מותר לי גם?

lubasha88

New member
מותר לי גם?

אני יודעת שאני נוראית בכל הנוגע לעדכונים בתפוז, אבל אני רוצה לנסות להיות ילדה טובה ולעדכן בתדירות גבוהה יותר, בתקווה שתקבלו אותי בברכה. מופיעה כאן תלבושת שלבשתי ביום חמישי האחרון (מה לעשות, היום אני בבגדי בית :)) היא מורכבת מכמה פריטים שדגתי באיביי בשנתיים האחרונות, כמו למשל הג'קט של ארמנד באסי והחצאית של מארק ג'ייקובס שאני אוהבת עד עמקי נשמתי הצעיף הוא של פוראבר21, לפני שפשטו על החנות ורוקנו אותה

newKiticat

New member
לא נותר לי אלא להגיד

לך ברוכה הבאה! (ואל תדאגי לגבי העניינים הטכניים. את תתפסי את זה בצ'יק צ'אק!)

lubasha88

New member
אממ כן..

התעלמו נא מהחתימה המפוקששת..כשלים של מתחילים :)

לי וולף

New member

את מוזמנת בברכה!
(בפעם הבאה תשרשרי לשרשור לבוש...
) ובאשר ללוק- פשוט מהמם!

Happy Goth

New member
בטח שמותר!

ובעיקר עם שיק שכזה
פריטים מקסימים שמשתלבים נהדר! ואת מאופרת מאד יפה, מסקרנות אותי הנעליים.... ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה!

את לבושה מקסים. ממש אהבתי גם את הפריטים וגם את השילוב ביניהם. ההסתייגות היחידה שלי היא מהשפתון - נדמה לי שהוא לא מחמיא לך, הצבע.

lubasha88

New member
תודה!

אבל אני בספק שבכלל נשאר לי אודם בשלב הזה של הערב..ככה ש... :)

מאמי... חיבוק,חיבוק!

כיף שאת כאן. כן גם אני מהחוטאות בפעילות. אבל עדיין אוהבים אותי:)

דלעת

New member
ברוכה הבאה!

את נראית פשוט מקסים! ממש נחמד אצלנו, וכיף לנו לקלוט חברות חדשות ושיקיות כמוך!

lady midnight1

New member
הייתי קוראת קבועה בפורום שלך

עד ליום חתונתך! התגעגעתי לסגנון היחודי שלך, זה היה פורום האופנה היחידי שעקבתי אחריו

lady midnight1

New member
ראיתי עכשיו וקראתי את כל הפוסטים

איזה כיף וכל-הכבוד על המעבר לצמחונות! אני טבעונית בעצמי וגם דוגלת בגישה שאומרת, שכל אחד יעשה את מה שהוא יכול. הכי נכון (לדעתי ) לתת דוגמא אישית ולא להטיף בכל מקרה, עכשיו אני יכולה להתחבר לבלוג אפילו יותר

lubasha88

New member
אני עדיין מחפשת את עצמי במובן הזה

אבל אני מקווה שבקרוב אמצא את הפתרון הכי טוב :) (שוקלת גם טבעונות) תודה רבה!

v cd

New member
ניסיתי להגיב בבלוג ונתקלתי בשגיאה

אז אכתוב כאן את עיקרי הדברים (זו הייתה תגובה ארוכה...): אני צמחונית ולא קונה עור כבר הרבה שנים, ועדיין מתחזקת פטיש קל (אולי בינוני...) לנעליים. באמת שלא חסר מבחר. אני קונה בעיקר בנט (נכון אצלי גם לגבי בגדים), וכל הזמן מוצאת עוד ועוד. יש לי רשימות של מותגים ידידותיים (כאלה עם הרבה מבחר של נעליים סינתטיות) ומותגים שהם סינתטייים לגמרי, וגם באופן רנדומלי תמיד יש מציאות. יש אפילו מותג "יוקרה" טבעוני, עם מחירים בהתאם, שנקרא beyond skin (לא קניתי מהם עדיין, כי גם בסייל זה לא זול, אבל זוממת עליהם בעתיד, יש כמה דגמים מאד יפים, לטעמי). בקיצור, לא צריך להרגיש מקופחים, באמת שיש הרבה מבחר

lubasha88

New member
אני קונה כמעט אך ורק בנט

כך שאם תוכלי לשלוח לי בפרטי את הרשימה שלך, אני אודה לך מאוד :)

למעלה