קרניבור ואת יודעת מה? כנפיים עוד לא ניסיתי ועם פולקעס דווקא הלך קצת. אולי באמת אנסה כנפיים .
ק קַמִילִOn New member 12/8/07 #21 קרניבור ואת יודעת מה? כנפיים ../images/Emo204.gif עוד לא ניסיתי ועם פולקעס דווקא הלך קצת. אולי באמת אנסה כנפיים .
קרניבור ואת יודעת מה? כנפיים ../images/Emo204.gif עוד לא ניסיתי ועם פולקעס דווקא הלך קצת. אולי באמת אנסה כנפיים .
מ מYים New member 12/8/07 #22 על האש כן ? הכוונה על המנגל יו קנואו גחלים וכד' שלא תשימי אותם ככה סתם עם מים בסיר על אש הגז
מ מYים New member 12/8/07 #24 גיברת אם את רוצה ילד שלך אוכל כנפיים , אז רק על מנגל !! אם את רוצה ריח של שיער שרוף אז שימי על הגז צחוק צחוק , מי יודע למה את מסוגלת , אני יודעת שבפנים יש שפית מדהימה , אבל צעד צעד
גיברת אם את רוצה ילד שלך אוכל כנפיים , אז רק על מנגל !! אם את רוצה ריח של שיער שרוף אז שימי על הגז צחוק צחוק , מי יודע למה את מסוגלת , אני יודעת שבפנים יש שפית מדהימה , אבל צעד צעד
ק קַמִילִOn New member 12/8/07 #29 אבל רגע ברצינות... יש דברים שמבשלים ישירות על הגז, לא? כמו חצילים למשל?
א אורקה39 New member 12/8/07 #32 אפשר בהחלט עם רשת ועל אש קטנה אבל את ממש לא רוצה להתעסק אח"כ בנקיון של הכיריים ניתן אבל להגיע לתוצאות מרשימות וטעימות של כנפיים בגריל של התנור.
אפשר בהחלט עם רשת ועל אש קטנה אבל את ממש לא רוצה להתעסק אח"כ בנקיון של הכיריים ניתן אבל להגיע לתוצאות מרשימות וטעימות של כנפיים בגריל של התנור.
מ מYים New member 12/8/07 #34 ../images/Emo6.gif צחוק צחוק אבל אם הגברת הזאת תחליט שהיא הולכת להיות שפית , היא תעשה את זה ,(בולדוזר או לא) ואז אני אקבל את הלוטי הכי טעים בעולם
../images/Emo6.gif צחוק צחוק אבל אם הגברת הזאת תחליט שהיא הולכת להיות שפית , היא תעשה את זה ,(בולדוזר או לא) ואז אני אקבל את הלוטי הכי טעים בעולם