אם אני לא טועה הרעיון היה לא לפרסם את זה פה בצורה ישירה. ???
A A S S A S I N New member 18/6/07 #18 האמת שנפלט לי בטעות סליחה ../images/Emo3.gif אבל שמועות רצות מהר ובלי שכתבו את זה בצורה ישירה פה חצי מהאנשים במסנג'ר שלי כבר ידעו איכשהו אתה יודע שלאנשים יש גם עולמיות וראו אתכם...
האמת שנפלט לי בטעות סליחה ../images/Emo3.gif אבל שמועות רצות מהר ובלי שכתבו את זה בצורה ישירה פה חצי מהאנשים במסנג'ר שלי כבר ידעו איכשהו אתה יודע שלאנשים יש גם עולמיות וראו אתכם...
O ostk New member 18/6/07 #22 ברור שזה כבר לא משנה במקרה הכי גרוע כבר מחר כולם היו יודעים ממלא, אז זה לא משנה. אבל סתם בשביל הדווינים - זה סוד שמור
ברור שזה כבר לא משנה במקרה הכי גרוע כבר מחר כולם היו יודעים ממלא, אז זה לא משנה. אבל סתם בשביל הדווינים - זה סוד שמור
G GM Alon New member 18/6/07 #23 מזל טוב לנו ^_^ אני יודע מה הולך לקרות כולכם תדעו כבר מחר.. אם נצליח כולם יראו את זה XD.
O ostk New member 18/6/07 #24 בעזרת ה' תראו לו מזה!!! סוף סוף נוסף עוד כוח חיוני לכמפיין הישראלי!כל הכבוד!
A A S S A S I N New member 18/6/07 #25 אני מקווה שאתם יודעים מה אתם עושים דוסאר כבר נכנס למדינה אז אני מניח שיש לו צוללות =\ לפחות הוא יהיה פחות מאוזן אם מיקי ירצה לתקוף אותו
אני מקווה שאתם יודעים מה אתם עושים דוסאר כבר נכנס למדינה אז אני מניח שיש לו צוללות =\ לפחות הוא יהיה פחות מאוזן אם מיקי ירצה לתקוף אותו
Z zivv9 New member 18/6/07 #26 מיקי לא יתקוף אותו תיכנס לתוצאות ודירוגים ותן לחיצה על המדינה שלו ותבין למה הוא לא יתקוף אותו....
B Bleys1 New member 19/6/07 #30 מיקי להזכירך העניין במשחק זה מלחמה, אני מסכים איתך שזה שהגענו למצב שזה יהודים נגד ערבים זה לא משהו, אבל לדעתי אתה צריך לתקוף את DOSAR לא כי הוא ערבי, אלה כי הוא איום בשבילך...
מיקי להזכירך העניין במשחק זה מלחמה, אני מסכים איתך שזה שהגענו למצב שזה יהודים נגד ערבים זה לא משהו, אבל לדעתי אתה צריך לתקוף את DOSAR לא כי הוא ערבי, אלה כי הוא איום בשבילך...
F freesoul21 New member 18/6/07 #27 מזל טוב אני לא רוצה שתשאירו מדינות ערביות בעשרייה עם יותר מ10 אלף אדמה