מזה מיקס טייפ? ו....

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאז ככה:

למה הורדתי?! כי אני כבר לא ממש שומעת אותו ויש להקות שאני הרבה יותר אוהבת ומתחברת אליהם מאשר אמינם מה אני עושה פה?! נשארתי בגלל האנשים והאחלה פורום הזה.. אני נמאת פה כבר שנה ומשו וזה אחד הפורומים השולטים בתפוז. חוצמזה שלא מחקתי לגמרי את אמינם מחיי. הוא מעניין אותי (אמנם פחות אבל מעניין). ובקשר למיקסטייפ לא בדקתי אותו ולכן אני לא יודעת

angela12

New member
גם אני הורדתי

אבל מסיבות אחרות. הורדתי את האמינם ואת הנירוונה לטובת הקטלוג של פינק פלויד
[בגלל שזה טיפשי לתלות פוסטר של האמן. אני לא מכירה אותו אני לא אוהבת אותו אני אוהבת את המוזיקה שלו]

gal646

New member
אבל שכשומעים מישהו

הרבה זמן ורגילים לקול ולמוזיקה שלו ורואים הופעות שלו(ובמקרה הזה גם מישהו חתיך
) אז מן הסתם נקשרים איליו אז נחמד שיש תמונות שלו בחדר זה מן נוחכות כיפית כזאת... ובמוזיקה שלו הוא גם מדבר על עצמו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא חושבת שזה טיפשי...

אם את אוהבת מוזיקה של אמן למה שלא לתלות פוסטר שלו?! הרי הוא יצר את המוזיקה!! את כן מכירה אותו בצורה מסויימת, לפי השירים אפשר לראות את הדעות שלו, השקפת עולם וכו' לכן אני חושבת שזה לא טיפשי
ומה זה בדיוק הקטלוג של פינק פלויד?!

Under the GUN

New member
דאמממ איזה תמונה ענקית...

אני מכיר משם רק 3 אלבומים את the wall dark side of the moon Wish You Were Here איך קוראים לשאר הדיסקים? [חהחה! קיבלתי מתנה לתעודה את TW ואת DSOTM וביום שני אני מקבל את הסרט של דה וול!!]

angela12

New member
השאר זה

אטום הארט מאדר, רליקס ואנימלס המהולל שאותו רכשתי לא מזמן
[והסרט של דה וול פשוט איום ונוראאא, תקנה אם כבר את ההופעה בפומפיי או את הדי וי די שהם מדברים על סיד
]

Under the GUN

New member
איום ונורא במובן של סרט גרוע

או במובן של מזעזע? כי הבנתי שהוא ממש טוב וממש מזעזע [במיוחד הקטע של המטחנת בשר או מהשזהלאיהיה]

angela12

New member
שמע

רוב הסרט זה הציורים המוזרים האלה של המנהל הרעיה הבוגדנית וזה. החלק של בוב גלדוף לא כלכך גדול אבל ראיתי את זה מזמן מזמן אז אולי אני פשוט לא זוכרת

angela12

New member
או ניזכרתי ../images/Emo58.gif

היה קטע שממש הגעיל אותי שבוב ניהיה נאצי וגילח את כל הפרצוף. אוי זה היה דוחה

galileho

New member
חחחח מזכיר לי

פעם אחת לקחתי פוסטר שלו למיסגור והמסגרת והזכוכית עלו יותר מהפוסטר

jogy

New member
נצל"ש

איך משיגים מיקסטייפיס שלו? איך אתם שומעים עליהם בכלל? איך משיגים את המיקסטייפס שמייקי דיברה עליהם? ומישהו יכול לעשות לי סדר?...-מי חתום בשיידי רקורדס, מה הקשר שלהם לאמינם, ואיזה אלבומים יש להם ואיפה משיגים??!!

gal646

New member
המיקסטייפ שמייקי דיברה עדיין לא יצא

ואני משערת שאפשר בחנויות או מהאינטרנט ממי שחתום אני יודעת רק על 50 סנט אבל כל מי שחתום הוא מדטרויט

Under the GUN

New member
סתרת את עצמך

ממי שחתום אני יודעת רק על 50 סנט אבל כל מי שחתום הוא מדטרויט פיפטי חתום אבל גר בNYC חוצמזה שאני יודע שחתומים שם גם D12, אובי, ודיג'י גרין משהו [נו אומרים את השם שלו לפני השיר bitch keep talking] אני לא בטוח גם שפיפטי חתום כי יש לו תת-לייבל משלו, g-unit records

KingpinEX

New member
אז זהו שהוא כבר לא חתום...

אני חושב שהוא מניו יורק... (לא בטוח)

gal646

New member
אמרתי את זה מראיון שראיתי של אמינם

יכול להיות שזה ראיון ישן לפני שהחתים את פיפטי או ש 50 סנט עבר מדטרויט אבל הרוב הם מדטרויט

למעלה