פרוטגוניסט
New member
מזה זה???
הרגע סיימתי לקרוא ת'ספר השביעי, ואני פשוט בהלם! מה לעזאזל, למען כל השדים והרוחות היא עשתה?? הארי היה צריך למות! נקודה. ידוע לכל בר מינן, שעפ"י החוקים שנוסדו עוד בתקופת היוונים, סיפור הוא או טרגדיה או קומדיה. ומה שרולינג עשתה זה פשוט ללכלך על עבודה של שנים! אתה קורא את פרק שלושים ושלוש וחושב לעצמך; " וואלה, מסתדר לי.. ובכלל, הארי הזה יוצא גבר מכל הסיפור... מת, אומנם, אבל גבר שבגברים. אפילו שהוא מת בתול." ואז שני פרקים אח"כ הכל יורד לביוב של מירטל המייללת... אני פשוט מאוכזב. ואז מגיע האפילוג. אוי ואווי. פסדר, השלמנו בצער רב וביגון עמוק עם הארי שנשאר בסביבה במקום באיזה קבר מגניב ליד טמבלדור, אבל לאאא! היא בשלה! רון והרמיוני התחתנו?! WTF? נכון שזה היה ברור, אבל ראבאק, קצת דמיון J.K... אני רואה בחזוני את הרמיוני יוצאת מהארון, אולי אפילו עוברת לגור עם ג'יני(שיצאה מהארון גם כן) ואולי הן מאמצות את Teddie או משו.. רון, סופסוף מפסיק להדחיק את הטינה שלו כלפי הארי, התחיל לשתות לא הרבה לפני ההלוויה של הארי, ונכון להיום עדיין גר אצל ההורים. ובאמת! אני יכול להמשיך עד מחר(נוויל פרפסור? הוא בכלל השקיע את חייו, שלא לומר עוסק באובססיביות בלימודי פסיכוטרפיה ורפואה סינית. אולי זה יעזור להורים שלו), אבל האכזבה פשוט מציפה אותי כרגע.... סורי