FriendlyFriend
New member
מזל טוב אורית!!! ../images/Emo65.gif
תמיד חיפשתי פורום כזה! והמשתמש הכי טוב בתפוז עשה אותו
בכל מיקרה- יש לי בעיה................... אז הנה: עד עכשיו- מהיום הראשון לספטמבר היתה לי חברה בבית ספר.........היה כיף ושיחקנו, דיברנו, אז הצטרפו אלינו עוד שתיים (מהכיתה שלה, היא בכיתה ו´) וההפסקות נהפכו להיות לכיף ענק. אז בזמן האחרון מישהי מהכיתה שלי מדברת איתי המון(היא גם יושבת לידי) וזה נחמד.............אז לפני כמה ימים. היא התחילה לדבר איתי מלאאא ומכל הדיבורים- והכל, אנחנו חברות. אני ממש לא נהנת להיות חברה שלה.......את מכירה את האנשים האלה שהם כאלה נועדו להיות רק לדיבורים קצרים פעם בכמה זמן.........להיות חברה טובה שלה זה פשוט לא כיף..........אני כל כך מתגעגעת לחברות שלי... היום שאני הלכתי להפסקה אז אמרתי להן שלום והכל וניסיתי להתחיל שיחה...אז עיצבן אותי מאוד שהן מתעלמות ממני(מסתבר שביום-יומיים הן החליפו אותי באיזו מכוערת אחת) ומאוד עיצבן אותי..........אז אני לא זוכרת מה החברה שלי אמרה, אבל אז אמרתי "לא" אז אחר כך אמרתי בצעקה להם- "לא!" והן אמרו: "מה את רוצה? אנחנו עושות הצגה לכיתה שלנו"(הן בכיתה נמוכה ממני) אז מאוד התעצבנתי והלכתי. אז אחת מהחברות שלי שאלה אם אני כועסת בגלל זה- אז לא אמרתי כלום. הפנתי את הגב והלכתי. זה לא שאני כועסת שהן לא משתפות אותי- מעצבן אותי שאם אני לא לידם אז הן מחליפות אותי במישהי אחרת. אז עכשיו עם החברה שלי שיש לי עכשיו- היא מתקשרת אליי על הזמן(ותאמיני לי שאני לא רוצה) מדברת איתי במסנג´ר, כבר קובעת איתי ללכת למקומות אחרי הצהרים- ואני פשוט לא אוהבת להיות חברה שלה! אבל אני לא יכולה לומר לה, אני מנסה לדבר כמה שפחות כדי שהיא פשוט תשכח ממני. זהו... אז את יכולה לעזור לי אורית? בשני המקרים... בכל מיקרה- תודה מראש!
תמיד חיפשתי פורום כזה! והמשתמש הכי טוב בתפוז עשה אותו