מותר לקטר

אורora

New member
מותר לקטר

תינוקי נירדם באוטו (כמובן) והתעורר שניסיתי להעבירו למיטה. מאז ןעד לפני זמן קצר הוא היה ער. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף מיילא ער הוא לא הסכים להיות בשום מקום חוץ מאשר על הידיים שלי. אני מחוסלת.....בדרך לזחול למיטה

נוRית

New member
גם אצלנו...

הגדולה נרדמה 5 דקות לפני שהגענו הביתה, וזה נתן לה אנרגיות עד אחרי 22:00 אני, כמובן, הייתי מותשת. וכמובן שהעובדה שהלכה לישון כלכך מאוחר לא הפריעה לה להתעורר הבוקר (בתזמון מדהים עם אחותה) כבר ב- 6:00

דש1דש

New member
../images/Emo6.gif - רואה - זה ענין של הרגלים

אצלי - הקטנה נרדמה במכונית ולא התעוררה במעבר הגדולה נשארה ערה - והלכה לישון אחרי שני סיפורים ב-9 כרגיל והקימה בבוקר היתה ב-6 לגדולה ו-6:45 לקטנה - ואצלי לקום ב-6 זה לילה ארוך ומעולה
הכל שאלה מאיזה כיוון את רואה את ה-6 בדרך כלל
האמת שאני נשארתי במטה עד שהקטנה קמה - הגדולה קמה במצב רוח טוב, ישבה לשתות את השתיה שלה ולראות טלויזיה בלי להפריע כמעט בכלל! אמריקה!

catנוע

New member
גם אצלנו

היתה קימה ב 6:00 |אייקון מותש| ואני הייתי אתמול עייפה נורא וחבצלת לא רצתה להרדם, היא ישבה במיטה וכל הזמן קראה לי כדי לספר לי מה עשתה בבריכה אתמול ועם מי היא שיחקה (כמובן שלא שיתפתי פעולה). רק ב 10 היא נרדמה סוף סוף, ואז גם אני הלכתי לישון.

ג e ש e ם

New member
אצלנו הלכו לישון בסביבות עשר שזה רגיל לשישי

באמצע הלילה לקחתי את הקטנה אלי וזו היתה ההשכמה שלי בבוקר (שמונה): מה אמא, כבר יום? כן מה והולכים לגן? לא,היום שבת אה, התבלבלתי, איזה כיף, אמא, את רוצה שאני אלטף אותך? כן ליטוף. את רוצה שאני אספר לך? כן הביאה ספר, עכשיו תשכבי ואני אספר לך איזה השכמה בכיף הגדולה קמה בשמונה וחצי. אין תלונות בסה"כ.

ג e ש e ם

New member
אוי ופתאום חשבתי

שהנה אורורה בשרשור קיטור רוצה קצת אמפטיה ואני דורכת על היבלות רעה שכמוני שולחת
לכל מחוסרות השינה. ותזכרו שבלהיות ערני ואנרגטי יש גם הרבה יתרונות (ראו את ההספקים של קמילי...)

כוכבית31

New member
באמת אוףףףףףףף

אצלי הוא היה עירני מאוד לא רצה לישון ורצה לראות קלטת הכניס את הדיסק ל-DVD נשכב לראות ונרדם העברתי אותו למיטה שלו, באמצע הלילה הוא עבר למיטה שלי אפילו לא הרגשתי ובשעה שמונה וחצי בערך קיבלתי נשיקה על הלחי ובקשה אמא לא קנית שוקו מוכן תכיני לי בבקשה ותחזרי לישון טוב
אכלתי אותו בחיבוקים ונשיקות וקמתי לפחות שעתיים לפני הזמן הרגיל שלי בשבת וכל זה בגלל ששחכתי לקנות שוקו מוכן והתעצלתי לחזור לסופר בצהריים
לעצמי כמובן על עצלנות

אורora

New member
אני והילדונת

התחפרנו לשעתיים וחצי כמעט. אמא שלי שיעשע את התינוקי.

אורקה39

New member
אופס... לא ידעתי שיש כאן

יבלת רצינית ודזרכתי עליה בשירשור התודה לגשם - SORRY
מקווה שהיה לכך פיצוי השבת.

מYים

New member
אניחנו חזרנו אחרי הבריכה הביתה

ובבית חיכו לנו חברים (השארתי מפתח ..) עשינו על האש , הפשוש ב11:00 שפך לאגר , וחברה שלי +שני ילדים (אחד בגיל הפשוש ) נשארה אצלנו לשבת , בשבת בבוקר קמתי ב6:15-6:30 ו הלכתי לעבוד בגינה לפני שחם (אני עושה טפטפות) היתה שבת כייפית .. ובבוקר יום א' חזרנו לעבודה

נוRית

New member
בבוקר יום א'

הזברה קמה....
תשמעי, את חרוצה.... וכמובן שהבוקר הצטרכתי להעיר את הנסיכות ב-6:30 כדי שאוכל להגיע לעבודה בזמן..

הפשוש אוכל את הבשר שאת עושה על האש?

אולי זה הפיתרון לבעיית האנטי בשר אצלנו...

מYים

New member
כנפיים על האש

זה מעדן , הילדים מתים על זה , הפשוש הוא בכלל קניבר (ככה אומרים לא ? ) , תני לו אנטריקוט טוב (כמו באל גאצו באילת ועל כך תעיד אוררה ) והוא מתענג . אבל חוץ מזה לא אוהב ירקות , לא חיים ולא מבושלים
פירות אשר היה מטורף עליהם בתור תינוק גם כן פאסה , אבל אתמול ראיתי את האור , הוא אכל פספילורה (ולא אחד או שניים ) גיליתי שלא מספיק לחשוף אותו , הוא צריך לראות ילדים (והדגש על ילדים ) אחרים אוכלים זאת .

למעלה