מזה מיקס טייפ? ו....

gal646

New member
מזה מיקס טייפ? ו....

(שאלתי למטה אבל לא ענו וכבר אי אפשר להקפיץ) קניתי פוסטר ענק של אמינם! איזה יפה הוא

Lil M

New member
ממש ממש לא :|

מיקסטייפ זה שדיג'יי לוקח על עצמו פרוייקט מסויים. ויוצר רצף השמעה של פלייליסט מסוים. הקטע שאפשר לשלב אינסטרומנטל עם אקפלה שונה, פישי הגדול על ביט של פיפטי- וכו'. המיקסטייפ עובר בין טראק לטראק בלי שאת מרגישה כי יש מעברים חלקים בין שיר לשיר והמוסיקה לא נפסקת לשניה. ממש כמו סט של דיג'יי - אבל מוקלט. מיקסטייפים ישראלים מומלצים די ג'יי ג'ובי סחוטרי המקלט

gal646

New member
אז המיקסטייפ שאמינם יוציא עוד שבועי

יים יכלול שירים חדשים לגמרי שלו? הנה הטראק ליסט 01. We're Back Intro (Whoo Kid & Eminem) 02. Eminem - Let Me Speak--------------שיר חדש? 03. Obie Trice Feat. Akon - Snitch 04. Eminem - I'm Lazy-------------------שיר חדש? 05. Busta Rhymes Feat. Nas - Rough Around The Edges 06. Eminem Feat. D12 - Last Words (Proof R.I.P) 07. Rick Ross Ft Jay-Z & Young Jeezy - Hustlin' (Remix) 08. Obie Trice - Cry Now 09. Stat Quo - Twirl 10. Obie Trice - Pistol Pistol 11. Alchemist Interlude 12. Obie Trice - The Word Is Out (Produced by Alchemist) 13. D12 - Blast That 14. Lloyd Banks Feat. 50 cent - My House 15. Dr. Dre Interlude 16. Busta Rhymes Feat Eminem - I'll Hurt You 17. Shady Records Interlude 18. Swifty & Kuniva Freestyle 19. Obie Trice Feat. Eminem - Emulate 20. Trick Trick Freestyle 21. Proof Feat. 50 Cent - Forgive Me 22. We Out

gal646

New member
??אף אחד לא יודע אם במיקסטייפ יש שי

שירים חדשים לגמרי של אמינם?

KingpinEX

New member
mix tape

בא מכך שפעם אנשים היו עושים קסטות עם כמה שירים שהם אהבו, והיו קוראים לזה mix tape. אז מיקס טיפ זה למעשה דיסק עם כמה שירים שהDJ אהב, כמו שאומרים מיקס טייפ אמיתית תיהיה עם מעבר פיידים בין שירים וגם שהבייטים שלהם די דומים ומשתלבים טוב. סתם כי התווכחתם מה זה מיקסטייפ.

Lil M

New member
יש גם המון שילובים של

אקפלות עם אינסטרומנטלים שונים. ממש כמו סט.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifתחדשי על הפוסטר../images/Emo24.gif

את שלי ורדתי לא מזמן
בכלל ניקיתי את החדר שלי מאמינם (חוץ מתמונה אחת) אז אם מישו מעוניין בפוסטר גדול של אמינם אז שיבוא למפגש ואני אתן לו אותו
בכל מקרה אני דורשת תמונה של הפוסטר

galileho

New member
לוידעת איך להסביר ../images/Emo3.gif

כאילו איך לתאר... אבל יש לי קיר סגידה שלם לאמינם הוא אומנם עוד לא גמור אבל כבר כמעט מלא יש לי גם פוסטרים שאני הכנתי סתם כאלה כמה תמונות בקולאז' על דף שהדפסתי ושמתי חוצמזה יש לי גם דגל שעוד לא תליתי 4 פוסטרים ממש ממש גדולים אחד בינוני עם מסגרת שמיסגרתי כי התלהבתי ממנו זה הפוסטר האמינמי הראשון שלי
ופוסטרים מעיתונים כמו מעריב לנוער וכו' יש לי גם קלסר עם כתבות אבל זה סיפור אחר
גרופית
אולי
אבל זה כייף חחחח

gal646

New member
כמה סוגי פוסטרים יש לאמינם?

אני ראיתי רק 5 אלה: http://www.gilposters.co.il/gilposters9/music.htm הם באמצע

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכי אני כבר לא אוהבת את אמינם

ופיניתי את הקירות לכבוד גאנס וסיסטם

gal646

New member
רציני??../images/Emo12.gif

למה בדיוק? אז מה את עושה פה?
אמינם מוציא מיקסטייפ עוד שבועיים ורשום בטראק ליסט שני שירים שחו את יודעת אם הם חדשים או רק מיקסים?

למעלה