מזכיר מישהו?

DANIAVNI

Well-known member
זה סיפור מזעזע על ילדים שנזנחים על ידי משפחותיהם בגלל אמונה תפלה שמוטל על הילדים כישוף עין הרע כלשהו .

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה סיפור מזעזע על ילדים שנזנחים על ידי משפחותיהם בגלל אמונה תפלה שמוטל על הילדים כישוף עין הרע כלשהו .
אני עצמי מכיר מישהו בעל סיפור חיים מאוד דומה לזה של התינוק שבתמונה.

השרשור הזה שפרסמתי מעלה מודעות לכל הרעות החולות של העולם ועוזר לאנשים לפה להבין כמה ברי מזל הם ולהכיר תודה על השפע שבחייהם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה הבוט השקרן בילדותו ?
לפי מי שאני יודע שאתה קורא לו כך, אתה וודאי מתכוון להרינגטון, אבל יש שני בעיות: הראשונה היא שהוא לא בוט והשנייה היא שהוא לא שקרן.

בכל מקרה, לא, לא התכוונתי אליו. מה גם, שאין שום דמיון אפילו מינימאלי בינו לבין הפעוט שבתמונה.

הפעוט הזה הוא תינוק אפריקני בן שנתיים שזמן קצר לאחר לידתו, משפחתו סבלה ממזל רע, אז הם האמינו שהוא מכשפה ונטשו אותו.

הוא היה רעב, צמא, מלוכלך, מוכה מחלות, היו לו תולעים, הוא היה עני מאוד, אף-אחד לא אהב אותו, לא רצה אותו, לא רצה קשר אליו, לא התקרב אליו, לא האכיל אותו, לא השקה אותו ולא דאג לו.

התינוק הזה מזכיר לי מישהו שאני מכיר.

יותר מכך, ובאופן כללי, התינוק הזה מזכיר לי את כל אנשי העולם שפחות שפר עליהם מזלם, ואני מביא את תמונתו ואת סיפורו, כי אני מאמין בערך ובחשיבות של להזכיר לעצמנו באופן תמידי עד כמה ברי מזל אנחנו, כמה הרבה יש לנו וכמה אסירי תודה אנו צריכים להיות ע כל מה שיש לנו, כי יש אנשים בעולם הזה, שאין להם את מה שאנחנו מצידנו מחשיבים כמובן מאליו.

דברים כמו אוכל, מים, ניקיון והיגיינה בסיסיים, בריאות, האמצעים הכספיים האפילו מינימאליים ביותר בשביל לקיים את עצמנו, אנשים שאוהבים אותנו, שרוצים אותנו, שדואגים לנו.

לתינוק הזה לא היה את זה.

גם לאדם נוסף, שאותו אני מכיר אישית, לא היה את זה.

לנו יש את זה.

ואנחנו צריכים לזכור ולהבין שזה לא מובן מאליו, ואנחנו צריכים דבר ראשון כשאנחנו קמים בבוקר להודות לבורא עולם על כל השפע שיש לנו, כדי לזכור להעריך את כל מה שיש לנו, ולזכור שזה לא מובן מאליו, מכיוון שהכרת הטוב וההודיה עליו היא חלק משמעותי ממהו אושר ומהדרך למצוא את האושר.

רוב הזמן נח

Well-known member
ובזמן ששמאלנים עשירים יכולים לעזור לילדים כאלה, הם מעדיפים לעזור למחורבנים פלשתינים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ובזמן ששמאלנים עשירים יכולים לעזור לילדים כאלה, הם מעדיפים לעזור למחורבנים פלשתינים.
אני לא בוחר בימין או שמאל, אלא אני המפשר הגדול, ולכן, ומתוקף תפקיד זה שלקחתי על עצמי, אני רוצה ומנסה להבין את כל הצדדים.

כשאתה מדבר עכשיו על הפלשתינים שהשמאלנים רוצים לעזור להם, אני מניח שאתה מתכוון לעזתים.

טוב, בתור התחלה, העזתים, מצבם לא טוב בהרבה מזה של האפריקנים, אם לא גרוע יותר.

שנית, אני מקווה שאתה זוכר ומבין שהשמאלנים רוצים לעזור לאזרחים העזתים, ולא הטרוריסטים העזתים, הנמנים על ארגוני הטרור העזתיים השונים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני לא בוחר בימין או שמאל, אלא אני המפשר הגדול, ולכן, ומתוקף תפקיד זה שלקחתי על עצמי, אני רוצה ומנסה להבין את כל הצדדים.

כשאתה מדבר עכשיו על הפלשתינים שהשמאלנים רוצים לעזור להם, אני מניח שאתה מתכוון לעזתים.

טוב, בתור התחלה, העזתים, מצבם לא טוב בהרבה מזה של האפריקנים, אם לא גרוע יותר.

שנית, אני מקווה שאתה זוכר ומבין שהשמאלנים רוצים לעזור לאזרחים העזתים, ולא הטרוריסטים העזתים, הנמנים על ארגוני הטרור העזתיים השונים.
ברובו הגדול הציבור בעזה הוא חמאס. הוא בחר בחמאס והוא גם ב- 07.10 פרץ לקיבוצים בגלים האחרונים וגם רצח ואנס וגנב.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ברובו הגדול הציבור בעזה הוא חמאס.
לא.
הוא בחר בחמאס
כן, עם בן-אדם שעומד ליד עם קלצ'ניקוב ואומר שמי שלא בוחר בחמאס יורים בו במקום.
והוא גם ב- 07.10 פרץ לקיבוצים בגלים האחרונים
לא. חדרו 6,000 עזתים. 3,000 מחבלים ועוד 3,000 אזרחים. ה-3,000 אזרחים האלו, מתוך 2,000,000, הם לא ייצוג אמין של הציבור העזתי. הם קיצוניים.
וגם רצח ואנס וגנב.
לא. המחבלים רצחו, אנסו וגנבו. האזרחים שחדרו, נכנסו ברובם הגדול בשביל "רק" לגנוב, שגם זה כמובן ממש לא בסדר וגם מקומם הם בכלא, אבל קודם כל זה לא לרצוח ולאנוס, ושנית כל, הם בכל מקרה לא ייצוג אמיתי והולם של אזרחי עזה.

לא שאני בהכרח שמאל או ימין או שום דבר, אבל חשוב לנסות להבין את כל הצדדים.

למעלה