מזה תרבות אינטלית ....

izackv

New member
יכול להיות שצריך לקרא בשביל זה את

הספר "רק הפרנואידים שורדים" של אנדי גרוב? (ממקימי ומנכ"לי אינטל) אבל בראיון עם מנהלת כח אדם של אינטל סין או משהו דומה (קישור מצורף) היא מציגה 6 עקרונות שהם אבני היסוד של התרבות האינטלית: Q: Would you like to talk about Intel's culture and the role the HR department plays in the developing and spreading that culture? A: Intel has six core values that form the basis of its culture. They are customer orientation, discipline, quality, risk taking, great place to work, and result orientation. HR policies are formed based on these six values. For instance, the value "great place to work" calls for us to evaluate each employee justly. Therefore, the performance appraisal policies are made to mobilize all kinds of resources and take all factors into account to realize this value. מאחר ומדובר על תרבות ארגונית, אני מניח שהעקרונות האלה נכונים בכל משרדי אינטל. בכלל מומלץ לקרא את הראיון איתה למי שרוצה לעבוד באינטל. מצד שני, כשחיפשתי את התרבות שלהם, מצאתי אתר בשם www.faceintel.com שהעלה טענות קשות כנגד ה"תרבות האינטלית" כמובן שאפשר לצפות שלכל חברה מצליחה כל כך יהיו אתרי שינאה. אז אם מישהו טורח לקרא שם, שיפעיל קריאה סלקטיבית ואינטלגנטית :)

Optimist2

New member
הייתי בראיון באינטל לפני מספר שנים

ויצאתי משם בהלם. הצורה בה ניהלו איתי ראיון מקצועי היתה מלחיצה להחריד. והיתה גם קצת התנשאות מצד המראיינים, אבל אולי אם הייתי מתראיינת שם עכשיו הייתי קצת יותר בטוחה בעצמי.

eyali26

New member
גם אני

פשוט קרעו אותי שם... אבל מה שלא הורג מחשל..

למעלה