מזועזעת

micpri

New member
מזועזעת

חייבת לשתף אתכן: היום הייתי בעונות בקניון חדרה. חיפשתי חולצות טריקו חמודות ליום יום. ביקשתי מידה 5 (4 נתקע לי בישבן...)אז היא הודיעה לי "שלא מייצרים חולצות טריקו במידה שלך". הציעה לי למדוד חולצה מבד אחר, נמתח (ברח לי השם) - שלא היתה לטעמי. כשאמרתי שהיא נראית לי קצת מבוגרת, ואני מחפשת משהו צעיר יותר, ננזפתי על ידי המוכרת "אני לא מתכוונת להתווכח אתך על זה בכלל!". היה לי דה - ז'ה -וו קצר לשיחות עם אימי מגיל הנעורים שלי... יצאתי המומה מהחנות. מה יהיה כל החנויות של המידות הגדולות מתחילים להקטין מידות, ולא ליצר את כל הדגמים בכל המידות? באסה! סיום אופטימי: הייתי בפרימה קלאס, קניתי 3 חולצות חמודות ב-120 ש"ח סה"כ!

מוכרות מזעזעות!

לנצח תיזכר ההיא בג'אמפ שבעת הכוכבים והערותיה הבונות על הציצקעס שלי. טפו. כיף לשמוע שפרימה קלאס בכל זאת עשתה למישהי נעים
(אני לובשת עכשיו חולצה מקסימה שקניתי שם. אפורה עם צווארון V תחרה שחור בשלושים שקלים בלבד. שווה שווה)

missxl

New member
איפה זה פרימה קלאס?

נשמע מתאים למה שאני מחפשת אה.....וחקשמייח לכוווולן מיס

sigalit33

New member
איזה יחס מגעיל ומעצבן../images/Emo46.gif

כ"כ מעצבן לשמוע פעם אחר פעם על יחס מזלזל, חנויות שמתיימרות לענות על צורך מסוים ובפועל ממש לא. ממש מרגיז. אבל אני שמחה לשמוע שמצאת משהו שנשמע אחלה, תתחדשי

DREAM111

New member
תשמעי אני ממש מופתעת

לגבי המוכרת ממש לא כי כאלה סתומות לצערי יש בהרבה מקומות. אני אישית הייתי ממליצה לכתוב לעונות מכתב כי הפרטים שהיא נתנתה לך פרט ליחס הגועלי ממש לא נכונים. אני הייתי בעונות ויש המון חולצות עד מידה 6. ואפילו אני מודה קניתי שתיים כאלה. חברתי קנתה 3 כאלה חולצות במידה 6. כל החולצות הן טריקו. נכון יש להם עכשיו המון מהבד הנצמד הזה שאני שונאת ואותם לא אכפת לי אם אין בכלל במידה. כן לצערי יש איזה מגמה של הקטנת מידות ואני מקווה שזה יפסק בהקדם כי אנחנו נהייה בבעיה בקניות שלנו.

יעל י

New member
עונות חדרה

אני קונה שם לפעמים ואף פעם לא נתקלתי במצב כמו שמתואר נהפוך הוא - עד היום קיבלתי שם שרות טוב וכן , גם אני קניתי חולצות טריקו (שרוול ארוך) במידה 5 גם אני ממליצה לכתוב מכתב לעונות או להתקדר לשרות לקוחות או דרך המייל באתר שלהם

למעלה