מזה החרא הזה?!

פנטילון

New member
מזה החרא הזה?!

משחקים מסטיק המוני בבית כנסת מישהו מוכן להזכיר לי למה זה טוב?

פנטילון

New member
מעניין

אז למי שלא ראה, בעזרת נשים בבית כנסת בכפר דרום כמה אמהות החליטו "להתבצר" עם הילדים.

פנטילון

New member
ערמה של חבר'ה על הגג

ומאחורה מכולה מלאה בשוטרים שמעופפת באויר כבר שעתיים

למה שהם לא יעשו את זה?

הם מגורשים\מפונים מביתם,האם זאת לא זכותם לעשות כל מה שביכולתם על מנת לעכב\למנוע את האירוע? האם זאת לא אף מחובתם לצאת בכבוד מהישוב בידיעה שנלחמו עד גבול יכולתם?!

פנטילון

New member
בעצם זה באמת לא זכותם ולא חובתם

זה כמו שתגיד שזכותם לירות על כוחות הפינוי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
יודע מה

כל כך נשבר מהם, אני הייתי משאירה אותם שם ונותנת לפלשתינאים להתמודד איתם. מעיקיםםם!

id0a

New member
זכותם להילחם בכבוד עד צאת נשמתם

אבל חובותיהם זה לא לפגוע בשוטרים וחיילים.

אני בהלם מכם...

(חוץ מעידו שהפעם יצא מלך) אין בכם כל רגישות! האנשים האלה איבדו כמעט את כל החיים שלהם,ואתם אומרים להם להתפנות בשקט? נראה אתכם במצב כזה,לא היית זועקים?! ואופיר, מה זאת אומרת "נשבר מהם?" נשבר מהמחאה שלהם? זכותם למחות,ומצידי שימחו כמה שבא להם...עדיף שתפני קצת מקום בכל השנאה שלך אליהם לקצת סימפטיה... וארן,אני מתכוון למחאה לא אלימה,ולדעתי התבצרות על גג של בית כנסת כמעשה סמלי של מחאה זה המעט שאפשר לעשות...(ואני לא אתייחס למקרים בודדים שלא אלימות שאני נגדם)

פנטילון

New member
התבצרות-לגיטימי

שפיכת חומרים מסוכנים על כוחות פינוי-לא במקום בכלל. בהנחה שאנחנו נשארים בתוך כללי הדמוקרטיה היפה שלך. המתבצרים ומתפנים בלי כוח, מעוררים אמפטיה. האלימים משיגים תוצאה הפוכה וחבל שהם לא מבינים את זה. ולמקרה שזה לא ברור, אני לא דיברתי על הלא אלימים. הדברים שאליהם התייחסתי הם האנשים שאינם תושבי המקום והגיעו לשם רק כדי לעשות מהומה.

maiii c

New member
צודק..

אפילו שאני בעד ההתנתקות, אני נורא מרחמת עליהם.. יעני, מפנים אותם מהבתים שלהם לרחוב, לחלקם אין איפה לחיות.. מה אתם לא הייתם עושים כמוהם במצבם? תעשו לי טובה..

נטשה 59

New member
מאי זה לא נכון

שכרו להם בניין דירות, אף אחד לא בא ודרש דירה. נתנו להם את הקראווילות (אני חושתב שזה חרא של דבר ושזה לא רמת חיים כן? אבל זה פיתרון זמני..) הם יכלו להעתיק את ההמושבים שלהם לנגב והם לא עשו את זה. הם בחרו להתכחש! אז על אלה שבאמת צריך לרחם אני מרחמת. אבל אלה שעכשיו נשארו בגוש קטיף ולא מתכוונים לעזוב בשקט אני לא מרחמת. נכון, יכלו לבצע את המעבר של המתנחלים יותר חכם, ולמצוא פיתרונות יותר טובים. אבל לא עשו את זה והמדינה מה לעשות לא חושבת לעומק יותר מידי. אבל גם לא כל המתנחלים הראו סימנים שהם מאמינים שתהיה התנתקות כי הם הקשיבו ל"נביאים" שלהם.. ולדעתי הם גם לא מאמינים באלוהים אלה ב"שליחים שלו" ובמצבם, הייתי עוברת. אני אוהתב את המקום שאני גרה בו, טוב לי כאן. אבל הייתי עוברת. אם זה היה החוק, הייתי עוברת.

id0a

New member
לא צריך לרחם אליהם, הם לא זקוקים

לרחמים שלנו, אנחנו רק צריכים להבין את הסיטואציה שהם נמצאים בה ולא לשפוט אותם בשעתם הקשה.

myhau

New member
בואו לא נשפוט את יגאל עמיר

שעתו הייתה קשה והיו עלולים להכריז על פינוי יישובים מארץ ישראל השלמה! אל תהיה טמבל.. (אופיר)

למעלה