מזגן וקמין

omeron2

New member
מזגן וקמין

שתי שאלות בהודעה אחת
1. האם ישנו דבר כזה קמין נפט ללא ארובה? אני יודע שיש קמין גז, אבל נראה לי שגז מאוד יקר לאחזקה שוטפת (דעות יתקבלו בברכה בעניין זה). 2. מזגן מיני מרכזי - האם ישנן פירמות עדיפות? האם יש משהו שצריך לבדוק? אני יודע שאין תקן ישראלי למזגנים מיני מרכזיים, אז איך מחליטים על מזגן (מעבר להצהרות היצרן/יבואן). תודה עומר

g a z o n

New member
גז מאוד יקר -- ומסוכן !!!!!!

קמין נפט ללא ערובה , גם אם מישהו יסכים להתקין לך , זו פשוט התאבדות . חימום על גז הוא היקר ביותר והמסוכן ביותר . מזגן הזול ביותר . לי יש מזגן מיני מרכזי של תדיראן כבר מספר שנים ועובד ללא תקלות . אם אינך גר באזור הררי וקר מאוד , כמו ירושלים , כדאי מזגן . לעשות עיסקה אחת עם המוכר שגם יתקין וכל האחריות תהיה עליו . בשום פנים לא לפצל בין שני גורמים ( ספק ומתקין) בכדי למנוע עוגמת נפש במקרה של תקלה.

Sundancer

New member
אנחנו גם ירדנו מגז בשל העלויות

רצינו להתקין הסקה ביתית על גז אבל קיבלנו המלצות חמות לרדת מזה וכך עשינו. תלוי באפשרויות ההנדסיות שלך, ברירת המחדל היא מזגנים. ממילא אתה צריך אותם שיקררו בקיץ, לא? אישית אני מעדיף מספר מזגנים מפוצלים ולא מזגן מרכזי, גם יותר זול להתקנה ותפעול וגם יותר אסתטי (כל דבר נראה לי עדיף בעיניי על התעלות האלה בתקרה אבל זה כבר עניין של טעם אישי).

למעלה