מזיל דמעה..

מזיל דמעה..

טוב, לא ממש, אבל עצוב קצת.. אבל מגיע לג´ניפר!!! שמעתם כמה כפיים נתנו לבריטני????? יותר משנתנו לכולם!!!! זה היה כזה מרגש.. אני יושב לעצמי בחדר, מחזיק אצבעות, לבי הולם בחוזקה.. עייני שקועות בטלוויזיה.. ואז, מראים את בריטני.. אני שומע את הקהל וחושב לעצמי: "היא הולכת לזכות".. ואז.. אני שומע... גניפר לופז.. ואז בא ה"לא נורא" "אז היא לא זכתה".. תמיד יש פעם הבאה.. חוץ מזה הטקס משעמם!! ההופעה של כריסטינה הייתה דוחה בטירוף!!!! יאאקק!!! אני יודע שאני היחיד כאן.. אבל לא נורא..

RIP CURL1

New member
אתה לא היחיד גם אני פה

אם כבר בריטני לא זכתה אני שמח שג´ניפר זכתה ולא קיילי או שקירה כי אני אוהב את ג´ניפר גם אז אני שמח שהיא זכתה

TetiBETTY

New member
האיש מסכן....

הוא נראה על סף יאוש,ומנסה להתנחם בזרועות דוגמניות אנונימיות.... לא נורא..יעבור לו

i4britney

New member
לא נורא בריטני עדיין שולטת...

לא נורא שבריטני לא זכתה וגניפר לופז זכתה אבל העיקר איך שהקהל העצום שיש כרגע בבצרלונה מחא לה כפיים בצורה היסטרית!!!

TetiBETTY

New member
נכון-

הראו בגיא פינס לפני שבוע,שהגישו לה פרס על זה שהיא תורמת כל שנה 1,000,000 דולר לילדים יתומים. וכשהילדים הגישו לה את הפרס,וחבקו אותה,היא התחילה לבכות(
),ואמרה שזה באמת לא מגיע לה,ושהיא עושה את זה בגלל שהיא
לעזור(היא הגיעה למרות הפרישה שלה...)... קיצר-היה מרגש
היא כזו חמודה....

זה היה כזה גדול!!!!!!

כמה כפיים!!!!! יותר מאשר כריסטינה קיבלה בהופעה שלה.. סתם להשוואה..

i4britney

New member
נכון...

אגב זה נכון מחאו לה כפיים בצורה אדירה רואים עד כמה היא פופלרית , שאקירה לא זכתה בשום פרס , תגידי לי איזה פרסים בריטני זכתה השנה חוץ מה-teen chocie וההופעה של לאס וגאס ?

טוב... תיקון טעות..

בשנת 2002 בריטני עוד לא זכתה בפרס נחשב משהו.. כי עוד לא היה טקס נחשב משהו כמו הבילבורד, AMA או WMA היא זכתה בחלק מהפרסים האלו ב-2001... סורי על הטעות...

i4britney

New member
אני מקווה שכן...

אני מקווה ובטוח שכן תגידי לי איזה פרסים עתידים להיות בעתיד ומתי הם בערך?

קודם כל... אני בן...

וצריכים להיות טקסים לבילבורד, AMA, WMA, גראמי, ויש עוד ערמה של טקסים... אני ממש לא יודע מתי הם מתקיימים..

RIP CURL1

New member
באסיה בריטני הכי מצליחה

ביפן סין וכל השטויות מסביב, מתים עליה שם

זה לא בדיוק קשור אבל..

היא קיבלה (או שהיא אמורה לקבל)פרס גם על פעילות צדקה!

itay1010

New member
באמת, תופעת בריטני כבר עברה מהעולם!

עובדה, שמיליוני מצביעים מאירופה הצביעו ג´ניפר, רק שתדע שכבר שלוש שנים בריטני לא זוכה בפרס, בטקס האם טי וי כמובן.

למעלה