מזל טובבבב

../images/Emo47.gif מלכההההההה שלי כפרע ../images/Emo25.gif

תודה נשמתי היפה אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כוסית שלי

../images/Emo24.gifמזל טוב לאושר הקטנה שלי

חנוש שלי יפיופהההההה שלי מושלמתתתת שלי מזל טוב עד 120 אושר ועושר צרור ברכות אריכות ימים שייתגשמו כל חלומותייך שתמצאי את הגבר הכי מתוק והכי חתיך כמה שיותר מהר מתה עלייך שרופה עלייך מושלמתתתת שלי שלך לנצח אורנית

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif תודה נשמהההההההההה../images/Emo3.gif

אוהבתתתתתתת אותךךךךךךךך המוןןןןןןןןן
תודה רבה מכל הלב

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מזל טוב עד 120 שנה המון אושר ואושר בריאות וגם כושר.. תמשיכי לחייך תמיד ושתדעי רק דברים טובים... ממני גבי.. סלבס כאן..

תודה לכל מי שהגיב לברכות שלי |נשיקה

אוהבת אותכם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לילה טובבבבבבב

לנמרה היפה שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo65.gif

לאחת היפות בבלוג מזל טוב ליום הולדתך ה .. (יזקנה בצחוק מאמי חולה עליך ) עד 120 ממני בהרבה אהבה משה |

../images/Emo189.gifח../images/Emo189.gifנ'../images/Emo189.gifו../images/Emo189.gifש../images/Emo189.gif

מ
ק
ס
י
מ
ה
ש
ל
י
!!!! מאחל לך
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
!!!! מברך אותך ב
ב
ר
י
א
ו
ת
,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה
נ
פ
ל
א
ה
,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
,
א
מ
ו
נ
ה
שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!!
שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

../images/Emo2.gif יאאאאאא כפרות שלי יפה תודה ../images/Emo3.gif

אוהבתתתתתתתתתתתתתתת אותך המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה נשמה

YOSSI331

New member
טייגרית יפה שלי כנסי -------->

ברגע הראשון שראיתיך אמרתי האם זה חלום או מציאות לאט לאט גיליתי שהמציאות יפה היא לכן אני רוצה לאחל לך מקסימה תמשיכי להיות כזו מדהימה ואל תתני לאף אחד ולשום דבר לשנות אותך כי חן אחרת זו לא אותה חן אז מזל טוב והרבה שנים יפות ובריאות וכמובן אל תישכחי אותי כי אותך לא אשכח בחיים אז עד 120 שנות אושר ועושר וכל מה שתחלמי עליו בלילה הלואי ויתגשם ביום למחרת וכל מה שתרצי שיהיה לך אסיים בזה שאני אומר לך ממממממממממממזזזזזזזזזזזזזזזזזללללללללללללללללל טטטטטטטטטטטטטטווווווווווווווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבב

../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif יוסי כנסססססססס

אין לי מילים ולכן אסכם במשפט אחד שמגדיר הכל איןןןןןןןןןןןןןןן עלייךךךךךךךךךך בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אתה האדם הכי מיוחד ומקסים שפגשתי צריכים לשבט אנשים כמוך בארץ ואני לא צוחקת ! אין מספיק מקום כדיי לומר את כל מה שטוב בך מאחר ומשהו רע לא נוכחתי למצוא ולמרות שזה דף שמכיל ברכות ליום הולדתי אני רוצה להגיד לך שזה ממש משמח אותי שייצא לי להכיר אותך כאחד מהאנשים פה בבלוג ! וזה זכות !

למעלה