מזהירה את כולם.....!

shiri240

New member
מזהירה את כולם.....!

שלום לכולם. אני לא יודעת אם שמעתם על סוכנות כזו בשם "רייטינג", הסוכנות הזו זו עבודה בעיניים, אני אחת "מהלקוחות" שלהם. הם רימו אותי וכבר שילמתי להם די הרבה [לא אציין את הסכום]. זה היה מלפני יותר משנה בערך ואני כמובן רוצה את הכסף שלי בחזרה ולא יודעת מה לעשות עכשיו בשביל לקבל את הכסף שלי בחזרה-באיזו דרך אוכל לעשות זאת. יש לי את "החוזה"שלהם עם החתימה וכל ההסכם איתם על הסכום וכו'. אני רציתי להזהיר אותכם, אל תפנו למקום הזה! זה נמצא בתל-אביב והיה על זה כתבה בכלבוטק [דרך התוכנית גיליתי את הרמאות].אני מבקשת מכל מי שקורא את ההודעה הזאת: תפיצו לכל מי שאתם מכירים על הרמאים האילו,כדי שאף אחד לא יילך לשם וגם יאכל אותה. ועוד משהו: אם מישהו מבין בנושא הזה, שייעץ לי-אם אוכל לתבוע אותם ולקבל את כספי חזרה. תודה. שירי.

המממ אני חושבת שביקרתי שם

חברה שלי רצתה להתקבל לשם והייתי איתה במרתף הארור הזה... הרגשתי כמו בשואה. בכלל, באמת כל המקום והאנשים והכל שם נראים לא אמינים במיוחד.

shiri240

New member
שלום לך!

זה נמצא בבניין ברחוב טברסקי 9 בתל אביב, נדמה לי בקומה שלישית. באמת הכל לא נראה שם אמין ומקווה שכולם יפיצו אחד לשני פה ובכל מקום על הנוכלים האילו.

אז לא יודעת.

איפה שאני הייתי זה מרתף מסריח כזה... אני לא זוכרת את הרחוב המדויק, רק שזה לא היה רחוק מכיכר המדינה.

מוסיפה אזהרה../images/Emo70.gif

סוכנות "אקסטרא". עבודה בעיניים. למרות שנראה לי שהיא נסגרה כבר. בכל אופן אם לא- אז STAY AWAY!

R O O L Y

New member
אווו מיי גאדדד...מה?!?!

סוכנות אקסטרא נסגרה...ממזמן... אבל אני הכרתי ממש טוב את הבעלים...אמאל'ה זאת באמת עבודה בעיניים?! מה הם עשו?!?!

shiri240

New member
שלום לך!

את מתכוונת אולי לסוכנות STATUS? תעני לי בבקשה. כי הסוכנות הזאת נמצאת ליד כיכר המדינה, אבל לא ידוע לי שהם רמאים. הסוכנות שאני התכוונתי-"רייטינג" נמצאת די קרוב לקניון עזריאלי, בערך 10 דקות משם. שירי.

shiri240

New member
גם סטטוס רמאים?

לא חשבתי שהם רמאים, דווקא חשבתי ההפך, שהם אמינים. טוב שאת אומרת.

joni111

New member
status לא רציניים

הם מופיעים באתר הדוגמנות הישראלי ב"רשימה השחורה" עם צירוף קישורים של ארבעה משפטים שהתנהלו נגדם כי הם היטעו בנות.

אל תשלמו לסוכנויות !! !! !!

אם אתם רוצים לעשות בוק תעשו באופן פרטי! אם אתם לא מכירים צלמים, תגידו, ויפרסמו פה 100. לעולם אל תשלמו לסוכנות על הבוק!! לעולם אל תשלמו לסוכנות. נקודה.!! הם אלה שצריכים להביא ל כ ם עבודה. וכסף - תזכרו תמיד שהכסף משולם על עבודת האמן. כולם כולם אוכלים מזה! ולכן קודם שימלאו את חלקם וישיגו עבודה, ומהשכר ש א ת ם הרווחתם, הם יקבלו אחוזים. אם הם באמת מעוניינים - ככה זה יהיה. הם יציעו את זה. ואם לא - הם מנסים לסחוט כסף. אל תתפתו לסיפורי הצלחה ועושר של עולם ה'זוהר'.

shiri240

New member
נכון מאוד, מסכימה איתך!

באמת אסור להתפתות ולא צריכים לשלם על הבוק בסוכנות. הם פשוט מנסים להשיג כסף בכל דרך ואז הם נעלמים, בדיוק כמו שקרה לי. אבל אני לא מתכוונת לוותר להם, אלא אלחם עד שאקבל מהם את כל הכסף שמגיע לי.

shiri240

New member
דרך אגב.....

אני באמת שמעתי על דבר כזה-שיש סוכנויות שרוצים אנשים ועושים להם בוק על חשבון הסוכנות, כלומר מה שאני מתכוונת להגיד זה שלא צריך לשלם על הבוק והוצאות אחרות [צילומים, איפור וכו'], כי הרי בסך הכול הסוכנות גם מרוויחה מהלקוחות שלהם- הקטלוגים שהם עושים, סרטים, פרסומות בטלוויזיה- מכל זה הסוכנות לוקחת די הרבה אחוזים לעצמם והלקוחות גם מרוויחים [תלוי בסוג העבודה], אז למה אנחנו צריכים לשלם להם בעצם!? הם אילו שאמורים לשווק אותנו בצורה הכי טובה, כדי שאנחנו נרוויח וכמובן שהם גם ירוויחו מהעבודה שלנו. שירי.

יש לי שאלה!

גם עלי עבדו ושלימתי מלא והסוכנות ניסגרה בכלל אז מאז ההורים שלי לא ישלמו גרוש!! אממ אני ממש לא רוצה להיות דוגמנית! אלה שחקניתתת גם לזה היום צריך בוק? רציני כול דבר מסתכם בפנים יפות?! וכמה בימינו עולה לעשת בוק ( ולמדתי לקח לא דרך הסוכנות!)

totsade

New member
לא קשור...

צריכים בוק בשביל להתאים לך ולמראה שלך אודישנים מתאימים, לא חייבים להיות סופר מודל.

shiri240

New member
שלום לך!

לפי דעתי שחקנים לא צריכים בוק, אבל אולי יש סוכנויות מסויימות שידרשו את זה גם, כי אולי הם צריכים מראה מסויים, לראות איך בכלל את יוצאת בצילומים ,כי בכל זאת, את יודעת, שחקנים צריכים לוק טוב במצלמה, אם את יודעת למה אני מתכוונת. בכל אופן תבררי ושוב אני חוזרת על זה- תיזהרי! את צריכה לברר טוב טוב על הסוכנויות- אם זה דרך אנשים שמכירים ואפילו אם תוכלי, תבררי עם שחקנים, אם יש לך אפשרות להשיג אחד מהם ותשאלי אותם- לדעתי זו הדרך הכי בטוחה כי הם מכירים הכי טוב סוכנויות [אולי לא את כולם אבל בטוח שהם מכירים סוכנויות אמינות]. דרך אגב, יש שחקנים שהם לא הכי יפים, למשל במיכאלה [אם את רואה] ובטלנובלות ישראליות אחרות, אז אני לא חושבת שהכול מסתכם רק בפנים יפות, אלא גם מסתכלים על האישיות של הבן אדם, איך הוא משחק, את הכישורים שלו ודברים נוספים,מבינה? בשביל זה גם עושים אודישנים ובוחנים אותך טוב טוב. [וכמובן לא מתקבלים ישר לאודישן]. לגבי בוק, אני לא יודעת כמה בדיוק עולה, אבל את יכולה לברר עם צלמים באופן פרטי, שיציעו לך מחיר, אבל גם בזה תיזהרי כי יש כאלו נוכלים שעושים את עצמם כאילו הם מיקצועיים ומבינים ובסוף הכול חרטה. שוב,תבררי דרך עיתונים ותיזהרי לא ליפול בפח! אני מעריכה שעולה בסביבות 3,000 ש"ח לעשות בוק מיקצועי ויכול להיות שיש כאילו שעושים יותר בזול-אבל תיזהרי ותבררי טוב גם לגבי זה. שירי.

למעלה