מותר לשקר לחבר?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
מותר לשקר לחבר? ../images/Emo9.gif

שיקרתי ואני מאושרת
אז אם אתם תוהים למה ומבט המום על פניכם, אז אספר לכם מההתחלה. אתמול הלכתי עם אחותי לקנות מתנה לט"ו באב (מחר) לדרור, בודקת על המדף מה לקנות לו ופשוט לא יודעת מה לקנות לו - ואז נזכרתי שבעצם הוא חיפש לא ממזמן בושם, הוא קנה אחד שהוא אוהב, אבל למה שלא יהיה לו עוד אחד על המדף בעצם? האם זה רע שיהיה לו עוד בושם לאוסף? אז החלטתי לקנות לו בושם, התקדמות
איזה בושם לקנות לו?
אוח זכרון של ציפור יש לי, לא זוכרת על איזה בשמים הוא הסתכל כשהסתובבנו יחד. מנסה להזכר באיזה בושם, מנסה עוד פעם ולא נזכרת. עוברת בין המדפים, אולי לפי המראה, הצבע, הריח או לא יודעת מה אזכר - עדיין לא נזכרת, מבאס נורא. טוב אין ברירה צריך להתקשר אל הבחור ולשאול איזה בושם לקנות לו כמתנת הפתעה (חכם נורא, נכון?). טוב צריך לשקר לבחור, פשוט אין ברירה. מתקשרת אל הבחור המתוק שלי ושואלת אותו על איזה בושם הוא ממליץ לאחותי לקנות לבן שלה. הוא נותן לי רשימה של 3-4 בשמים. קונה לו ANGEL - הוא גם המלאך שלי, איך אפשר אחרת? אז מה אתם אומרים? הבחור המליץ לי איזה בושם לקנות לו. בטח אקלע לטעם שלו, נכון?

enjoi butterfly

New member
ואללה גם אני עשיתי את זה!!!!

אבל עם דיסק!...אותו דבר מסתכל מנסה להיזכר ולא הולך... ושוב מנסה וכלום.. טוב אז מתקשרים ממציאים סיפור נחמד על זוכרת שהורדנו שירים של איזה להקה זה היה כי זה "נימחק" ואני רוצה להוריד שוב..כן בטח ... אז היא נתנה לי כמה שמות ואז ניזכרתי וזהו.. היה לה כזה חייך על הפנים שהיא ראת את זה היה שווה את הכל שאחריי זה היא הבינה למה שאלתי... תספרי מה הוא אמר אחריי שתתני לו את זה...

sh53

New member
איזה יופי לשמוע יאיר ../images/Emo13.gif

אספר מחר מאוחר בלילה או מקסימום ביום ג'.

נינושש

New member
איך אני אוהבת תשקרים הקטנים האלה

שעושים רק טוב בסופו של דבר..

sh53

New member
הבונבון שלי כרגע הלך ../images/Emo99.gif

קנה לי מלאן תאלפים מתנות (לב שאם לוחצים לו על הרגל אומר לי I LOVE U, כוס עם לבבות עליה ובתוכה דובי, כרטיס ברכה ליום האהבה וקרם לציפורניים כי יש לי בעיה איתן תמיד). טיילנו ובילינו בקניון, אכלנו פיצה וקנינו מיץ תפוחים "טבעי" (אל תשאלו על השילוב המזעזע, התחשק לנו לגוון), נכנסנו לחנויות והסתכלנו, נהננו להיות בחנות אחת במיוחד כי היתה שם מוכרת מעצבנת, אז טיילנו להנאתנו בחנות והיא כל דקה שואלת - אפשר לעזור? מחפשים משהו מסויים? מה בדיוק מחפשים? אז נשארנו איתה כדי שלא תשאר לבד בחנות והיא הסתובבה מסביבבנו, במילא לא היה לה מה לעשות ואף אחד לא היה בחנות (אפשר להבין למה אין אנשים בחנות עם יחס כמו שלה, אבל נכון שאנו לא רעים? הרי לא השארנו אותה לבד ולקחנו אותה "לסיבוב", כלומר היא קרקרה סביבבנו).

enjoi butterfly

New member
ואיי שושי אני מזה שמח בשבילך...

יום אהב שמח לכולם... ואיך הוא הגיב?...

sh53

New member
הוא אמר שזה אחד מ-2 הבשמים הטובים

כמובן שהשני שהוא הכי אוהב זה ה- BOSS.

זה לא ממש שקר..

נו טוב שקר לבן (כמו שהייתי אומרת שהיתי קטנה) זה שקר למטרה טובה.. וזה נשמע ממש משמח... שקרים כאלה אני אוהבת

למעלה