מזהירה את כולם.....!

שאלה לי אליך -

למה שחקנים צריכים לוק טוב? שחקן (לפי דעתי) צריך לדעת לשחק, להיות גמיש, מקורי, קריאטיבי (יצירתי) ועוד כל מיני דברים, אבל זה תנאי ששחקן יהיה בעל לוק יפה (או פשוט - נראה טוב) ???

shiri240

New member
זה נכון....

זה נכון, ברור ששחקנים צריכים לדעת לשחק ולהיות יצירתיים כפי שאמרת וכו', אבל לפי דעתי הם צריכים לוק טוב, כלומר לא התכוונתי שהם צריכים להיות בעלי מראה יפה והורס [חתיכים/חתיכות], אלא שהם צריכים להיות עם לוק יפה במצלמה, כלומר להצטלם טוב-להראות טוב במצלמה-זו כוונתי, אחרת לא יקחו אותם לסדרות טלוויזיה ולכן סוכנויות מסוימות רוצים אנשים [שחקנים] עם לוק מסויים, שייראו טוב מול המצלמה ועושים להם אפילו בוק [לא כולם] ואז הם הולכים לאודישנים.חשוב לי לציין שכמובן לא מסתכלים רק על הלוק, אלא על דברים נוספים שציינת [יצירתיות, מקוריות, כושר הבעה בעל-פה וכישורים נוספים ששחקן צריך]. שירי.

העניין הוא

ששחקנים לא צריכים לוק כדי להיות שחקנים טובים. חברות ההפקה ממסחרות את כל המקצוע בכך שהן דורשות משחקנים להראות טוב. זה כואב שעל פני שחקנים טובים מכניסים להפקות שחקנים שלא משחקים טוב כמוהם, אבל ניראים טוב.

nona nosh

New member
הרשימה של tv model מעודכנת בהחלט

אני בכלל לא מבינה איך אנשים מגיעים למקומות האלה

shiri240

New member
מגיעים לשם דרך מודעות בעיתונים וכו'

מגיעם דרך מודעות בעיתונים, אולי דרך אנשים שמכירים שהיו שם וגם התפתו והאמינו לשקרים.

shiri240

New member
ראית את המודעה שלהם בעיתון, נכון?

אני גם מזמן ראיתי מודעה שלהם בעיתון, שהם צריכים ניצבים והתלבטתי אם להתקשר או לא. האמת אין לי מושג, לא יודעת מה להגיד לך, כי בסוף לא התקשרתי אליהם,אני לא מכירה אותם ולא הייתי אצליהם. בכל אופן תנסי לברר באמת אם הם אמינים או לא. דרך אגב, את יכולה לברר באמצעות האינטרנט ולחפש שם על-ידי הקלדת שם הסוכנות ושם,אני מאמינה,את תדעי יותר אינפורמציה לגבי הסוכנות הזאת. שירי.

joni111

New member
באתר הדוגמנות הישראלי

יש שם רשימה של סוכנויות רציניות שרק אליהן כדאי ללכת. הנה לינק.

מהנסיון שלי...

טייק טו אמינים ביותר.. העניין שאמורים לשלם להם סכון מסוים שנחשב לסביר.. משהו בסביבות ה200 שקל והם עושים בוק ומנסים למצוא לך אודישנים.. זאת סוכנות רצינית שלא מפנה לסתם אודישנים אני הופעתי דרכם בפרסומת של שוקו קרלו ובכמה פרקים של אדומות אבל רק בתור ניצבת.. וזה העניין פה.. אם ליהיות ניצבת זה מה שאת רוצה.. אם כן..אז טייק טו מושלמת בשבילך..!

joni111

New member
מנהל הסוכנות רייטינג נעצר בכלל

ככה כתוב בקישור לכתבה ב"גלובס" שיש באתר הדוגמנות הישראלי ברשימת "צריך לשים לב".

shiri240

New member
ומה עם הכסף שהוא חייב לאנשים?

ואנשים לא קיבלו את הכסף בחזרה? שירי.

actress

New member
ועל השRשוR הזה נאמר הרייטינג גבוה

שימו לב כמה מדברים על נושא מסוים וכמה רייטיניג נותנים לו

shiri240

New member
אני אומרת את זה לא רק בשבילי...

אלא גם בשביל אחרים, כדי שלא יפלו בפח! אני לא מבינה מה רע בזה ואם זה כל כך מפריע לך אז אני אפסיק ולא אדבר יותר על הנושא, טוב?

למעלה