מזל טוב כפול

מזל טוב כפול

מזל טוב לרפי של ענת ליומולדתו. מלא מלא המשך אושר... מזל טוב ליום הנישואין של אולה ופיטר. מאחל שהשנה החדשה בכלל, שלכם בפרט, ועוד אחרי הטיול לאנגליה תהיה מהמאושרות ביותר. ליאור

יווו...אני בשוק מהיעילות !../images/Emo9.gif

רפי לא יאמין לי ששמו מופיע בפורום עקב מימולדתו. תודה רבה ונשיקה בשם אשתו. וגם אני מאחלת בהזדמנות יום נישואין אוהב וחמים לאולה ופיטר פן. ליאור - אין עוד ארכיונאי שיכול להעז ולהתחרות בך. יו אר דה צ´מפיון !!!

אושרת@@

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif לאולה ופיטר ולרפי של

ענת איתן,,,,,,,,,,אושר, אושר והרבה אושר ליאור שכחת להוסיף בלונים,,,, יותר צבעוני יותר בולט לעין
העיקר הכוונה

אולה *

New member
תודה, ליאור

זה נורא מרגש. האמת, אחרי 5 שנות נישואין אני כבר לא זוכרת את החיים בלי החצי השני שלי. אלה היו שנים מאושרות מאוד. רק דבר אחד חסר לנו. טוב, אתם יודעים על מה אני מדברת. אני מקווה שנשלים את החסר הזה בקרוב מאוד. אולה.

עמית@

New member
אולה ופיטר

מהרגע הראשון שראיתי אתכם ביחד הבנתי הרבה על שניכם- באמת באמת ואני לא אומרת את זה הרבה- זוג מתוק מאחלת לכם עוד הרבה הרבה שנים אוהבות ויפות ומלאות גם בדבר האחד הנכון. עמית וגם יוסי

אולה *

New member
תודה, מתוקה

אני אשמח אם נחזיר ביחד וגם נהיה בהריון ביחד.

אולה ופיטר חמודים ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

אני כבר מדמיינת את אולַפיטר המתוקים שיצאו לכם ביחד
והרבה אושר ואהבה

סיגל 01

New member
אולה, מזל טוב ליום הנישואין ../images/Emo49.gif

שיהיו לכם עוד הרבה שנים של זוגיות, של אהבה. מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם.

נועם@בת

New member
מזלטוב לרפי, אולה ופיטר

לרפי שעוד מעט הולך להיות אבא, וסופסוף יראה את הרהיטים של שילב אצלו בבית. ולאולה ופיטר, שיקח להם עוד עשרה חודשים בערך להיות אבא ואמא, אבל את יום הנישואין הבא יחגגו בלי צל של עצב, רק עם אהבה ותקוה.
נועם

אולה *

New member
בנות, תודה רבה. ../images/Emo25.gif

(לבן הודיתי בנפרד) לא נראה לי שנספיק לחגוג היום. אני עכשיו בדרך ל...ברית (איזה אושר
). מקווה שאוכל להזמיכם לברית/ה בעוד 10 חודשים. אוהבת, אולה.

מז´תומרת מקווה?

אנחנו באים! תתארגני!
מזל טוב, אולוצ´קה!!! 5 שנים זה ממש יפה. 5 תמיד היה מספר המזל שלי, אני מקווה שמהשנה הזו זה יהיה גם מספר המזל שלכם.

מזל טוב

גם לרפי וענתי, שיקבלו בקרוב את מתנת המתנות. וגם לאולה ופיטר שביום הנישואים הבא שלהם יחבקו ילד מתוק וחמוד אוהבת זוהרה

מצטרפת לאיחולים

מזל-טוב לרפי של ענת למומולדת, ומאחלת שבקרוב תשוויץ בתמונות של הקשיו בפאלם החדש. מזל-טוב לאולה ופיטר, שהשנה הקרובה תהיה מלאה באושר, ובשנה הבאה תחפשו בייביסיטר כדי לצאת לחגוג.
מרב

למעלה