מזועזעת מרובנס!

שיריקוץ

New member
מזועזעת מרובנס!

אז יצא לי להיות באבן גבירול היום ונכנסתי לרובנס. מה אומר ומה אגיד? זה שהמחירים שלהם אף פעם לא היו זולים, ידעתי. זה שהמבחר לא עצום, גם ידעתי. אבל לזה לא ציפיתי... מדדתי לי מכנסיים. שבע שמיניות. צבע בז'. קיפול למטה+אבזם חביב. נשמע חביב? ובכן, חביב. לא משהו מדהים, לא הוט קוטור, לא כיכר המדינה, לא יצירת מופת. דגם פשוט לגמרי. דווקא ישב עליי יפה. הסתכלתי על התווית שהשתלשלה מהבגד וראיתי שמספר הדגם הוא 1099. ובכן....טעיתי!!!!! זה היה המחיר. כמעט נחנקתי/התעלפתי/נתליתי על התווית בקריאה טרזנית אוהוהוהוהוהוהו... הלו? מה קרה? זה שאני שמנה אומר שאני נואשת???? 1099 ש"ח על מכנס??? הצצתי על יתר המכנסיים בחנות- וזה היה המחיר של רובם. הזולים ביותר עלו 950 ש"ח. הסבירו לי שזה יבוא מצרפת. שמחת זקנתי....המוכרת אמרה שזו בעייה. כרגע כל החנות שלהם מתבססת על יבוא מצרפת. חשבתי לעצמי שיותר זול פשוט לטוס לצרפת ולקנות את היצוא שלהם.. סתם רציתי לשתף. יצאתי משם די המומה... שירי נ.ב: פרסמתי בפורום אופנה מלאה, אבל הייתי חייבת לפרוק גם פה...

ככה זה... דופקים את השמנים

כל הרשתות של המידות הגדולות דופקות מחירים לא קראת? עכשיו ג'קט במתאים לי עולה 1200 והוא עוד יושב על דוגמנית שלא קימים בכלל בגדים במידה שלה בחנות זה למה החלום שלי (ליתר דיוק אחד מבין רבים) זה לפתוח רשת בגדים של מידות גדולות בראש צעיר עם בגדים פרופורציונליים ועכשווים ועים מחירים שיתאימו לכול כיס. שגם לילדות, נערות, נשים צעירות ונשים גדולות יהיה מקום שבו יוכלו למצוא בגדים שמתאימים לגילן גיזרתן וכיסן

נועה37

New member
תנסי את בורדו ולא תתאכזבי !!!

זה בדיוק מה שיש בבורדו, בגדים צעירים, מגוון גדול, מחירים סבירים ויחס = מעולה !!! ממליצה בחום

yoelnd

New member
הייתי...ניסיתי...וקניתי

קניתי המון פעמים בבורדו. אבל לקראת יום הולדתי קיבלתי מרובנס 75 ש"ח מתנה, אז החלטתי להיכנס גם לשם. מיותר לציין שב-75 ש"ח יכולתי לקנות אולי רק את השוקולדים שהיו שם בכלי יפה על הדלפק (נו...בטח...גם שמנה, גם דפקנו אותה במחיר...לפחות שתתקע קצת שוקולדים...)

שיריקוץ

New member
טעות...זה היה הניק של בעלי...

גם הוא עצבני על רובנס

lorettalynn

New member
lol

"כמעט נחנקתי/התעלפתי/נתליתי על התווית בקריאה טרזנית אוהוהוהוהוהוהו..." גדול!

solee

New member
גם המידות הקטנות עולות הרבה ../images/Emo7.gif

כל מותג, גם כזה של מידות רגילות, קסטרו, רנואר, וכו'. גם שם המחרים בשמיים. אז לא נראה לי שדופקים רק את השמנים. גם רזה שרוצה להתלבש במותגים חייבת להוציא הון.

יש לי חברות רזות שקונות בבזארים

בגדים כוסוניים ומהממים ב-30/40 ש"ח לפריט אם תלכי לבזארים ותמצאי משהו לשמנות זה בטח יהיה איזו טוניקה ענקית בסגנון אוהלים או טייציים . רזות יכולת לקנות בגדים מהממים בכל מיני מקומות בגרושים כולל הלבשה תחתונה יש לי חברה רזה מומחית בלקנות את הדברים הזולים והיא אפילו לא מתאמצת מאחר וזה נמא בכל מקום וזול בטרוף היא תקנה חזיה ב-25 ש"ח מהממת בירוק בהיר ואני ב-300 ש"ח כי אי אפשר אחרת אין הרבה ברירות .. אם אני כבר מוצאת פריט הלבשה זול זה בד"כ בחנות של רזות שמצאתי איזה פריט מגניב והמחיר הוא לא מחיר של מתאים לי וחבריהם

newKiticat

New member
אני מצאתי מחירים מעולים.

זה הכל עניין של חיפוש. ועם זאת- אני מסייגת את דבריי. שכן אני מידה 48- ולא 54-56 (ולפי דבריכם אכן יש בעיה במידות אלו). מה שכן רציתי להעיר... זה שגם החברות שלי קונות בשוק. וזה לא מדיר שינה מעיניי. וחזיות ב30- 40 שקל, אינן תומכות. אין מה לעשות. כשיש לך חזה של אישה אמיתית- את חייבת להשקיע בבגד מהונדס כהלכה. (ואותן חזיות ב30 שקל אגב, מתפרקות אחרי כמה זמן.... אני יודעת כי אני מחליפה חזיות אחת לכמה חודשים...)

newKiticat

New member
האמת שאצלי

זה לוקח משהו כמו 3-5 חודשים לברזלים.... (אבל אני עדיין קונה אותם כי לפעמים בא לי חזיות פאנקיות ומגניבות בכל מיני צבעים...... לפעמים ההיקף זה הבעיה- אבל מבנה הגוף הגברי שלי סירב לחנון אותי בשומנים במקומות הנכונים...
)

lb22

New member
חלאס להתבכיין כל הזמן!!!!

כמה אפשר להתבכיין על כל דבר ?!?!? שהולכים לקנות בגדים של מעצבים מחו"ל למה לעזאזל הפליאה מהמחירים היקרים ??!?! אפילו בחניות ישראליות כמו קסטרו וכאלה המחירים לא כאלה זולים. זה בדיוק כמו שאת תלכי בכיכר המדינה ותתפלאי שהמחירים שם גבוהים..... זה פשוט אבסורדי. אז חלאס לבכות על כל שטות. רצית מותגים תשלמי... וכרגיל גם ניתן דוגמא הפעם אותי , אני איכשהו פריק של הביגוד של נייק ומה לעשות בארץ הגופיות והמכנסיים שלהם (שלא לדבר על החולצות) עולים הרבה מאוד כסף... מעל 180 שקל לגופיה ו170 שקל למכנס. אז פעם בחצי שנה אני קונה שתי גופיות ומכנסיים כמו שקניתי לפנ שבוע גופיה ומכנס שעלו ביחד 350 שקל וזה המון אז אם בא לך ללבוש מותגים... תשלמי את המחיר מותק.

שיריקוץ

New member
תקשיב טוב!!!

רובנס מעולם לא התיימרו להיות חנות של מותגים. הם מציגים את עצמם כחנות לנשים גדולות, במחירים קטנים...או משהו כזה... עם כל הכבוד- אם הייתי מוצאת שם משהו ב180 ש"ח, מבטיחה שהייתי קונה 10. כזאת אני...הכל בגדול אצלי. ורק הערת אגב- לא תמיד צריך לענות בצורה מגעילה ואגרסיבית. אנשים כותבים פה בשביל הכייף, בשביל השיתוף, בשביל עצות טובות וכשאני קוראת את הודעותיך -אתה פשוט מוציא את החשק לכתוב...אבל זה כנראה משהו שנובע מקושי פנימי שלך. עד כאן ההתבכיינות שלי להפעם. שבת שלום לך! נ.ב: השתדל נא לא לענות. יש לך נטייה להפוך כל שרשור רציני (ואני כתבתי לא מתוך כוונה להתבכיין אלא בהחלט מתוך כוונה לפרוק ולשתף ואולי גם להתריע) לאיזשהו סוג של צ'יטוט והתפלמסות על אופייך ועל כן התכוונת/לא התכוונת. איך עופר כותב? פיההווקקקק... אולי תצטרף לחוג של ריקודי עם, שדיברו עליו פה-זה יוציא ממך חלק מהאגרסיות ומהתסכולים...

lb22

New member
יש כמה שגיאות מצידך בתגובה הזו

מכנסים ב 180 שקל... את רשמת שכל מה שראית שם הזול עלה 950 שקל... את אמרת שזה יבוא מצרפת אז סביר להניח שזה סוג של מותג , אני לא בקיא ברזי ההלבשה אבל לדעתי שאת קונה חולצה את לא משלמת רק על הבד אלא על כל מה שעבר עליו כדי שאת תלבשי אותו (כלומר הובלה...והובלה מצרפת לכאן זה לא הדבר הזול ביותר בעולם) מצטער להגיד לך שזו הפעם ה1000 שכותבים פה על מחירים של בגדים (בין אם זה לשמנות או לרזות) ובוכים על המחירים אז כן גם לי נמאס (מותר לא?) וכן אני אבחר את הדרך שלי להגיב ולמזלי לא את תגידי איך להגיב. ואם אני מוציא לך את החשק לכתוב הודעות כאלו זה כבר טוב כי אז יהיה פחות התבכיינויות על שטויות כאלו כמו המחירים של המותגים בארץ. וקושי פנימי שלי , יפה מאוד שאת מכירה אותי , לא יודע אם זה למזלי או לצערי אבל פרט לאדם אחד פה אף אחד לא כ"כ מכיר אותי כדי להגיד שיש לי קושי פנימי כלשהו אני פשוט לא אוהב לראות את אותה הודעה כפול 20000 פעם על אותו נושא ובנימה זו שבת שלום. יש עבודה.

שיריקוץ

New member
את זה דווקא אתה רשמת...

אתה רשמת שמצאת מכנס ב170 ש"ח. מציינת שוב, שזה לא נקרא יקר. ממש ממש לא. לא בקנה מידה של רזים ולא של שמנים ואילו הייתי מוצאת ברובנס מכנס במחיר הזה- הייתי קונה עשרה!!! כן, עשרה!!! כזו אני- גדולה בכל.

למעלה