מותר לחלום,נכון?

קאריני21

New member
מותר לחלום,נכון?

האם גם לילדות מותר לחלום? מותר לחלום, נכון? לא רוצה כסף לא רוצה מתנות רוצה רק איתך להיות. מותר לחלום, נכון? לצאת לשניה מעולם המציאות להכנס לעולם האשליות בו אני ואתה מחובקים לוחשים מילות אהבה, מותר לחלום, נכון? אבל בעולם שלי חלומות לא מתגשמים וגם לא משאלות – האם גם לילדות מותר לחלום? ועכשיו אני חולמת ... חולמת אותך. 29.7.03

ה מוזה

New member
חלומות

לפעמים אני שואלת את עצמי לולא ניחנו ביכולת לחלום איזה אנשים היינו ? חזקים יותר? מרירים יותר? ולמה בכלל אנחנו חולמים? והבנתי .. זה לא שמותר לחלום זה רצוי והכרחי ..להזין את החיים בלי החלומות התשוקות הפנימיות אין לחיים מזון .. הידעת שגם בעלי חיים חולמים? מעניין על מה חולמות הג'ירפות.. תחלמי . יש חלומות שמתעוררים לנו למציאות יש את אלו שיתקיימו רק באשליות אל תזנחי את החלום ..בלעדיו העולם שלך יהיה אפור חלומות הם המכחול של המציאות

tivol man

New member
החלום הוא חברנו האמיתי ביותר

בשביל שאמונותיך יתגשמו, עליך לפעול ממושך ובצורה ישירה. -בשביל שחלומותיך יתגשמו, עליך להאמין בהם.

לא רק מותר.. גם צריך......

יש משו נורא עצוב בזה שאת אומרת שזה לא מתגשם.. אבל זה עדיין מותר לחלום. וזה אפילו בריא.. כי בחלום שלך משתקף כל מה שאת רוצה, כל מה שאת פוחדת ממנו וגם דברים שנמצאים אצלך בעצם בתת מודע ומתבררים דרך החלום..

קאריני21

New member
תודה לכם ../images/Emo13.gif

תודה לכולכם על המילים החמות והתומכות. כן, זה עצוב שאמרתי שחלומותיי לא מתגשמים .... הם אכן לא מתגשמים ... בד"כ מתגשמים הדברים הרעים אצלי. מקווה למשהו טוב יותר ... זה טוב לחלום כן, אבל זה נורא לקום אחרי זה ולגלות כמה שזה כואב.

למעלה