|מזיעה| מירוץ יומי D:

העץ הזה!:|../images/Emo96.gif

התפקשש לי כלל הלמעלה

shmeksit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תמיד יש משימה הבאה.

ואממ הורדת לך בגלל שזה לא יהיה פייר אם לאחת אני אוריד בגלל פיקשוש ולארחת לא. מקווה שהבנת אותי ^^

shmeksit

New member
+ וחצי ../images/Emo122.gif

נו תתחשבו שזו הפעם הראשונה שלי..

shmeksit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום ביניים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מקומות ראשונים: שרון -
וחצי (7 וחצי) ספיר -
וחצי (7 וחצי) מקומות שניים: תמי -
(6) סשה -
(6) מקום שלישי: לילך -
וחצי מקום רביעי: מאי -
וחצי

shmeksit

New member
../images/Emo178.gif משימה שלישית D: ../images/Emo178.gif

המשימה השלישית היא שאלון ^^ על כל תשובה נכונה חצי כוכב. הראשונה תקבל כוכב אחד והשני חצי, על המהירות ^_^ 1. מה פירוש הצירופים סבו"ן שנתל"ש? 2. מי הכי גדולה בפורום? שם וכינוי. 3. מזה שר"ה? מי פותחת אותו, ומה הכינוי שלה? 4. איזה כינויים היו לשרון (שונ) בתפוז? רמז: שלושה כינויים. זהו. בהצלחה

think shon

New member
עונה

1)סופר בואו נשלים נתקעתי תעזרו לי להשלים 2)איילת,o0Invisible0o 3)שירשור השראה,מעיין, broken winges 4)XDD אממ,הכינוי הנוחכי שלי(think shon) מאדם פוטיט וש ר ו נ ע.

shmeksit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוחצי. תשובה אחת לא ממש נכונה.

שר"ה זה שרשור רעיונות והשראה. אבל כל הכבוד על הידע הנרחב על הכינויים שלך XD

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

1. סופר בואו נשלים נתקעתי תעזור לי להשלים 2.איילת - invisible עם עגולים כאלה
3.שרשור השראה מעיין broken wings 4.שרונע, מאדאם פוטיט והעכשיוי זה ממש נורא שלא דייקתי בכינויים?
זה מהזכרון

אממ..../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

1. סופר בואו נשלים נתקעתי תעזרו לי להשלים 2. איילת o0Invisible0o 3. שר"ה זה שרשור השראה ופותחת אותו מעיין broken wings נראה לי..

אההה../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

למה לעזאזל זה לא נתן את התשובה הרביעית?? זה think shon שרונע ומדאם פוטיט

shmeksit

New member
../images/Emo178.gif משימה רביעית D: ../images/Emo178.gif

משימה רביעית היא פיקסל בהגבלה. אתן בטח לא מבינות מה אני רוצה ממכן אבל זו משימה ממש קלה ונחמדה. אני חושבת שהיא כבר הייתה באיזה מירוץ מזמן אבל אני לא בטוחה. מה שאתן צריכות לעשות זה לצייר ~רק~ קווי מתאר של פיקסל בתוך האליפסה שיש בקובץ. אחרי שתציירו את הקווי מתאר תמחקו את האליפסה שמסביב. (אתן יכולות להתמש באליפסה גם בתור חלק מהקווי מתאר. ניקוד:
- ראשונה
וחצי - שניה
- שלישית וכן הלאה, למרות שניראה לי שנשארו רק שלוש P: זהו. בהצלחה

למעלה