מזועזעת מרובנס!

בגלל זה אני אומרת

מידה 42 ומידה 50 מאותו מכנס אמורה להיות עלות גבוהה אחד מהשני (כי היש הבדלים גדולים בכמות הבד הנימצא בשימוש) אבל בכל זאת הם נמכרים באותה חנות באותו מכיר אם מה שאתה אומר נכון מכנסיים זהים באותה חנות אמורים להימכר במחירים שונים והם לא למרות שמבחינה הגיונית כן, אני מסכימה איתך שאם מישהו שלם כך וכך עבור כמות גדולה יותר של בד התשלום על הבגד עצמו יהיה יותר יקר וזה באמת מה שניראה לי קורה שאתה הולך לחייט פרטי אבל לא ניראה לי שזה הולך ככה בחברות גדולות כאלה (אבל האמת אחרי כל ההודעות האלה הייתי ממש רוצה לשלוח למתאים לי מכתב ולדעת אחת ולתמיד לפי מה הם קובעים את המחירים שלהם) ההערה על סוג הבד היתה בגלל שלדעתי הבדל המחירים בין מכנסיים מסוגים שונים של בד הוא לא כזה גדול (תלוי באמת איזה סוג אבל לדעתי רוב הבדים שמשתמשים בהם הם דיי נפוצים, לא משהוא נדיר שאתה לא יכול למצוא בכול חנות) ז"א שההבדל במחיר בין מכנסיים יחסית זהים מסוגים שונים של בד הוא לא כזה גדול המחיר יהיה שונה אבל לא בהפרש אדיר

דריה27

New member
עזוב לירן,

כהגלך בקודש אתה בכח מנסה למשוך את הדיון לנקודות קטנות, קטנוניות ולא ממש רלוונטיות, ולא בא לי לזרום איתך בכיוון הזה. כל הקישקוש הזה על אורך הבד וכו וכו, עדיין לא מצדיק את המחיר האסטרונומי. אתה יודע בדיוק כמוני, אל תיתמם, שאין הצדקה של ממש למחירים הללו , כל העניין זה ניצול של המציאות העגומה בה אין לנשים שמנות יותר מידי חלופות, אז יאאלה בוא נלך על כל הקופה ונשדוד אותן לאור יום. אני אולי קיצונית בנושא הזה, אולי לא, זו דעתי בכל אופן. כמו שעופר אמר וצדק שכל אחד יעשה את הבחירות שלו איפה לקנות ובאילו מחירים. שירי הביאה את המקרה שלה לפורום וזה מבורך בעייני, שום התבכיינות ושום נעליים (רק מכנס
) ולך לירן, יום קסום וטיפ ממני: לפני שאתה נכנס לפורום קח נשימה עמוקה, ככה ברגוע. דריה.

lb22

New member
זה לא ירידה לדברים הקטנים

וכמו שאמרתי מהתחלה , אני לא מבין בתחום העסקים הנ"ל וכל מה שאמרתי זה רק השערה למה המחיר הוא בשמיים. חלק מהמחיר הזה זה גם הקטע של הביקוש הגדול לעומת חוסר החנויות אבל לא רק בגלל זה המחיר הוא כזה גבוה אם ניקח את המחיר נניח: 200 שקל עבור מכנס (נניח!!!) לדעתי אולי 50-60 אחוז מהמחיר הזה זה הקטע של הביקוש הגדול וההיצע הנמוך , יש פה עוד 40 -50 אחוז לא קטנים של כסף שנגבה בגלל שימוש ביותר חומר גלם , את רוצה להאמין שזה לא נכון אבל יש לי הרגשה פנימית שאומרת לי שזה דווקא מאוד נכון כי איכשהו שאני קניתי טי שירט שחורה לעבודה וראיתי שמידה L עולה 20 שקל ומידה XXL עלתה לי 40 שקל קניתי , הבנתי ניסיתי לדבר עם אנשים מהעולם הזה של ההלבשה ואיכשהו התמונה שהם ציירו לי היא מאוד דומה למה שעובר לי בראש או למה שרשמתי..... ד"א אני לא אמרתי מעולם שיש הצדקה למחיר של גופיית ספורט (כמעט 200 שקל) או של חולצה בקסטרו (200 שקל) או של מכנס בכל מקום אחר....אבל לפעמים צריך לנסות להבין למה המחיר כזה גבוה מה המרכיבים שלו כי את לא משלמת רק על החולצה או על המכנס או הנעל או כל דבר אחר. בדיוק כמו שאת לא מעלה לשאלה למה ארוחה במקדונלדס עולה 35 שקל (וזה לא כזה זול) כי את הרי צריכה לשלם על הצ'יפס , על ההמבורגר , על עלות ההובלה שלהם ועל עוד כל מיני דברים אחרים אז כן מידי פעם צריך לעצור להגיד רגע אולי יש עוד דברים מלבד הקטע זה של "אין מספיק חנויות של בגדים ........." כי לא רק בגלל זה המחיר גבוה זה רק עוד טריגר שהמחיר יהיה לא זול.

solee

New member
ולסיכום כללי ../images/Emo13.gif

מה זה משנה צרפתי - לא צרפתי? הכל MADE IN CHAINA. לצערנו ! איכות חרא - מחירים גבוהים. לא רק לשמנים. בשביל מותג משלמים גם אם כל העולם ירצה אי אפשר לשנות את זה. הכל MADE IN CHAINA תזכרו !!!

עד שלא יהיה מספר שווה של חנויות

לשמנים כמו שיש לרזים... הביקוש ימשיך להיות גבוה יותר מהעצה .. וזה ימשוך את המחירים למעלה... אני ניכנסת באופן קבוע לחנויות למידות גדולות וקטנות כאחד...וברור שבחנויות למידות קטנות ניתן למצוא בגדים יותר בזול (שלא לדבר על כך שמדובר בבגדים יפים יותר מאשר במידות גדולות)..... אבל רשתות למידות גדולות מנצלות את העובדה שאין לנשים גדולות לאן ללכת ואיפה לקנות בגדים .... פשוט אין!!! ועד שתהיה תחרות גדולה בין הרשתות.. המחירים לא ירדו ... אני לא מבינה למה רשתות חזקות כמו רנואר קאסטרו זארא וכו' לא עושים כמו בחול... כאשר במסגרת החנות יש "מחלקה למידות גדולות" בה הבגדים של החנות מצויים במידות גדולות יותר.. לא כל הדגמים.. אבל הדגמים שניתן להסב אותם למידות גדולות בהחלט נימצאים שם ... :-\

lb22

New member
בקסטרומן כן יש דבר כזה

ופה אני חייב להגיד משהו לחיוב לרשת קסטרו. בתור אדם מידה 52 במכנס אני מוצא הרבה מה לקנות בקסטרומן וגם חולצות במידה XXL יש שם לא מעט....אבל כנראה בקסטרו הרגיל (נשים) זה לא ככה וזה באמת חבל.

למעלה