מזוודה קשיחה

ilanbuskila

New member
מזוודה קשיחה

שלום, אני רוצה לארגן במזוודה קשיחה פדלים, איפה אפשר לקנות מזוודה קשיחה (מוכספת כזאת לציוד)? תודה.

Y036

New member
אצל בודגוב יש אחלה מזוודות

קניתי שם אחת ואני מאוד מרוצה. והן יחסית זולות, 250-350 שקל

eran377

New member
ארגזי טלטול

בונים ארגזי אלומיניום קשיחים וקשוחים לפי הזמנה. 035580631

terje

New member
../images/Emo45.gif

לא הכי נחמדים, בלשון המעטה אבל הם הכי זולים.

eran377

New member
עושים עבודה טובה, זה העיקר מבחינתי

לא תמיד הם במצב רוח טוב שם, כי אנחנו לקוחות קטנים מבחינתם... בא גיטריסט (לא מפורסם) לבנות אצלם ארגז בודד ב-700 ש"ח, אחרי שבדר"כ הם רגילים לבנות עשרות אם לא מאות ארגזים לחברות הגברה ולהרוויח *קצת* יותר כסף.

khammel

New member
../images/Emo207.gifארגז לגיטרה חשמלית לנשיאה במטוס

אני הולכת לחזור מארה"ב עם גיטרה שתהיה בארגז קשיח איכותי (hard case) אך לא כזה המיועד לטיסות (flight case). אני הולכת לעשות ככל יכולתי שהגיטרה תעלה איתי למטוס, או לכל הפחות תגיע ידנית לאחסון ולא על גבי מסוע. כמה אני צריכה להיות מודאגת?

Kfitzi

New member
חזרתי לפני שבוע מהקלטות בחו"ל עם 5 גיטרות

רשמים : קייסים קשיחים - הם לא כלכך אוהבים להעלות למטוס, אבל הם בהחלט מקבלים את העובדה שזה ציוד רגיש והם לוקחים אותו ידנית והוא נפרק מהמטוס באיזור של "כבודה מיוחדת". (מומלץ להדביק מדבקת שביר על הגיטרה - למען האמת, הם ממש מתייחסים). קייסים רכים - אין בעיה להעלות למטוס. אולי זה קטע של סטיגמה, אולי בגלל שהקייסים הקשים לא יכולים להכנס לתאי האיכסון במטוסים והרכים כן - קשים הם לא מאפשרים להעלות, רכים כן. לקחת בחשבון שאם טסים אלעל - הם פותחים את האריזות לפעמים - שלא בנכחותך! זה לא ממש משנה, כי קייסים אפשר לפתוח ולסגור מבלי לעשות מזה סיפור, אבל לפעמים אורזים את הגיטרה יפה יפה בניילון עם פצפצים והם פותחים. אצלנו, הטסנו 5 גיטרות, מצילות, פדאל דאבל ומחשב - הכל עשה את הדבר הלוך חזור בלי שום בעיה ובלי שום עיכובים. אולי היה לנו מזל, אולי ככה זה תמיד.

tomsoier

New member
יש לך שתי אופציות

אופציה הראשונה היא לבקש יפה שישמרו לך עליה והם ידביקו עליה את המדבקה "שביר", ותמסרי אותה לפני הטיסה ולא במסוע. האופציה השניה היא (במיקרה שזה גיטרה יקרה) להתעקש על כך שהיא תעלה איתך למטוס. הם יגידו לך שלא אבל מנסיון עם תתעקשי קצת והם יראו שזה חשוב לך וזה יקר אז הם יתנו לך לעלות עם זה למטוס ותיאלצי לבקש מהדיילות לשמור לך את זה בתאים שלהם ובסוף הטיסה לפני שתרדי מהמטוס תידרשי את זה בחזרה. אני ממליץ על האופציה השניה , קצת עקשנות וזה יעבוד וישמור לך על הגיטרה על בטוח!!

WhiteNote

New member
../images/Emo207.gif שאלות לגבי פדאל בורד

היי :) יש לי 4 פדאלים: מולטי-אפקט Vamp-2, קומפסור בוס CS-3, דנלופ crybaby 535Q, ופדאל ווליום של מורליי. אני רוצה לשים אותם במזוודה אחת כדי לא להוציא אותם מהקופסא ולחבר אותם כל פעם. המולטי-אפקט בא עם ספק, ואת שלושת הפדאלים קניתי בארה"ב ללא ספק (בינתיים יש לי כמה סטים של סוללות). שתי שאלות: 1) האם אפשר לקנות ספק רגיל שמתאים בחנות חשמל או שבאמת חייב ספק של החברה (כמו שרשום)? 2) באיזו מזוודה לשים אותם ואיך לחבר אותם למזוודה? אני חשבתי פשוט לקנות מזוודה פשוטה בACE ולחבר בעזרת סקוץ', אבל אני מחפש דרך יותר טובה. תודה רבה :)

yotamn9

New member
תשובות

1- אפשרי בהחלט. 2- זה עניין של נוחות. אתה יכול לקחת כל מזוודה שנראית לך. אבל יש עניינים של עמידות, משקל וכו'. ועד כמה שאני יודע חיבור עם סקוצ'ים הוא החיבור הנפוץ.

WhiteNote

New member
פשוט מדביקים את הסקוץ' לפדאל?

ואיזו עוד דרך יש? (האם הדבקה של סקוץ' היא בלתי הפיכה? תגרום לבעיות עם האחריות?) תודה רבה :)

RoieL

New member
אמנם אין לי פדאלבורד

אבל קניתי פדאל שהגיע מתוך פדאל בורד עם סקוץ', הסקוץ' היה עליו משהו כמו 8 חודשים ולא הייתה בעיה לקלף אותו.

jonathan500

New member
...

אפשר לשים במזוודה רשת כזו ואז קודחים בפדלים חורים בעדינות ומחברים אזיקונים

WhiteNote

New member
אני מחפש דרך שלא תפגע בפדאל עצמו

האם יש דרך נוספת חוץ מסקוץ'? אפשר להשתמש בספוג שישאיר את הפדאלים במקום, או שזה יסכן את הפדאל (יחמם אותו אולי)? תודה :)

למעלה