מזל בתולה.

ben 911

New member
מזל בתולה. ../images/Emo68.gif

מי שלא יודע, זה עבדכם הנאמן.
פתחתי דף אסטרולוגי בעיתון.. שינויים חיוביים בעבודה, בתחילת החודש, מובילים אתכם לתקופה רגועה יותר. שינויים חיוביים בהחלט, אבל לטובת המעביד.. גם כנראה טעות דפוס..התכוונו בטח ל-מובילים אתכם לתקופה גרועה יותר. מעבירים לא פחות מאשר 5 אנשים מהצוות ליחידות אחרות..כך שאנו נבצע את עבודתם בנוסף לשאר העבודות. הכנסותיכם יגדלו, ומ4 בחודש יזומנו לכם הצלחות בפרוייקטים חדשים. חוכמה גדולה...האסטרולוגית (פנינה כץ) יודעת שבסוף השנה מקבלים דמי הבראה.. הכנסותיכם יגדלו עאלק..מותק נראה אותך אומרת את זה בסוף כסליו תחילת נובמבר.
התחום הרומנטי מעסיק אתכם כעט במיוחד, פנויים ייהנו מהזדמנות להכרויות משמעותיות ומרגשות.
זה בטח קטע של אסטרולוגים להתעלל בכל אלה שאינם פנויים..
או קטע של לא הבטחנו כלום, אמרנו רק שיש הזדמנות להכרויות משמעותיות. "הזדמנות להכרויות משמעותיות" זה כמו טלויזיה עם הכנה ללווין.
אתם עשויים לפתח קשר שיוביל להחלטות גורליות.
שמתם לב שכל משפט מכיל ..."עשויים"? "עלולים", איפה ההחלטיות? הקשר היחידי שעולה לי בראש עכשיו זה...הקשר עם הבטן שלי שמגרגרת בלי סוף כנראה בגלל הצנימים עם האבוקדו וקפה הפוך עם חלב שפג תוקפו... ועדיין לא הובלתי להחלטה גורלית האם עלי ללכת כבר לחרבן בשירותים או לא.
לסיום: מומלץ לא להחמיץ הזדמנויות גם אם הן נראות לא סבירות. פנינה קץ היקרה...מבטיח לך שלא הולך להחמיץ מאום... אני רץ לשירותים לפני שאחמיץ את ההזדמנות האחרונה והסבירה ביותר להותיר את מכנסיי יבשים.

ben 911

New member
ראבבבבק, שרפתי הבוקר 2 וחצי שעות במחשף../images/Emo4.gif

אין פה דבר כזה שנקרא מינון נכון... או שאני בעבודה, סידורים כל היום... ואז מקבל מלאן מסרים: "איפה אתה"? "אתה עוד חי"? "נעלמת".! או שאני שורץ מול הצג..כמו פריק מחשבים מחוצ'קן בן 13.

ש ר ה לה

New member
המינון הנכון בן, הוא רק מה שעושה לך טוב בנשמה

אם יש בך תחושת פספוס או בזבוז, אז אולי הגזמת, אבל למה לא לתת לעצמך להנות??? כל בן/בת גיל הנעורים יגיד לך ששעתיים במחשב זו רק טיפונת קטנטונת בים.... כבר דן בן אמוץ אמר בשעתו ש"זיונים זה לא הכל" :)

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

כל הכבוד חחחח וואלה על הבוקר להגיע אליכם ואפילו לצחוק רחלי מזל בתולה

בוקר טוב ומואר

בן אתה יודע שהבתולה צריכים להשתלב במקצועות הטיפול באנשים כי הם טובים בלטפל באנשים הם בנויים לנתינה האסטרולוגיה אומרת המון דברים ומה שתעשה זה יהיה

איך השתנה מזג האויר בחוץ

קמתי זרחה שמש חביבה ונראה יום נעים וטוב הוצאתי כבסים להתייבש בשמש ובאתי לפה לראות מה קורה ברקע שמעתי את הצפצפות סוערות ושורקות מבט אחד לחלון והכל השתנה שמים אפורים עננים כבדים הביאההרוח עמה יצאתי להכניס כבסים והרוח שורקת ומקידה את העיצים סביב הבית שלי הרוח גם ייבשה את הכבסים רטובים הרוח השובבה הזו סוגרת לי את התריסים שינוי כזה בשעה אחת בודדה לא להאמין בעוצמה של איתני הטבע ששל עולמנו ואני אכנס למיטה מתחת לשמיכה ואחשוב עליכם שעובדים קשה בחוץ אני מתפנקת החלק הזה של החיים לפני שאקום ואתחיל לחיות ולהשץתולל לטייל ולרקוד אולי זה רק יהיה בחלום

למעלה