מזל טוב אורית!!!

FriendlyFriend

New member
מזל טוב אורית!!! ../images/Emo65.gif

תמיד חיפשתי פורום כזה! והמשתמש הכי טוב בתפוז עשה אותו
בכל מיקרה- יש לי בעיה................... אז הנה: עד עכשיו- מהיום הראשון לספטמבר היתה לי חברה בבית ספר.........היה כיף ושיחקנו, דיברנו, אז הצטרפו אלינו עוד שתיים (מהכיתה שלה, היא בכיתה ו´) וההפסקות נהפכו להיות לכיף ענק. אז בזמן האחרון מישהי מהכיתה שלי מדברת איתי המון(היא גם יושבת לידי) וזה נחמד.............אז לפני כמה ימים. היא התחילה לדבר איתי מלאאא ומכל הדיבורים- והכל, אנחנו חברות. אני ממש לא נהנת להיות חברה שלה.......את מכירה את האנשים האלה שהם כאלה נועדו להיות רק לדיבורים קצרים פעם בכמה זמן.........להיות חברה טובה שלה זה פשוט לא כיף..........אני כל כך מתגעגעת לחברות שלי... היום שאני הלכתי להפסקה אז אמרתי להן שלום והכל וניסיתי להתחיל שיחה...אז עיצבן אותי מאוד שהן מתעלמות ממני(מסתבר שביום-יומיים הן החליפו אותי באיזו מכוערת אחת) ומאוד עיצבן אותי..........אז אני לא זוכרת מה החברה שלי אמרה, אבל אז אמרתי "לא" אז אחר כך אמרתי בצעקה להם- "לא!" והן אמרו: "מה את רוצה? אנחנו עושות הצגה לכיתה שלנו"(הן בכיתה נמוכה ממני) אז מאוד התעצבנתי והלכתי. אז אחת מהחברות שלי שאלה אם אני כועסת בגלל זה- אז לא אמרתי כלום. הפנתי את הגב והלכתי. זה לא שאני כועסת שהן לא משתפות אותי- מעצבן אותי שאם אני לא לידם אז הן מחליפות אותי במישהי אחרת. אז עכשיו עם החברה שלי שיש לי עכשיו- היא מתקשרת אליי על הזמן(ותאמיני לי שאני לא רוצה) מדברת איתי במסנג´ר, כבר קובעת איתי ללכת למקומות אחרי הצהרים- ואני פשוט לא אוהבת להיות חברה שלה! אבל אני לא יכולה לומר לה, אני מנסה לדבר כמה שפחות כדי שהיא פשוט תשכח ממני. זהו... אז את יכולה לעזור לי אורית? בשני המקרים... בכל מיקרה- תודה מראש!

GirlFriend

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה קודם כל ../images/Emo9.gif

רק שאני אהיה בעיניינים.... יש לך שתי חברות שקטנות ממך בשנה, ושאת אוהבת להסתובב איתן. בזמן האחרון התחברות עם ילדה מהכיתה שלך, והיא התגלתה כמישהי שאת לא רוצה להיות איתה בקש חזק. בזמן הזה חברות שלך ´´מצאו´´ להן חברה שהיא תחליף שלך. בקשר לשתי החברות: אולי הן התחברו עם אותה ילדה כי הן כועסות עלייך שלא הסתובבת איתן? אולי הן התחברו איתה כי היא מצאה חן בעינהם... לדעתי את צריכה לומר להן איך את מרגישה כי אין דרך אחרת שבה תוכלי לומר להם שנפגעת מהן, באותה הזדמנות תדעי, שאולי גם את פגעת בהן וזו אחת הסיבות שהן התרחקו ממך... אם תהיה לי דרך אחרת(לא ממש נראה לי שיש) אני מבטיחה לומר לך. ובקשר למקרה השני של החברה מהכיתה. איתה אני לא אגיד לך לדבר כי אי אפשר לבוא לבן אדם בפרצוף ולומר לו שאת לא רוצה להיות חברה שלה. הדרך הטובה ביותר היא להפחית במינון... הכוונה היא לא לקוע איתה כל יום ולהראות לה שיש לך עוד חברות אחרות מלבדה. לאט לאט היא תתרחק קצת ותבין שיש לך עוד חברות חוץ ממנה ותמצא לה גם חברות אחרות... אולי תכירי לה את החברה ש´´תפסה את מקומך´´

FriendlyFriend

New member
עידכון...

אני מדברת עם החברה שלי עכשיו במסנג´ר... אני מנסה לריב איתה........עד עכשיו זה פועל די טוב......... את חושבת שזה יהיה טוב? לפי דעתי זה יהיה מאוד טוב....... אנחנו נריב- היא לא תדבר איתי למשך זמן, ועד אז כבר היא תמצא חברות חדשות! ואני יחזור לישנות- ידבר איתם......

FriendlyFriend

New member
../images/Emo93.gif

אני מנסה לריב איתה- זה קשה! אבל זה יותר טוב לריב במסנג´ר מאשר פנים אל פנים- כי אז היא יכולה לראות שאני רוצה לריב, ועוד.............. אוףףףףף........

GirlFriend

New member
שיר, אני לא ממליצה לך לריב איתה...

זה יכול להגרר לכיוונים אחרים וגרועים יותר. תנסי להראות לה שיש לך עוד חברות ושאת לא ממש מעוניינת בקשר איתה... אל תעשי את זה בגלוי כי אחרת ייצא לך שם רע... אולי את לא רוצה להיות חברה שלה כי היא לדעתך הגורם שהחברות שלך כועסות עלייך? ואלי היא בעצם ילדה נחמדה שמחפשת חברה והיא מוצאת בך אחת נחמדה מאוד?

FriendlyFriend

New member
כן, אני יודעת אבל...

היא תמיד רודפת אותי להפסקה והכל ואי אפשר.......אם אני פתאום יברח לה בהפסקה היא בטוח תדע.....והחברות שלי לא כועסות עליי-הן סתם מתעלמות ממני בגלל שהן עושות הת ההצגה המטומטמת שלהם..... טוב, אני הולכת לבית ספר בייי

GirlFriend

New member
ניסית להתחבר איתה ולהכיר אותה?

אולי כפי שציינתי את עצבנית על חברות שלך ומוציאה את העצבים עליה? אויל היא בסה´´כ נחמדה? תחשבי על זה....

למעלה