שוב פעם וידחפו לדירתך תקרא למשטרה (לא שהם עושים משהו אבל אולי זה ירתיע אותו). או שפשוט לא תתעסק עם אף אחד מהאנשים הלא סמפטים המופיעים בסיפורך ותעבור למקום בו אנשים לא עובדים עם כח הרתעה של אלימות פיזית.

האמת?

הוא לא כל כך מפחיד אותי, באמת. (גם ניפחתי אותו קצת לשם הסיפור) הבעיה האמיתית היא שאני באמת לא רוצה להוציא אותה לרחוב, היא שכנה שלי 3 שנים. יהיה טוב בטוח יהיה טוב עדכונים מובטחים

העצה הראשונה מסוכנה משהו.

בירושלים היה חכם ולא צודק. בעצם אליבא המחב``ת הנוכחי. הוא רק רצה להציע לך עזרה או הלוואת גמ``ח לסבלים. תמיד היו לך בעיות בהבנת הנשמע..

דסדס

New member
מזל טוב אביגדור!

טוב נו... זה מבאס, אישיתי הייתי כן מעיפה את הזקנה מהבית, ובכל מה שנוגע לבן שלה הייתי מזמינה את דער אנרכיסט שיבוא לישון קצת אצלי... הייתי באה להתמסטל, אבל אני עדיין מתאוששת מהאנג אוור שיש לי מהאלכוהול של אתמול בלילה... פאק, לערבב דברים זה רע. בהצלחה אחי.

ומה עם הכנסת אורחים

שלא לשם שמיים? כולה חדר אחד יש בדירה החדשה? 'סתדרו ביחד חודש. אתה תספק קסיסות, היא תבשל.

רעיון מעולה

האנרכיסט ואני נעיף אותה עם הבת שלה לתוך הגשם ואז נזרוק להם את הרהיטים מהחלונות תוך צעקות- קר לכם פרענקים?! קחו שמיכות! משלומך חוצמזה, פעם אחרונה שראיתי אותך התעופפת מעלי בביקיני

אם היא רוצה שאתה תתחשב בה,

שתתחשב גם היא בך ותאפשר לך לאחסן בדירה היעודה לחודש הקרוב את הרהיטים הכבדים באחד החדרים (כמה חדרים יש שם?). היש אפשרות כזו?

יש שם 3 חדרים

והאפשרות הזאת עלתה, ונתקלה בסירוב "אולי הוא גם יבוא לגור פה איתי? הא?"

עם תגובה כזו...

אני לא מבין למה אתה מתחשב בה. תחתום על חוזה לסוף החודש, תקנה סכין מטבח גדול להגנה עצמית, ותגיד לה "אולי תמצאי מקום לגור? הא?" אני גם חושב שצריך להעביר את הרכוש לחדר בדירה החדשה ולמצוא סידור למשך חודש. Plan B.

אז כן, אולי גם תבוא לגור איתה...

אם היא לא מבינה שאתה הומלס, אתה לא חייב להבין אותה. אם לפחות את הבקשה הבסיסית הזו של הרהיטים היא לא מקבלת, אני חושבת שאתה לא חייב להתחשב בה. למרות שהיא שכנה שלך שלוש שנים (היא הרי לא תהיה יותר שכנה שלך....)

boten d

New member
לא. אבל אולי הוא יגור שם במקומך

תהיי נחמדה לפחות למי שיכול לדפוק אותך אם בא לו...

למעלה