מזון סוסים

• פותח הנושא zve
  • פורסם בתאריך

zve

New member
מזון סוסים

מה נותנים לסוס לאכול? מישהו יודע אם יש אוכל ארוז כמו לכלבים? ומה המחיר של מזון ???

היום גם יש אוכל ארוז לסוסים...

בעיקרון כל סוס ומה שטוב לו ולכיס של הבעלים שלו... יש כמה סוגים של חציר וכמה סוגי תערובות... יש אנשים שמעדיפים להכין את התערובות לבד בבית... יש כאלו שמעדיפים להאכיל בשעורה בלבד.. ויש כאלו שמגדלים את הסוסים שלהם על אוכל מרעה בלבד... היום גם יש מזון שבא בחבלות ארוזות שהוא קוביות חציר מרוכזות...

a l o n i s 1

New member
יש היום מזון חדיש שהוא קוביות אספסת

אני לא יודע הרבה אבל זה היבואן 068533380

Sweet SuGaR

New member
זה דבר מעולה!! אבל זה יקר בטירוף!!!

חוץ מזה שהם תוסף מזון הם עדיין צריכים את החציר שלהם...

narretrulz

New member
לא כ"כ יקר

אנחו קונים את זה ב30 ש"ח לשק אבל רק הסוים שמתחרים או שמתאמצים יותר מכולם מקבלים את זה בתור תוסף מזון. זה נקרא אקנברג או משהו כזה.

ofir s

New member
קוראים לזה קיוב פוד

המחיר זה בהתאם לסוס אם זה לאמהות וסייחים סוסים עובדים או תחזוקה שוטפת... וזה לא בא בתוסף לאוכל זה במקום בנוסף אפשר לתת חציר בלה וכו'

מבחינת הערך של המוצר הם לא צריכים

תוספות... אבל סוס בטבע 16 שעות מהיום שלו מבלה באכילה... ועכשיו שהם מבוייתים וחלקם אפילו עומדים שעות בתוך התאים... הם מתחילים להשתעמם.. לפתח התנהגויות לא טובות להתגרד... ועוד.. מה שממליצים לעשות זה לרפד את התא של הסוס בקש שיהיה לו מה לנשנש כשהוא בתא.. ואם הריפוד אחר אז רק להאכיל בקש... אני אנסה למצוא את האתר של החברה שמייצרת את הקוביות האלו..

שיחפשו לבד...../images/Emo13.gif

או שיהיה לי קצת זמן...

למה את חייבת לגלות לכולם שאני ממש

לא נחמדה??? השתדלתי כל כך יפה... שיעשו קצת כושר בחיפושים אחרי אוכל של סוסים... תראי איך אני דואגל לבאירות הגוף והנפש של משתתפי הפורום... 30 שניות , זוז!!

שמעת על דבר כזה שנקרא הבנת הנקרא??

א - לא כתבתי שאני מאכילה באוכל קוביות חציר הזה את הסוסים שלי.. ב - הסוסים שלי לא אוכלים קש ג - לפני שאת/ה קופץ/ת עם הקוצים שיש לך בתחת תקרא/י טוב!! את מה שאת/ה הולך/ת להגיב עליו. ד - קש לא עושה קוליק!! ה - תקרא/י ותפנים/י טוב טוב את ג' וד'.

אבל אם הסוס משתין ומחרבן

על הקש... ובקיצור עושה את הצרכים שלו עליו ואחר כך מתחיל לנשנש את הקש זה יכול לגרום לתולעים ולדברים לא נעימים.. אם כבר לשים הרבה חצי בפינה שיהייה לסוס מה לעשות בלילה שהוא לא ישתעמם..

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמאיפה לכל הרוחות אתם

מביאים את כל הבול שיט הזה???????? סוסים כל הזמן מנשנשים את הריפוד בתאים.. ולא משנה אם זה קש או נשורת.. אולי זה ישמע מגעיל או לא הגיוני אבל יש גם סוסים שאוכלים את הצואה של עצמם או של סוסים אחרים...וולדות אוכלים מהצואה של האמא בגיל מאוד צעיר. כל עוד הסוס מתולע ולא אכל צואה של סוס נגוע בתולעים... אין סיבה שהוא יקבל בצורה הזו תולעים.

A r i s t o

New member
אז לסוסים שלך יש טעם מגעיל

נראה לך שבאמת טעים להם לאכול תקש עם השתן שלהם? נראה אותך משתינה על קש ואחר כך אוכלת אז זה הסוסים שלי אניני טעם לכן התאים שלהם מרופדים בנסורת וחול מיוחד לתאי סוסים (כדי שהמצע יהיה רך ולא קשה כמו בטון)

עוד פעם.. ואני לא אחזור על זה פעם

נוספת... זה שיש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא אל תפיל את האגרסיות שלך עליי וזו התגובה האחרונה שתקבל ממני.. ולדעת מה זה סוסים.... אני יכולה ללמד אותך!! אז תשמור על האצבעות שלך ואל תכנס למקומות שאתה לא תוכל לצאת מהם! ובזה נגמר העניין! שיהיו לך לחיים יפים.. ביי!

peligrosa

New member
לסוסים שלה יש טעם מצויין..

לך פשוט חסר קצת שכל .. רק לידיעתך גם סוסים בוגרים לפעמים אוכלים את הגללים שיש להם בתא או במרעה וזה ממש לא קשור לכמה ואיזה סוג של אוכל הם מקבלים. חבל שאתה לא שמת לב למה שפינטוZית כתבה.. זה היה יכול לחסוך מכולנו כאב ראש. הסוסים שלה לא עומדים על ריפוד מקש וגם לא מקבלים לאכול קש הם מתולעים ומחוסנים ולכל אחד יש את התא שלו ככה שלא קורה מצב שסוס אחד אוכל ריפוד מתא שעמד בו סוס עם תולעים וחלילה נדבק ממנו. ועוד דבר.. יש המון סיבות לקוליק, קוליק הוא שם מקיף וכולל לכאבי בטן!! סוס שמנשנש קצת קש מהריפוד שלו או מקבל קצת קש כתוספת ליד האוכל שלו שיהיה לו מה לנשנש לא מקבל מזה קוליק!! ודבר אחרון.. חבל שמישהו בגיל שלך (במידה והגיל שלך בכרטיס הוא נכון) מתנהג כמו ילד קטן ואימפולסיבי עם התגובות שלו ולא יכול לקבל ביקורת בונה מאחרים! הצעה ידידותית : תרגע קצת ותפסיק להיות נאד נפוח!

למעלה