עוד כמה רעיונות
קודם כל מצוין שאת מסתכלת על התוית של המוצרים שאת קונה. הבן שלך בגיל שאת עוד יכולה להרגיל אותו לצרוך דברים בריאים. אני לא נתתי אפעם מעדנים, רק יוגורט לבן, והבן שלי מת על זה. זה מה שהוא מבקש כל בוקר. עוד רעיון זה רסק תפוחי עץ (ללא סוכר). חטיפים קנויים - יש אופציות בריאות - פריכיות אורז אצלנו להיט, וכל מיני קרקרים טבעיים מדגנים. הילדים לא צריכים לאכול מאכלים מיוחדים שמיועדים ל"ילדים". לגבי ירקות - פשוט להחביא אותם בתוך האוכל. חביתה זה מקום מצוין לערבב בה כל מיני ירקות (חביתת ירק, לא?). רוטב עגבניות לפסטה - יש לי מתכון שמוסיפים לרוטב גזר, קישואים ותרד ומערבבים הכל במעבד מזון, ככה זה ממש לא מורגש. אני מקפיאה למנות קטנות ויש לי תמיד משהו לשעת חירום. לעשות גם פעם בשבועיים קציצות/כדורי בשר ולהקפיא במנות קטנות. גם בהם אני שמה ירקות. על הלחם אני לא מתה על כל כך הרבה גבינות, ומציעה תמיד אבוקדו וטחינה. אגב, אם יש לך שרפרף שהילד יכול לעמוד עליו ולהגיע לכיור בבטחה, תני לו לשחק קצת עם זרזיף מים בברז וכלי פלאסטיק, ככה הוא לידך כשאת מכינה לו אוכל, ואתם יכולים לדבר, לשיר ביחד וכו'. בקרוב תוכלי לתת לו גם להשתתף, למשל הבן שלי מת על הכנת דייסת שבולת שועל שהיינו מכינים בחורף, הוא היה מוסיף את כל החומרים לסיר.