מזל טוב!! הסידרה האהובה עלי!

מזל טוב!! הסידרה האהובה עלי!

הכינוי שלי הוא בעצם על שמו של חלמיש כור אש הכלי של רומח הדרקון! האמת לא סבלתי את סער היה סתם קוקסינל מסכן כזה :) אחח הנוסטלגיה :) לדעתי קיטיארה זו הנקבה הכי שווה שיש :) אם היא לא הייתה אחותו של רייסטלין הם יכלו להיות זוג מנצח :) אבל גם קארמון סוסון לא קטן! ד"א מישו שומע גם פאואר פה ? הגמד הלוחם! אררררררררררג :)

SaberTooth

New member
זה הזמן לבקש...

לפני כל קטע שמגלה פרטין חשובים בעלילה לשים את הסימן
או לכתוב "ספויילר"

סליחה ... ספויילר להודעה הקודמת :)

רק אני לא מבין מה הטעם? אנשים שלא קראו את הסדרה ככל הנראה לא יכנסו לכאן ומי שקרה אז ירצה לשתף את חבריו לפורום בחוויות הקריאה שלו לא ? הגמד קשוח מטבעו

SaberTooth

New member
ספויילר...

ספויילר הוא כל פרט מהעלילה של הסיפור שעלול להרוס למישהו אחר את ההנאה בקריאה, למשל העובדה שרייסטלין הוא אח של קרמון לא נחשבת לספויילר אבל *
רציני מתקרב, מי שלא גמר את "דרקונים של ליל חורף" שלא ימשיך לקרוא
* העובדה שסילברה היא (הנה בא הספויילר) דרקונית כסף כן נחשב לספויילר...

Shades Of God

New member
לדעתי יש איזה קשר מיסתורי

בין אוהבי פוואר ומטאל בכלל- לספרי פנטזיה ... כמעט כל מי שאני מכירה שאוהב מטאל אוהב גם מדע בדיוני ופנטזיה.. (ואין כמו לקרוא רומח הדרקון ולשמוע את הסולן של my dying bride מזמר בלטינית! ) חשדתי שיש לך איזה קשר לחלמיש..חח:)

ברור שיש!!

דבר ראשון אני שומע פאואר :) ולא הומו ! כן כן הפלא ופלא :) עכשיו מה הקשר של דום לפנטסיה? זה כמו הקשר של אשכי גבינה לגלידת ענבים! דבר שלישי המון להקות פאואר במיוחד בליינד גארדיאן פשוט לוקחות טקסט מספר כלשהו (למשל טולקין ובליינד גארדיאן) ופשוט כותבות עליו שיר. לבליינד יש אלבום שלם Nightfall In Middle Earth שכולו מדבר על יצירותיו של טולקין ! ככה שברור שיש קשר! ואני מאז ומתמיד הערצתי גמדים :) ואני גמד בעצמי אז ויוה לא דוורף! ואני מקים צבא גמדים שמתכוון להשתלט על אכסנייה של קארמון ! הגמד

Shades Of God

New member
אני מצטערת מאוד..

אבל לדום יש קשר חזק מאוד לפנטסיה! בכלל כל פעם שאני שומעת דום אני מרגישה כאילו עוד שניה רייסטלין יופיע לידי...גררר..הלוואי! אשכי גבינה??חח אתה בטוח שאתה לא הומו? ;)

אממ תשאלי את האקסית שלי ../images/Emo13.gif

וגם את החברה לפני זה :) ואת זאת שאני יוצא אתה עכשיו :) כנראה שלא :) ציטוט של מנהיג ההומואים : "בכולנו יש את ההומו הקטן שבפנים ורוצה לצאת החוצה" הגמד

Shades Of God

New member
אה..וסער לא קוקסינל :(

הוא נורווגי קשוח עם שפם מאוד מטופח!וחרב מכובדת!

SaberTooth

New member
הנה תמונה של סער...

פעם הייתה לי תמונה יותר יפה שלו שמראה את כל הגוף שלו כשהו אוחז בחרב ולבוש בשריון שלו, אבל אני לא מוצא אותה אז אני שם את זו במקום...

האמת דמיינתי אותו אחרת...

לבוש בשמלה עם ליפסטיק, אוחז בחרב מפלסטיק וצועק : סיבוב 5 שקל , סיבוב 5 שקל! הגמד :)

SaberTooth

New member
מה יש לך נגד סער../images/Emo35.gif

מה סער כבר עשה לך
הרי בלעדיו החבורה לא הייתה הולכת אחרי האייל הלבן ולא הייתה מגיעה ליער הקודר והגובלינים היו סועדים עליהם במשך שבועות רבים...

Ophel McNeil

New member
סער הוא קול של רומח הדרקון.

שוויצר, מעצבן, הולך על פי החוקה שלו, משעמם, נעל.... *אנחה* חצי מהספר רציתי לטלטל אותו עד שיתעורר, או להרביץ לו! או שניהם ביחד....
וספוילר לדרקונים של ליל החורף - אבל הקטע שבו הוא מת..... דמעות ירדו לי!

SaberTooth

New member
אני לא מבין למה כולם נתפלים לסער../images/Emo35.gif

בעיני סער מוצא חן, הוא נאמן, חזר, אמיץ ונבון. הוא הוציא (ואני בטוח שהוא יוציא) את החבורה מכמה מצבים לא נעימים...

אמאלה כמעט קראת את הספוילר:)

אבל באמת, הדמות שהכי מעצבנת אותי היא סער. הוא כל כך נוד! זאת המילה שהכי מתארת אותו. נוד

ומשהו על קרמון

נכון שהוא פשוט מקסים? בן אדם כזה טוב... אממ הוא כזה שמן עם קרחת, נכון? לרייסטלין הנבלה לא מגיע כזה אח... תאמינו לי. פעם הייתי באיזה אתר עם המון תמונות מהסדרה.. רק שאני כבר לא זוכרת איזה אתר זה. (ובאמת אם אתם הולכים לקלקל תדאגו לשים ספוילר... אחרת אני לא אחזור לפה) כן, זה איום

Time & Death

New member
רייסט הוא הדמות הכי טובה

תחשבו עליו, הוא מסכן לחלוטין, גאון שתקוע עם אח אידיוט שכל מה שיש לו בראש זה בנות, אוכל ואלכוהול (היי, אני רואה שהם בנו את קרמון ע"פ דמות ממוצעת של נער בן 17..) כל מה שהוא רוצה זה כח, כדי שאנשים ילמדו לאהוב אותו והוא היה יכול להשיג אותו אם רק
(לספר השלישי של האגדות...) קרמון וגדיל לא היו מגיעים קדימה בזמן כדי לראות מה קורה כאשר רייסט מנצח את מלכת האופל... וחוץ מזה, נכון שזה מעצבן שהם שינו את storm לסער... בקושי וכולתי לקרוא את זה... וגם הקטע עם ה"שדים" בלהבת בלהבת הקיץ... לקח לי דיי הרבה זמן להבין שהם מדברים על עלפים (כן.. אני יודעת שאמורים לכתוב את זה בא´.. אני לא שמה ז**, טוב?)

למעלה