מזון,

dimitrygo

Active member
מנהל
המתכון שלי לחתול שמתקשה לאכול הוא שימורים

מעורבבים עם מזון יבש טחון במטחנת קפה ומים. צריך למעוך ולערבב הכל ביחד ולשחק עם כמות המיים עד שתתקבל עיסה שהיא מצד אחת די נוזלית ומצד שני עדיין מספיק סמיכה.

yafa151

New member
תודה, העניין הוא

שכשמרטיבים לו את המזון היבש הוא כבר לא מעוניין בו, הוא חתול מאוד מאוד מאוד בררן, זה הוא לא רוצה וזה הוא לא רוצה, מאוד קשה למצוא משהו שהוא אוהב.
הוא אוהב את השימורים הזולים של חתולי הרחוב (גאטו ודומיהם) אבל זה לא מספיק טוב ודווקא את האיכותיים הוא לא רוצה.

sapirdvm

New member
האם ניסית

להוסיף לו ויטמינים?
אולי 'גאטו' עם תוספת של כדור ויטמינים טעים (felo-form) תצליחי להגיע למספיק אנרגיה שהוא זקוק לה+הויטמינים והמינראלים שבכדור

yafa151

New member
לא, לא ניסיתי

כן נתתי לו נוטריקל אבל זה דוחה אותו, איפה קונים את הכדור הזה ? ואגב, עניתי לך על שאלותיך ממקודם, אנא קרא את תשובתי (למעלה)

yafa151

New member
דמיטרי מהם

השימורים שנחשבים לאיכותיים ומזינים ?

שרונה200

New member
לא דימיטרי אבל המלצות לאוכל רטוב

אני לא יודעת כמה סוגים ניסית עד כה, לדעתי שווה לנסות כמה שיותר אולי תמצאי משהו שהוא אוהב.
כמו כן, לדעתי הלא מלומדת כדאי להעדיף אוכל שהוא יאכל ויאהב גם אם לא כל כך איכותי על פני אוכל איכותי בגלל שאובדן המשקל הוא תופעה מדאיגה.
המזונות שאני קונה והם אהובים על חתולי בית ורחוב -
קופסאות גדולות - ד"ר פט גולד (4 טעמים)
מעדנים - פנסי פיסט (הרבה טעמים), סיינס דיאט (2 טעמים).
יש גם מזונות רפואיים כמו ID וכו' שהם מאוד טעימים.
תבחרי מזונות שהם במרקם פטה ולא חתיכות שיהיה לו יותר קל לאכול.

yafa151

New member
תודה שרונה,

ניסיתי המון סוגים, הוא באופן כללי לא מת על אוכל רטוב, הוא רוצה את המזון הקבוע שלו, היבש, אתמול ממש נעמד על השק והתחנן שאתן לו, הוא מת מרעב, נתתי לו אבל הוא לא יכול ללעוס, זה נופל לו מהפה, ואם אני מרסקת את זה אז הוא כבר לא רוצה, הוא רוצה את זה כמו שהוא רגיל כל השנים, היית צריכה לראות איזה מחזה קורע לב, הוא מנסה לאכול ולא מצליח, שוב מנסה ושוב נופל לו מהפה ואז הוא מתייאש ויושב על הריצפה עם הראש למטה עצוב ומתוסכל, הלב נקרע ! הדבר היחידי שהוא כן אוכל קצת עכשיו זה השימורים של גאטו, אבל החלבון הוא רק 7.5 שזה מאוד נמוך והשומן גבוה ומלחים גבוהים, בקיצור לא איכותי אבל כמו שאת כותבת בצדק רב ! עדיף זה מאשר כלום !

שרונה200

New member
תנסי את המזונות שכתבתי

לא נתקלתי בחתול שסרב לאכול אותם.
כל אחד עולה כ-6 ש"ח, שווה לדגום טעם אחד מכל מזון ולנסות.

dimitrygo

Active member
מנהל
אם לדבר על קופסאות גדולות יחסית אז:

ד"ר פט גולד - יש 4 סוגים, כולם על בסיס טונה אדומה, 400 ג', מחיר שפוי
לאונרדו - יש 4 סוגים, 200 או 400 ג', קשה להשיג, במיוחד 400 ג'
נטורל באלנס - יש כמה סוגים, 150 ג'

אגב להרטיב מזון יבש ולטחון אותו ולערבב עם שימורים זה ממש לא אותו דבר. מציע לך לנסות.

yafa151

New member
תודה דמיטרי ושרונה, ניסיתי

את כל הסוגים שרשמת שרונה והוא לא אוהב, ניסיתי אתמול גם את המתכון שלך דמיטרי והוא גם לא אוהב, יש לי איתו בעיה, הוא רוצה רק את האוכל היבש שלו ובאותה צורה גולמית, חתכתי לו את כל הגרגירים לשניים וגם הוא לא רצה, זה ממש בעיה וכרגע כל הטיפול של הרופא לא עוזר ואני לא יודעת מה לעשות, לא רואה אור בקצה המנהרה.

wildnature

New member
יש לי חתול עם בעייה דומה

שסובל מדלקות וכיבים בפה, הוציאו לו כבר את כל השיניים והוא על סטירואידים ועדיין קשה לו לאכול, אחרי אין ספור ניסיונות אני מאכילה אותו לסירוגין ב: פסטרמה הודו אפויה חתוכה דק דק, עוף מבושל חתוך לחתיכות קטנות, חטיפים יבשים של סנבל, וחטיף יבש בשם קראנצ'י, היה לו קשה בהתחלה לבלוע בלי ללעוס אבל הוא למד, בימים קשים הוא מוכן לאכול רק מהיד שלי..
שימורים הוא רק מלקק..

למעלה