מזגן - מספר שאלות

דגנאצ1

New member
מזגן - מספר שאלות

שלום לכם, אני מעוניין להתקין מזגן ריצפתי 3.5 כ"ס לשני חדרים עם קיר משותף. אני מעוניין לחסוך בעלות ההתקנה בכך שאפתח בעצמי את הפתח בקיר. 1. האם אפשר לקבל פרטים לגבי גודל וגובה הפתח? 2. האם אפשר לחסוך בכך שאקנה את התריס (החלק שסוגר את הפתח בחדר הנגדי) ואת המתלה (סורג) של החלק החיצוני של המזגן בעצמי? 3. האם כל שקע חשמל יכול להתאם או שדרוש חשמלאי להכנת שקע מיוחד? מה עלות הכנת שקע למזגן? תודה רבה דני

blessed

New member
לגבי שאלה 2

אני הזדעזתי מהמחיר שדרש המתקין עבור התריס ולכן קניתי לבד וכמובן שהרבה יותר בזול. לגבי השאר- מצטערת אבל לא יודעת.

סיסרע

New member
לדאבוני צריך שקע כח (קו ישיר ללוח)

ודאג שחשמלאי יעשה את זה ולא "שיפוצניק"

קובּי

New member
מחיר

לגבי ההתקנה המחירים שלי הם.. התקנה בסיסית 700 שקל כולל 2 מטר צנרת ותושבת תריס 300 שקע כח 350 שקלים

miromiro

New member
לגבי התריס-קנה לבד יעלה פחות ממאה

שקלים.אתה יכול לעשות את הפתח לבד וגם להתקין את התריס (עשיתי וזה לא מסובך)רק שים לב לאחר שהפתח מוכן בנה מסדרת מעץ או עץ לבוד שיהיה מספיק עבה וחזק והכנס אותו בפתח . את התריס חבר אליו. מזגן ריצפתי הוא ריצפתי ולכן צריך להיות נמוך. כמה נמוך תלוי בכמה גורמים- תשתיות אחרות, מה קורה בצד השני של הקיר , אורך הצנרת שצריכה שיפוע , צריך מתקין מקצועי ומנוסה שיוכל ליעץ לך . את זה אל תעשה לבד גם כדי שהאחריות לא תיפגע. המחיר של הבחור מעלי נראה הוגן בהצלחה

למעלה