מזל טוב כפול

יפעתי&

New member
לרפי ../images/Emo65.gif לאולה ופיטר ../images/Emo39.gif

המון המון
לרפי ליומולדת, אוטוטו ה
הכי יפה שיכול להיות... לאולה ופיטר - זר
ים חבילת
ים
של
ים והרבה הרבה
שתדעו רק אושר ושאת יום הנישואין הבא תחגגו לקול מצהלותיו של הראשון בילדים... רק טוב ואושר

אולה *

New member
תודה ענקית לכולם. וקצת בכי (ברשותכם

תודה על כל הברכות והאיחולים. אתמול היה יום עצוב בשבילי. הייתי בברית. התינוק כ"כ מתוק. וכל מה שיכולתי לחשוב עליו - "מתי כבר הברית של הבן שלנו?" וחמתי היתה היחידה שהביאה לי פרחים. כן, אני יודעת שפיטר עבד אתמול עד מאוד מאוחר, והיה גשום נורא, ואני לקחתי לו את האוטו, אבל בכל זאת. כנראה, אני לא צודקת, וזה פשוט מצב הרוח המחורבן. וכמובן גם אמא שלי הספיקה להשלים את התשבץ - היא התחילה איתי שיחה על זה שאנחנו צריכים לעבור לזרע תורם, כי הטיפולים הורסים אותי, הורסים לי את הבריאות והיא לא מוכנה לשלם את המחיר. אמרתי, שאני מוכנה. אז בערב קצת בכיתי. על זה שאני נשואה חמש שנים, והמשפחה שלי לא מושלמת. יש לי בעל אוהב ואהוב, אבל החסר הזה הורג אותי. וגם הרירית הסוררת. היא פשוט מסרבת לגדול. סליחה, אני כבר חוזרת לעצמי. שלכם, אולה.

עמית@

New member
אולה- ריריות ותיסכולים זה אני ../images/Emo10.gif

אני יודעת שאני לא התעודדתי כשאמרו לי לא נורא- זה יגיע. לכן אני רק רוצה לחבק אותך ולהגיד שאני מצטערת ושאני מאמינה בך ובה..

אולה ../images/Emo24.gif וכמה מילים, אם אפשר-

ברית זה אחד הארועים היותר מכאיבים בתקופה שכזו. אין מה לעשות נגד זה (חוץ מלא ללכת). אני קוראת את ההודעה שלך ונזכרת בכמה בריתות... גם יום נישואין הוא ארוע שמזכיר כמה דברים וזה לא קל (אפילו שאתם זוג נהדר לפי מה שהספקתי להבין). יש לך משפחה נהדרת (וחמות שקונה פרחים!) והמשפחה הזאת גם תהיה מושלמת, ואני מתפללת שזה יקרה מהר. הכי מהר שאפשר. אבל, אם הטיפולים הורסים אותך- צריך לעשות משהו. איזשהוא שינוי, חידוש, טיפול אחר (אולי כדאי לנסות נשק אחר על הרירית?) משהו. אל תתני לזה לקרות. ואל תבקשי סליחה. מותר לך הכל.

אולה *

New member
תודה, שמשונת

הפתרון האידאלי - לחיות ללא טיפולים, אבל זה בינתיים לא אופציה. אנחנו עושים הפסקות, נוסעים לחו"ל. התסכול חוזר אחרי כשלון חדש (ומתברר, שגם ביום הנישואין). אבל אני אשרוד. אולה.

נוג

New member
אמנם באיחור ../images/Emo9.gif אבל ../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif

לכל החוגגים. שולחת
נוג

למעלה