מותר לי להשוויץ?

צימט

New member
מותר לי להשוויץ?

עבודה אחת מתוך פרוייקט של תלמידים שלי שהתקבלה ע"י הלקוח. אני מחפש דרך להראות פה עוד עבודות שלהם ולתת להם אפשרות לקבל משוב מאנשי מקצוע מהתעשייה.

גת וייס

New member
בתור מי שנכחה בהקרנה של כל הסרטים

אני חייבת להוריד בפניך את הכובע, ולהגיד שעשית איתם עבודה מדהימה!

צימט

New member
תודה תודה../images/Emo9.gif

איך אני יכול להעלות סרטונים שלהם לפליקס? יצאו באמת דברים טובים ומעניין לשמוע פה קצת תגובות אני בטוח שהסטודנטים עצמם ישמחו לקבל פידבק.

צימט

New member
זה חלק מהאתגר!

לטפל בנושאים מורכבים שלא תמיד מסכימים איתם

cookimonster

New member
ברור, אני מסכימה איתך לחלוטין ../images/Emo70.gif

אני עושה את זה כל יום......:)
פשוט עברתי בפורום "נשים שלא רוצות ילדים" בדיוק לפני אז היה קשה להתגבר על האירוניה... : ) כמו שאמרתי אחלה פרסומת! וכן אני לא מיפי הנפש שיגידו לך תעבוד רק למען דברים שאתה מאמין בהם האתגר הכי גדול והכי מספק זה לעשות את ההפך, בקיצור אחלה פרסומת אהבתי מאוד

efeinsch

New member
תעלה ליוטיוב

קהל צופים הרבה יותר איכותי (יש שם מערכת סינון אוטומטית מופלאה למשתמשים לא ראויים).

הוא בלתי מובן בעליל

תוכל לתאר לי את התסריט כי לא הבנתי בכלל מי נגד מי שם ומה הסרט רוצה להגיד. מי הבעל, מי המאהב, מי הרופא ולמה לעזאזל הבחור שנכנס במפתיע ותופס את הזוג על חם הוא זה שאומר "זה לא מה שאת חושבת"?

דווקא נראה לי די פשוט../images/Emo193.gif

הסרט אומר: "אבחון מוקדם יכול להציל חיים". כל אחד יכול לעשות בדיקה ידנית כזו. בסרט הבעל מתמרן את אשתו באמצעות בודק "מומחה" (כשבפועל היא חושבת על משהו אחר לגמרי), אבל למעשה הוא יכול ללמוד לעשות זאת בעצמו (או לחילופין, כמובן, גם האישה יכולה ללמוד לעשות זאת).

בואי נראה אם הבנתי נכון

אישה מגיעה הביתה עם גבר. היא מתנפלת עליו ומנסה לנשק אותו אבל הוא מתחמק מנשיקותיה ומתרכז בפתיחת החולצה שלה. קאט. האישה והגבר במטבח. הגבר מתעסק בחזה של האישה ואז מגיע גבר נוסף לבית ואומר "מותק אני בבית". עכשיו אנחנו מבינים שהגבר החדש הוא בעלה ושכל זה קורה בבית שלהם. עד כאן לכאורה הכל הגיוני. פתאום הבעל שתופס את אשתו אומר לה "זה לא מה שאת חושבת" (למרות שהגיונית היא אמורה להגיד את זה לו ולא להפך). האישה מחזירה לו מבט שלא ברור מה הוא אומר ואז הבעל שואל את הגבר הבוגד "נו...?" והגבר הבוגד (שאין שום דרך להבין שהוא רופא מומחה) אומר שהוא בדק אותה ואין לה גושים בחזה. מזה אנחנו אמורים להבין שהבעל שילם לרופא כדי שיבגוד בו עם אשתו וכך הוא יוכל להסתכל לה בחזה (למה לא לשלוח אותה לקליניקה וגמרנו?) וכל זה למה? כי הבעל עצמו לא יודע איך לעשות את הבדיקה (למרות שמי שאמור לעשות את הבדיקה היא האישה עצמה ולא בעלה). אני באמת צריך להסביר מה לא בסדר בסרט הזה?

כן

איפה כתוב שהאישה ורק היא אמורה לעשות את הבדיקה? המסר הוא לנשים שמתחמקות (ותתפלא עד כמה יש כאלה) מלעבור את הבדיקה, בין אם עצמית ובין אם אצל רופא, (ולא, אין קשר לרמת האינטליגנציה של האישה). הסטטיסטיקה אומרת שלו באמת היו נשים עוברות את הבדיקה הפשוטה הזו היו חיי רבות מאוד !!! מהן ניצלים. אבל לא כך הוא. הסרט, אם הבנתי נכון, הוא לנשים, "תראי מה מוכנים לעשות עבורך אנשים שאוהבים אותך, מול מה שאת בעצמך לא עושה בנדון". יש בארץ עמותה שנקראת "1 מ 9", לצערינו השם כבר ממש לא רלוונטי, היום כבר מדובר על 1 מ 7 נקודה משהו, וזה ממש מפחיד. אם הסוויץ' בסוף מפריע לך, שאל אישה מה דעתה... בסופו של דבר - היא קהל היעד

cookimonster

New member
לא חושבת שזה מכוון לנשים

ואם כן, זה לא פגע..... אני עדיין חושבת שזה לגמריי ראש גברי....

אני מבינה למה הוא אהוד ביוטיוב

יש בו ציצים. לי אישית זה לא היה מובן בכלל, ואני דווקא מכירה את הפעילות של אפרת יחסית מקרוב. העמותות האלו פועלות לשם שמיים, עוזרות למשפחות כלכלית ונפשית ומלוות אותן גם כשהילד גדל. איפה זה ואיפה אישה חרמנית, רופא קריר ובעל מוזר?

אתה רואה שזה לא מובן??

טוב, עכשיו הסתכלתי שוב ונסיתי בכל כוחי להשאיר את עיני פקוחות, לא להריץ קדימה ולא לתת לפיהוק להפריע לי לרצף. אולי היתה איזושהי כוונה לעשות סרטון הומוריסטי, אבל הביצוע ממש דפק.

cookimonster

New member
ואני....

בגלל שלא הבנתי את הפרסומת חשבתי שאולי היא פונה לגברים ולכן לא הבנתי........אבל עכשיו שאני רואה את תגובתך, אני מבינה שאין זה עניין של מגדר...

MooHoo

New member
אחלה טוויסט

מאד מפתיע ולא צפוי. זה מדהים איך אותה סיטואציה יכולה לקבל כל כך הרבה משמעויות. כמובן שאני לא מבקר את הביצוע, כי מדובר בתלמידי קופי שהכינו סרט לבד (ככה הבנתי), אבל המשחק באמת מקשה על קליטה של כל הדברים. בכל מקרה, עם הפקה טובה, ומשחק קצת יותר מקצועי ודרמטי, זה יכול להיות ממש טוב!

סרט רע מאוד

כמה ברדק וחוסר אמינות דחפו לתסריט הזה, כדי ליצור הפתעה מודבקת, שאמורה להוביל לסגירה עוד יותר מודבקת. שיעור קצר ביסודות הדרמה (אולי) יעזור. 10 דקות נוספות שיוקדשו לזיקוק רעיונות ראשוניים (אולי) יעזרו. אפשר היה לעשות יופי של סרטים עם 2 דמויות בלבד. גבר-אישה (על ציר חרמנות שאיננה חרמנות) או גבר-רופא (על ציר של קנאה שאיננה קנאה) וכו'. למה רצים ישר לצילומים? הציצים בלבלו את הקריאייטיב?

למעלה