מזהים את עצמנו

מזהים את עצמנו

הימים בהם אם ילדי נפרדת מהם בבוקר , ורואה אותם למחרת אחה"צ הם ימי שני ורביעי. כמותי יש כ 30 אחוז מהאוכלוסיה.. שהיתה בעבר נשואה , ומרתק שהשעות והימים בד"כ זהים בין באי הקהילה. בזמן האחרון אני בודק ברמזורים לאחר איסוף הילדים כמה גברים סביבי, ישובים לבד בחלקו הקדמי של הרכב שבספסל מאחור ילד או שניים בד"כ מחייכים. אז בבקשה מכל מתנגדי ההתנתקות (אנחנו כבר התנתקנו..) , אל תחסמו לנו ביום שני ורביעי..PLS אותו כנ"ל בגנים הציבוריים , שהפארקים יכולים להוות פורום גברים גרושים בפני עצמו. העניין שמרתק אותי הוא איך כל אחד מתחייחס לזמן הזה.. אפשר לקלוט את אלו שמנצלים כל דקה לשיחת נפש ואת אלו שמרוצצים עם ילדיהם כאילו אין מחר יש גם את הבאים להירגע בעצמם , ומשחררים את הילד לנפשו יש גם את אלו, שקשה לי להסביר , אבל לא נראים הכי נהנים .. והסיבות עימם. בד"כ אני מגיע עם ידידה גרושה שה X שלה גר בחו"ל , כך שיכול להיות מצב שאנחנו ניראים כמו ONE BIG FAMILY . אבל ממש לא. למה אני כותב..? כי מאידך מה שקורה בד"כ עם משפחות שמבלות להם זה שהאם מתרוצצת אחרי הילדים , והאב כמעת תמיד בפוזיציה סטטית ,ואם זה פיקניק ויש בו מנגל.. אז אופקית. שאתה גרוש .. וגם מחשיב את עצמך אבא .. נגמר הלוקסוס. אתה כמו הפירסומת "גם וגם" תחשבו על זה..

האתה מהמתחמקים מהתמודדות עם

ילדיך? למה שלא תיהייה לבד, לבד איתם? למה הם צריכים משהי נוספת שתיהייה איתכם? נשגב מבינתי! ואתה עוד מבקר אחרים.....אהבתי.

לא נפל לי האסימון..

או שנשגב מבינתי.. ילדי ישנים אצלי פעמיים בשבוע , וביתה של ידידתי , בני אותו גיל. האם זה פסול שגם אשחק איתם וגם אשלב אותם עם מכרי ? ולא העברתי ביקורת על אף אחד. למה לי?

הלא כתבת בעצמך שזה על בסיס קבוע

מפגש עם ההיא וילדיך. לי נראה שילדים רוצים גם את הלבד, לא תמיד חברותא מעניינת אותם לעומתינו המבוגרים. לעיתים אנו מבקרים גם מבלי שנשים לב......אולי כמו שנשמעתי עכשיו. ומטרתי נבעה מתוך רצון להאיר את עינך ולא לבוא מתוך ביקורת.

t o t a l

New member
למה לא?

זה הרבה יותר נעים ביחד. וחליק עם הצדקנות. את בתפקיד מחלקת הציונים?

אני אחרונת הצדקניות!

ולגבי ציונים......חילקתי לפני החופשה, עכשיו אני רק מבקרת איכות. נעים ביחד? ברור שנעים. יחד עם זאת להתמודד עם הילדים לבד זה לא פחות חשוב! ומשום מה נשמע שאתה הצדקן מבין שנינו לגבי המקרה הנ"ל.

אפשר שאלה , מורתי?

באמת מפריע לך שאני מבלה את 3 השעות מתוך ה 16 עם ידידתי - שאין לי קשר רומנטי , רק חברי , וביתה? את באמת חושבת שאין לי בית וחדר משלהם לבנות איתם פאזלים , לשחק בכדור, או סתם לקרוא להם סיפור ? מה בדיוק לא מסתדר לך כאן?

י עלה

New member
היצטדקות

מיותרת לטעמי.אתה בסדר גמור,אתה לא אשם בצבע המישקפיים של המביט בך.

עזוב, אולי זה משהו שקשור למבנה

האישיותי שלי ולתפיסתי את החיים. אה דרך אגב מקריאים סיפור.... זה סתם ככה בקטנה.:)

תראי,

ילדים גם צריכים קשר עם ילדים בגילם! פיתוח קשרים ויכולות חברתיות. אני לא רואה בזה שום פסול. להפך.

אין שום ספקות בעניין.

יחד עם זאת מפגשים על בסיס קבוע עם אותה אחת...לא יודעת. משהו באיטואיציות אומר לי שזה עשוי להיות בעייתי. זה ברור ומובן שילדים רוצים חברה. גם שלי אוהבים לשחק עם ילדים אחרים אחר הצהריים. יחד עם זאת יש פעמים שאני מרכזת אותם בבית על מנת שניהייה יחד. (בעיקר מנצלת את השעות החמות לצורך הענין). האם עד כדי כך לא הייתי ברורה ויצרתי אנטגוניזם?

t o t a l

New member
אגב....

חושב שגם אם הייתם זוג (או בערך זוג), אין בכך שום פסול.

י עלה

New member
לא אנטגוניזם

אבל צינור החשיבה שלך הוא מאד צר בעיניין לדעתי.כל הדרכים ללבבם של ילדינו מקובלות>.<רבות הדרכים לאהוב אותך>

לא הכעסת אותי .. כי ..

למה לי להתרגז על מישהו שמנסה לחנך / לבקר וירטואלית אדם שבכוונתו לספר על חויותיו. הפורום הנ"ל הוא כלי מבחינתי לפריקה , ושיתוף במקומות שלא הייתי עושה ,בחיי היום יומיים. ואם כבר רוצים לבקר מישהו יש דרך ,

שירלי6

New member
ילדים להורים גרושים

לא צריכים כל הזמן טיפול מיוחד. הם חייבים להשתלב בחיים שלנו כהורה. למה להיות איתם כל הזמן לבד?

למעלה