מותר לי להשוויץ?

cookimonster

New member
ככה זה גברים...

פעם אמרו לכם שציצי זה מוכר.... מאז אתם לא מפסיקים להשתמש בזה.......

MooHoo

New member
אם היית קוראת את הקרדיטים

היית רואה שבחורה עשתה את הסרט הזה, והיא גם זו שמשחקת בסרט. ככה שלא נראה לי שהמטרה שלה הייתה להראות ציצים (אלא אם כן יש לה איזה שהוא צורך עז לחשוף את עצמה באינטרנט)

TaxiMedia

New member
הסרטון שבקישור

פשוט מצוין! הרעיון חד והסרטון עשוי טוב ותמציתי. אחלה אינסייט לקהל המטרה, "זוג עם ילד או שניים וכלב...". לא הבנתי רק אם לבכי של התינוק יש משמעות מסוימת למסר. ז"א, שאם לא, מדוע לא להשמיע צחוק מתגלגל של תינוק? ולהעיר רגעים של שמחה? אבל באמת אהבתי. לא סתם הימרתי עליך בקישורי הבלוג שלי בקטגוריה "יש קריאטיב בצפון". כל הכבוד גם על התרומה באופן כללי. תנסה לשמור את הסרטונים בקובץ שפליקס מכיר ולהעלות אותם אפילו אליך לבלוג. יפה.

איך התלמידים שלך בלהתמודד עם ביקורת

אני ממש לא אהבתי את הסרט. קודם כל הוא לא מובן. הסרט מציג קטיעה בתהליך של הריון וטוען ש"זה לא חייב להיות ככה". ברור שזה לא חייב, זה יכול גם להיגמר בלידה כמו רוב ההריונות בעולם. מי שלא מכיר את אגודת אפרת יכול לחשוב שמדובר אולי בגוף שמטפל בנשים שסובלות מהפלות טבעיות. הסרט הרי בכלל לא מדבר על נושא של הפלה מבחירה של הריונות לא רצויים. מצד שני יש אנשים ששמעו על אפרת בהקשרים שליליים הקשורים לקיצוניות דתית ולכן חבל שהסרט לא עוסק בעזרה הכספית שהאגודה נותנת לנשים שחושבות לעשות הפלה בגלל מצוקה כלכלית. בקשר לפתרון הקריאייטיבי עצמו. זה עניין סובייקטיבי ועל פי התגובות בשרשור רק אני הרגשתי ככה, אבל אני לא חושב שהסרט חזק מספיק. סרט בנושא כזה חייב לתת לצופה אגרוף בבטן ואני לא חושב שהסרט הזה עושה את זה. אני מרגיש שלא חפרו מספיק ושהפתרון הקריאייטיבי הוא מיידיי, כמעט מתבקש. הציפייה שלי מסטודנטים לקופירייטינג היא להיות הרבה יותר קיצוניים ומזעזעים מאנשים ותיקים שעובדים בתחום.סטודנטים יכולים להרשות לעצמם יותר, להעיז ולחיות על הגבול שבין המותר לאסור. בטח בנושא כזה.

hilag2

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב שיש גם מי שאומר מה שהוא חושב ולא רק מלקקים

צימט

New member
למה את מרגישה שמלקקים?

זכותך המלאה לבקר לשם כך אני מעלה את העבודות שלהם אבל ה"מלקקים" לא מוסיף לך כבוד או אינטיליגנציית יתר

TaxiMedia

New member
בהודעה שלך

יש המון "ליקוק". אם בליקוק עסקינן. כנראה לא פירגנו לך הרבה בחיים אז מבחינתך כל פרגון בבחינת ליקוק.

צימט

New member
התמודדו עם שלי, יתמודדו עם שלך

שמע, הביקורת שלך מקצועית וזוהי דעתך אבל צריך לקחת בחשבון מכלול של תהליך ולדעתי מה שאותי כבש זה התמודדות של סטודנטים מול לקוח מה שלא ראיתי אף פעם בבתי ספר אחרים וזה תהליך שהצבתי להם כחלק מהעבודה. הם עבדו מול לקוח, לקחו בריף, שמעו הקשיבו ויצרו - אני מאמין גדול בלהכניס את התלמידים לעולם המציאות ומהר! מה היה עוזר להם סרט מטורף שאף אחד לא היה לוקח? פה הם הלכו על האמת שלהם והלקוח קיבל. מדובר שוב בתלמידים ועצם העבודה מול לקוח עד כדי קבלת הסרטון עבורי בפרמטרים שבחנתי אותם הם שיחקו אותה. לגבי האגודה - היא קיימת, בחירה חופשית של התלמידים ועם זה הם בחרו ללכת - זכותם המלאה ודווקא אולי בגלל בעייתיות האגודה ועצם העובדה ששני היוצרים רווקים חסרי ילדים הם נכנסו לעניין טוב מאוד לטעמי.

צימט

New member
יש עוד סרטים שאני מעלה בקרוב

זה אגב לא הזוכה, אני רוצה להעלות עוד סרטים שלהם לקבל משוב מקצועי זה חשוב, מקווה שאני לא אסתבך יותר מידי טכנית :)

אתה יכול להשוויץ כמה שבא לך...

אבל אם לא הייתי מכירה את עמותת אפרת, לא ממש הייתי מבינה על מה הפרסומת..... הראתי ל2 חברות שלי שלא מכירות את העמותה.... חשבו שזה פרסומת רפואית למומים בעובר.... לא ברור.... אם כי נראה טוב... זה מסוג הפרסומות האלה שאולי אוהבים את הפרסומת אבל לא ממש מבינים מהי מוכרת....

בעצם....

לאור ההתנגדות שיש לציבור רואי הטלויזיה/ גולשיי האינטרנט לעמותה.... אולי עדיף שאנשים לא מבינים על מה זה....

למעלה