מזל טובבבב

מזל טובבבב

לחנוש הנמרה השחורה מזל טוב עד 120 אושרר ועושררר והמון הצלחה בחייםםם וכושר וכושרר המבין יבין ממני רוני מת עלייךך מואההההההההההההההההההההההההה

מזל טוביישן~!

חן כפרות עלייך, עד 120, אושר עושר קרמבו שניצלים בלגנים והרצלים~! הרבה הרבה הרצלים~! מת עלייך מותק.

../images/Emo2.gif ../images/Emo3.gif יאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

כפרותתתתתתתתתתתתתתתת שלי
אני חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםם מתה עליכםםםםם רדו לי ליום כייף אוחחחחחחחחחחחחחחחח
יא איזה כייףףףףףףףףףףףףףףף

מזל טוב חיים של דקלוש

שיתגשמו כל משאלותייך לטובה המון אושר הצלחה סוכריות על מקל והמבין יבין חולה עלייך נשמה יפה שלי שיהיה לך רק טוב מאחלת בהמון אהבה דקלה מתה עלייך דוגמנית שלי.

../images/Emo39.gifכפרעלייך נשמה טהורה שכמותך../images/Emo39.gif

לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה הפרחים פורחים רק בשבילו והציפורים שרות את השיר שלו. היום הזה הוא יומך בו אנו חוגגים את יום הולדתך. לך נאחל ברכה קטנה שתצליחי היום וגם כל השנה. אושר ובריאות נאחל כמובן ולפני שנשכח גם מזל טוב קטנטן! מזל טוב לך חנוש שלנו המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות שגשוגים הצלחות והגשמות בקיצור פשוט תמשיכי להיות את - מקסימה, נחמדה, נדיבה, אכפתית ומתחשבת!!!
מסימנים ודקלה

כפרע אני על היפה הזאת../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

תודה
נשמה יפההההההההההההההה מתה עלייך אין כמוך תודה מכל הלבבב

מיקי 11

New member
מזל טוב לחן המתוקה

המון איחולים ליום הולדתך שפע ברכות לבביים לכבודך גיל ורינה נפצח בשירה כי יום הולדת יש רק פעם בשנה . שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום

חן כפרעעעעעעעעע עלייך

חן לכבודך
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט| מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
לחברה מאוד מיוחדת ברכה לכבוד יומולדת מגיע לך כל הטוב שקיים וגם - איחולים מכל טוב העולם. לכל אורך תדעי לנצל כל מתנה שקיבלת ואת עתידה לקבל תמשיכי לצחוק, ליהנות ולשמוח לנצל כל דקה, לקרון ולפרוח כי כל דקה שעוברת – חוויה נהדרת אם תהיה מלאה – קחי אותה למזכרת העולם מחייך בלי הרף בלי סוף צריך רק לדעת לקחת ולקטוף!! מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט| מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
מזלט
חולה עלייך נשמה צורי מואהההההההההההההה

../images/Emo2.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo25.gif תודה כפרותתתתתתתתת

יא איזה נשמהה תודה רבהההההה אוהבת המוןןןןןןןן

מזל טוב לנמרה השחורה !!!

חן...היום בו נולדת , הוא היום בו החליט אלוהים שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך.

../images/Emo210.gif חציללללללללל../images/Emo3.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

מתה עלייךךךךךךךךךךךךך למרות שאתה מעלה לי תפיוזים לפעמים
אין עלייך בעולם יא תימני קמצן
תודה רבה על המילים הגויבה שלך
והסוכריה בשבילך
המבין יבין

נוני 20

New member
הודעה ששווה להגיב עליה

מזל טובבבבבבבבבבבבבבב קולולולולו עד 120 מותק שתיהיי תמיד שמחה ומאושרת מאחלת לך מכל הלב נועה כיפה אדומה מכוערת ר צ ח וכו...

../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif מתה עלייךךךךךךךךךך../images/Emo25.gif

כפרע על הסרסור שלייייייייייייייייי

יאפה שליייייייייייייייייי../images/Emo23.gif

חנושששששש יאפה שלי מזלללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב עד 120 אני אוהבת אותך!! סיוון כהן הסלב :)

למעלה