זה סיפור מזעזע על ילדים שנזנחים על ידי משפחותיהם בגלל אמונה תפלה שמוטל על הילדים כישוף עין הרע כלשהו .
אני עצמי מכיר מישהו בעל סיפור חיים מאוד דומה לזה של התינוק שבתמונה.זה סיפור מזעזע על ילדים שנזנחים על ידי משפחותיהם בגלל אמונה תפלה שמוטל על הילדים כישוף עין הרע כלשהו .
![]()
Just look at him now: Woman who rescued Nigerian ‘witch’ child named 2016’s most inspiring person
A woman who saved the life of a Nigerian child abandoned by his community has been named 2016’s most inspiring person beating the likes of Barack Obama and the Dalai Lama.www.independent.ie
לפי מי שאני יודע שאתה קורא לו כך, אתה וודאי מתכוון להרינגטון, אבל יש שני בעיות: הראשונה היא שהוא לא בוט והשנייה היא שהוא לא שקרן.זה הבוט השקרן בילדותו ?
חלק קטן מהשמאל מאמין במדינה דו לאומית ולצורך כך ניסה להתפייס עם הפלסטינים.ובזמן ששמאלנים עשירים יכולים לעזור לילדים כאלה, הם מעדיפים לעזור למחורבנים פלשתינים.
זה היה דבילי בעבר וזה הפך למאוד מאוד דבילי אחרי 07.10חלק קטן מהשמאל מאמין במדינה דו לאומית ולצורך כך ניסה להתפייס עם הפלסטינים.
אני לא בוחר בימין או שמאל, אלא אני המפשר הגדול, ולכן, ומתוקף תפקיד זה שלקחתי על עצמי, אני רוצה ומנסה להבין את כל הצדדים.ובזמן ששמאלנים עשירים יכולים לעזור לילדים כאלה, הם מעדיפים לעזור למחורבנים פלשתינים.
ברובו הגדול הציבור בעזה הוא חמאס. הוא בחר בחמאס והוא גם ב- 07.10 פרץ לקיבוצים בגלים האחרונים וגם רצח ואנס וגנב.אני לא בוחר בימין או שמאל, אלא אני המפשר הגדול, ולכן, ומתוקף תפקיד זה שלקחתי על עצמי, אני רוצה ומנסה להבין את כל הצדדים.
כשאתה מדבר עכשיו על הפלשתינים שהשמאלנים רוצים לעזור להם, אני מניח שאתה מתכוון לעזתים.
טוב, בתור התחלה, העזתים, מצבם לא טוב בהרבה מזה של האפריקנים, אם לא גרוע יותר.
שנית, אני מקווה שאתה זוכר ומבין שהשמאלנים רוצים לעזור לאזרחים העזתים, ולא הטרוריסטים העזתים, הנמנים על ארגוני הטרור העזתיים השונים.
לא.ברובו הגדול הציבור בעזה הוא חמאס.
כן, עם בן-אדם שעומד ליד עם קלצ'ניקוב ואומר שמי שלא בוחר בחמאס יורים בו במקום.הוא בחר בחמאס
לא. חדרו 6,000 עזתים. 3,000 מחבלים ועוד 3,000 אזרחים. ה-3,000 אזרחים האלו, מתוך 2,000,000, הם לא ייצוג אמין של הציבור העזתי. הם קיצוניים.והוא גם ב- 07.10 פרץ לקיבוצים בגלים האחרונים
לא. המחבלים רצחו, אנסו וגנבו. האזרחים שחדרו, נכנסו ברובם הגדול בשביל "רק" לגנוב, שגם זה כמובן ממש לא בסדר וגם מקומם הם בכלא, אבל קודם כל זה לא לרצוח ולאנוס, ושנית כל, הם בכל מקרה לא ייצוג אמיתי והולם של אזרחי עזה.וגם רצח ואנס וגנב.
סאות' פארק?זה מארווין סטארבין מסאותפארק![]()
זה סדרה למבוגרים יותר.סאות' פארק?
רציתי לראות את הסדרה הזאת אבל עוד לא יצא לי.
הם גם מדברים נורא מהר וחבל, כי זה הורס.
אני בן 27. עוד כמה מבוגר אני צריך להיות?זה סדרה למבוגרים יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.