מזה חברים ?

מזה חברים ?

אני כבר אבוד המון זמן בגלל הקשרים עם החברים שלי אני מעלה פה שאלה למשתתפי הפורום איך אתם מגדירים חברים ומה המושג חבר אומרת לכם בכל מקום וזמן

חברים בכל מיני צבעים ../images/Emo204.gif../images/Emo126.gif

חבר עבורי הוא אדם שיכולה לסמוך עליו שיהיה שם בשבילי ושזה יהיה הדדי ולא מצב של רדיפה. לצערי למעט בן זוגי, לא מצאתי עוד אדם שיכולה להגדיר כחבר אמיתי. כולם די חברים של לדבר פעם ב..., לצאת לבלות אבל אין באמת מישהי שיכולה להחשיב כחברה הכי טובה שיכולה לסמוך עליה. מודה שלצערי נפגעתי בהיבט הזה לא פעם ולא פעמיים.

EdisonGirl

New member
גם אצלי זה ככה..

אבל במקרה שלי זו אני "אשמה". נפגעתי פעם מחברות טובות שהיו לי (בתיכון), ומאז החלטתי לפרוש מלהתקרב יותר מידי לאנשים. בנוסף לזה, אני מאוד קנאית ל"לבד" שלי. מוזר להגיד את'זה, בהתחשב בעובדה שאני נשואה
, ועדיין, אני רואה משום מה קשרים עם חברים כמעמסה- עוד אנשים שאני אצטרך לחלק להם מהזמן שלי. כן, נורא, נורא..

adamsplit

New member
אני אספר לך משל שרץ אצלי במשפחה

שח' בדואי ראה איך בנו מתהולל עם צעירים אחרים בלילות. יום אחד שאל את הבן שלו, מי הם אלו שאיתם הוא מסתובב בלילות, חברים ענה הבן. השח' אמר לבן, היום תלמד מה זה חברים: השח' גזז כבש, שחט אותה,ושם אותה בשק. הביא את השק לבנו ואמר, לך לחברייך ואמור להם כך: משהו נורא קרה, מישהו מת, אתם חייבים להסתיר אותי הלילה. הבן עבר בין כל חבריו, אחד סיפר לו שהוא לא יכול להסתבך עכשיו, השני אמר שהוא מפחד, השלישי אמר שאין לו מקום, וכו'. חזר הבן לשח' ואמר לו "אתה צודק אבא, באמת אין לי חברים." עכשיו ענה לו השח', אני אראה לך מה זה חבר, קח את הגמל ותרכב מזרחה יומיים עד שתראה שבט יושב בנווה מדבר, השח' שם הוא חבר שלי שלא פגשתי עשרות שנים. רכב הבן עם השק, הגיע למאהל של השבט בנווה המדבר, וסיפר את מה שסיפר ל"חברים" שלו. השק נלקח ממנו ונקבר, השח' הזמין את הבן למשתה גדול, ואירח אותו אירוח שמלכים יכולים רק לדמיין, בפיו רק שאלה אחת "מה שלום אביך?"

למעלה