מזה פה ?

MiToOsH

New member
מזה פה ?

מכבי חיפה הפכה להיות מקלט לפליטי הפועל חיפה ובית"ר? שכחו מזה! לא רוצה את רוסו בקבוצה שלי! על סביליה אני מוכנה עוד להתפשר, אבל רוסו? לא רוצה! חרא של בנאדם! מתלהב רציתי! אגואיסט מטומטם! זה זה מה שהוא! ומזה החרא הזה? אוואט חותם ל-4 עונות? לא מוצא חן בעיניי! יש לנו שוער הכי טוב בארץ! לא צריך ת´אוואר הזה! (לא מרוצה מכל הדברים שנעשו ב-12 ימים האלה!) עמיתו´ש.

על ה@ש

New member
טוב אז ככה...

קודם כול אוואט הושאל לעונה בסוף ולא חתם ל4 שנים........ ואתה מתלהב מדוידוביץ????? סלח לי אבל אני ממש אבל ממש לא תופס.. ממנו עכשיו על המקום אני יכול לתת לך שמות של 3 שוערים טובים ממנו.... לגבי זה שאתם ממשיכים להביא כול שחקן שאתם רק יכולים......... תמשיכו ככה......... וגאוות השחקנים שלכם יביא להרס המועדון שלכם דבר שכבר קרה לפני שנה אחת בלבד...

MiToOsH

New member
אני בת בת בת בת בת בת בת

ואני לא מתלהבת מדוידוביץ´, פשוט גאה בזה שיש לנו את השוער ה-כ-י ט-ו-ב ב-א-ר-ץ. חוצמזה שאנחנו מביאים את מי שאנחנו חושבים שיכול לעזור לנו להיות חזקים יותר (למעט ג´ובה), ומי שאנחנו חושבים שיכול לעזור לנו לעשות היסטוריה ולהגיע לליגת האלופות (ושוב - למעט ג´ובה). עמיתו´ש.

kirk hammet

New member
תגידי תודה על רוסו !

עכשיו כשבניון לא פותח את העונה גם ככה תהיו חרטה ואני חושב שאם יש שחקן באמת טוב בארץ זה ג´ובאני. אני לא חושב שהיה לו שנה כזאת רעה בבית"ר , מתסכלת יהיה יותר נכון.

MiToOsH

New member
לא מתווכחת עם העובדה שהוא שחקן טוב

אני פשוט שונאת אותו בתור בנאדם..... והאמת, שהוא יכול מאוד לעזור לנו אם הוא לא יתחיל במלחמות אגו (מה שיכול מאוד לקרות) עמיתו´ש.

על ה@ש

New member
אני מצפה מאוד.......

למחמות האגו הללו........... ומקווה שיקרו כמו לפני שנה אחת...מהר מאווד... ככה תלמדו לקח שהרבה ככוכבים זה לא מתכון להצלחה....

וראינו את זה השנה בבית"ר

דרך אגב,ברוכים הבאים לישראל עמית

MiToOsH

New member
ברוכים הנמצאים....!

אבל היה לי ממש מבאס לחזור לארץ ולראות בעיתון תמונה של פראליה וג´ובה ביחד כששניהם לובשים ת´מדים הירוקים.... טוב, אני אתאמץ לסבול אותו בזמן שהוא ישחק איתנו... מקווה שמתישהו הוא יצליח לגרום לי להפסיק לשנוא אותו ויוכיח לי שהוא יותר מאגואיסט חסר שכל. עמיתו´ש.

על ה@ש

New member
הלוואייייי

והוא יוכיח לך המון דברים אחרים..... כמו כמה שהוא אגואיסט וכמה שהוא גמר את הסוס וכמה שהאגו שלו גדול..... וכמה שהאגו של בניון ופראליה עוד יותר ענק.... ומצטער להגיד זאת שוב......... הרבה מאווד אגו באותה קבוצה..... מתכון בטוח למילה אחת.....של טל פרידמן... א כ ז ב ה !!!

MiToOsH

New member
חחחח

הצחקת אותי עם ה"א כ ז ב ה" הזאת... דבר ראשון - אני יודעת שלבניון יש אגו נפוח מאוד, אבל לפחות הוא שחקן טוב והוא יודע לעשות מהלכים אדירים.. דבר שני - לפראליה א-י-ן אגו נפוח בכלללללללל! הבנאדם הזה הוא בין השחקנים היחידים ששמעתי עליהם שההצלחה לו עלתה לו לשכל ובגלל זה לדעתי הוא בין השחקנים הטובים ביותר במכבי, שיודעים לשחק אבל שומרים את כל מה שהם עושים בפרופורציה הנכונה. עמיתו´ש.

על ה@ש

New member
חכי....

את עוד תראי.....ששום דבר לא הולך.... כמו שרוצים כמה אגו יכול לפרוץ החוצה..... מהאנשים שחשבת שהם מהשקטים.... את עוד תופתעי...

אדום_

New member
עמיתו´ש, אז תחזירו לנו את אוואט...

אני ואת נפגיש בין שפירא לשחר, שאוואט יחזור אלינו! למרות שאני ממש מאוכזב מאוואט- חשבתי שהוא הפך להיות אדום, אבל ראיתי שהוא עדיין ירוק...

Red Lady

New member
בואנה, מביאים לך שחקנים מצויינים!

רוסו היה טוב מאוד בהפועל חיפה ובב"ש... אז הייתה לו עונה לא משהו בבית"ר... זה קורה לכל שחקן. דודו אוואט שוער הרבה יותר טוב מדוידוביץ´. אתה הולך למשחקים של מכבי, אבל לא של הפועל. כנראה לא ראית אותו העונה. הוא היה מעולה. יש לו גם בעיטות הרבה יותר מדוייקות מאלה של דוידוביץ´ והוא יותר טוב ב´אחד על אחד´. תגיד תודה שהוא בא אליכם. והוא לא חתם ל-4 עונות, הוא מושאל לעונה אחת. חוצמזה, אני באמת לא מבינה למה מכבי צריכה את אוואט, כי יש לה את אבי פרץ.

למעלה