מו"ד במסנג'ר

megamad

New member
אני חושב שחמש זה כבר מספיק

יותר מזה כבר יהיה קצת מעיק. חבר'ה, תתחילו להכין דמויות, הייתי שמח כבר השבוע להתחיל את העסק, אז יאללה.

megamad

New member
לא נראה לי שיהיו מגבלות

למה מגבלות? חוקי מו"ד 3 לכל דבר, אם אתה מעוניין להוסיף גזעים ומקצועות אז תודיע לי רק מראש ונראה אם זה מאוזן מספיק.

DDN

New member
דרגת התחלה?

השיטה על פיה מטילים קוביות? ציוד התחלתי? רקע של העולם? (כדי להחליט יותר טוב על אופי והסטוריית הדמות)

megamad

New member
דרגת התחלה היא 1 כמובן

ציוד התחלתי על פי החוקים של המדריך לשחקן, מה הכוונה בשיטת הטלת קוביות? אתה מוזמן להשתמש בקוביות אמיתיות או בתוכנה אם בא לך. רקע על העולם עדיין אין, אני אפרסם אני מקווה מאחור יותר היום, אבל ככל הנראה זה יהיה עולם פנטזיה כמעט שגרתי, עם קצת תוספות שלי, אני חושב שאולי אני אוסיף גזע או שניים. כנראה שאני אהיה השה"ם, אז אני מקווה שאוכל לעמוד במשימה בהצלחה (אף פעם לא שיהמתי לפני כן, ולמעשה כמעט שלא שיחקתי מ"ת בחיי), האם לכל המשתתפים יש מסנג'ר ודרך להשיג את החוקים/ספרים הנחוצים בשביל להתחיל? אשמח מאוד אם תודיעו על כך כאן כדי שאדע מתי אפשר להתחיל. תודה רבה

DDN

New member
אף פעם לא שיחקת מ"ת?

וכן. ספרים יש. וגם את 4 הCOMPLETEים, למרות שלא ממש צריך את הספר כדי לשחק.

megamad

New member
שיחקתי מ"ת, אבל די מעט (חרוז תפוז.)

שיחקתי קצת מו"ד בחיי, וקצת פה ושם מדברים אחרים, אבל בסך הכל אני די חסר ניסיון בתחום. לחבר שלי יש חלק מהספרים אז נראה לי שאסתדר. DDN, יש לך כבר דמות?

DDN

New member
לא. אני צריך לדעת יותר על הרקע

והעולם, ואיפה אנחנו מתחילים בשביל זה. בניית דמות עבורי היא לא בעיה.

megamad

New member
טוב, אז בקרוב יופיע הרקע

את האמת, אני חשבתי בהתחלה שמישהו אחר יהיה השה"ם ככה שלא ממש הכנתי משהו עד לא מזמן, אז אני מתנצל מראש על העיכוב אבל תפסת אותי קצת לא מוכן. תודה על הסבלנות.

megamad

New member
אז הנה הרקע

מדובר באי גדול למדי שנקרא אלאנדיד, באי חיים כמה גזעים בשלום יחסי (אך מתוח למדי), המצב הדיפלומטי רגיש מאוד ועלול להתפוצץ כל רגע. באי ישנם שתי ממלכות אנושיות גדולות יחסית: לוראנדיה ושאוגנדיה, ממלכה גדולה של יצורים דמויי אנוש בעלי עור אדום וקרניים הנקראים חוקאירים (המתח איתם גדול במיוחד), ממלכה קטנה של גמדאים, ממלכה קטנה של ננסים וממלכה קטנה של עלפים, הגובלינים (והם טובים כאן) חיים בכפרים קטנים ומפוזרים ביערות הצפון הגדולים (בימים אלה מתחילה הבנייה של עיר הבירה שלהם, והם זקוקים לכל עזרה אפשרית). אנשי נחש ואנשי לטאה שהיגרו מהיבשת המזרחית האדירה הקימו עיר קטנה משלהם אי שם ליד לוראנדיה. בסך הכל, כל גפרור קטן עלול לפוצץ את כל הקשרים ולפתוח במלחמה כוללת ועקובה מדם, זהו בדיוק הזמן בו יכולים כמה הרפתקנים נועזים לעשות קצת רווח ואולי לדאוג ששמותיהם יזכרו בין דפי ההיסטוריה...

Painkiller1989

New member
המסנג'ר שלי

[email protected] הדמות gnome(ננס אני מניח) rogue שזה גנב בעברית נכון? כל שאר הנתונים אני אשלח כבר במסנג'ר, והאמת היא שאני רציתי לשחק את הגמד הלוחם

megamad

New member
הנתונים שלך בעברית?

למען האמת לי ולגמד הלוחם יש היסטוריה ארוכה ביחד, כששיחקתי במשחק 'כישופים ומבוכים' עם אח שלי וחברים תמיד רציתי להיות הגמד, כששיחקתי מו"ד 1 הייתי הגמד, כששיחקתי מו"ד 3 הייתי הגמד, ב BALDUR'S GATE 2 הדמות הראשית שלי היה הגמד, ב GOLDEN AXE הזכור לטוב תמיד שיחקתי את הגמד, ועכשיו אפילו הדמות שלי ב WORLD OF WARCRAFT היא גמד לוחם... ככה שאני פשוט לא מסוגל לשחק שום דמות אחרת. ול DDNת מה אתה תהיה? החבר שלי רוצה לשחק את האשף, אז אם גם אתה רוצה אני לו ותוכלו לעשות דו קרב על מי ישחק אותו

Painkiller1989

New member
טוב סיימתי ולא הנתונים לא בעיברית

סיימתי לבנות את הדמות אני צריך עזרה בתירגום וגם בניתי דמות לפי 3.5 כי אין לי את 3 אבל אני מקווה שאנחנו ניסתדר str - כוח dex - ? con - ? int - אינטליגנציה wis - חוכמה cha - כריסמה

megamad

New member
זה פשוט

DEX זה זריזות, CON זה חוסן, ואגב, בחוקים של 3.5, ה DWARVEN WAR AXE נחשב לנשק טבעי לגמדים ולכן לא צריך FEAT מיוחד בשביל זה?

The Evil Rabbit

New member
נשק טבעי= נחשב נשק רגיל במקום אקזוט

י. אה, ודרך אגב, אני לא רואה שום בעיה שיהיו שניים שישחקו קוסם/גמד לוחם/כל סוג דמות אחרת כל עוד לכל אחד מהם יהיה רקע ואישיות משלו.

DDN

New member
אתה אומר את ה

כאילו יכול להיות רק אחד מכל סוג.

megamad

New member
אין לי שום בעיה שיהיו שני דמויות מא

ותו סוג. המסנג'ר שלי זה [email protected], פיינקילר אתה כבר ברשימה שלית וDDN תשאיר כאן את המסנג'ר שלך, אני עוד צריך לדבר עם החבר שלי ולסגור איתו את העסק, מה גם שהוא צריך להביא לי את הספרים מחר, ההרפתקה הראשונה כמעט מוכנה (כדי לסיים אותה אני צריך את הספרים מחבר שלי), ככה שאני מקווה שמחר או מחרתיים נוכל כבר להתחיל (יום שלישי אני אולי יהיה כל היום בגוש קטיף). אז מה אתה DDN? חסר לנו כוהן, אז אם אתה רוצה להיות אחד זה יהיה מועיל מאוד.

למעלה