מותר להתלונן קצת?...

Russet

New member
מותר להתלונן קצת?...

לא קשור לפורום בצורה ישירה אלא עקיפה, אני אקדים ואספר שאני עובדת משעות הצהריים עד לאמצע הלילה ולרוב עובדת גם בבקרים מהבית לכמה שעות בודדות, יש לי לו"ז מאוד קבוע ודחוס בבקרים שכולל שעה וחצי של טיול עם הכלבה כי זה הזמן היחידי שיש לי מחוץ לבית בשמש ובאויר. לפני שבוע בערך אחד השכנים שלנו סיפר לי שהדוד שלנו דולף, בעלי לא הצליח לעלות לגג לבדוק וביקש שאדבר עם בעל מקצוע שבעלת הבית הפנתה אותנו אליו, בעלת הבית שלי מקסימה, היא פשוט מסוג האנשים שמדברים ומדברים ומבהירים שוב ושוב אותה נקודה למרות שבהתחלה כבר הסברתי לה שהיא צודקת במיליון אחוזים. אתמול היה צריך להגיע בעל מקצוע שפשוט לא הגיע וגם לא הודיע. אין לי מושג בן כמה האדון אבל הייתי בטוחה שזה דבר בסיסי שאם אני מוסרת לו את הנייד שלי ואומרת לו שאהיה בבית עד אחת אבל יודיע לי מראש כי אני בטיול עם הכלבה הוא יצור קשר, אבל ניחא. התקשרתי בעצמי אתמול לגלות שהוא לא יגיע. היום בשבע וחצי כבר קיבלתי צלצול- שיחה הזויה לגמרי, עניתי אפופה מאוד כי כמובן הלכתי לישון בשתיים וחצי והאדון נתן לי כזו הקדמה שכבר לא הייתה לי סבלנות והסברתי לו שדיברנו אתמול וביום חמישי ואני יודעת מי הוא. לאחר מכן הוא שאל אם אפשר לדבר עם X וכמובן הסברתי לו בעדינות שהוא התקשר לנייד שלי אז הגיוני שאם עניתי לו ודיברתי איתו זו אני. הלאה, נתן לי לדבר עם אחד העובדים להסביר לו איפה אני גרה, לא הספקתי להוציא חצי מילה והעובד אמר לי שהוא יודע לאן צריך ושלום. חזרתי לאדון המבוגר יותר ( בעל הבית? ) ששוב שאל אם אפשר לדבר עם X Y והסברתי לו שוב שזו אני ואני אהיה בבית אבל יש לי סידורים כמו ללכת לרופא, הוא אפילו התעניין לדעת מתי התור ועד מתי ומסר שיגיע בקרוב. בעלה של בעלת הבית החמוד התקשר לאחר מכן לעדכן אותי והופתע מאוד לגלות שדיברתי כבר עם בעל המקצוע. תגידו לי, ככה עובדים?... לא יודעת אם לצחוק או לבכות, אני צריכה לחכות לו בבית שעה כי הוא אמר שהוא תיכף יגיע? סתם נורא עצבן אותי לקום בלחץ ואח"כ להמתין לו שעות

ממש מרגיז ../images/Emo122.gif

מדהים איך בעלי מקצוע מרשים לעצמם להתנהל ככה, ולא מבינים שככה מאבדים לקוחות. לי אישית מאוד חשוב יחס והתנהלות, ואם היחס וההתנהלות לא לעניין ופוגעים בי-לא אשתמש בשירות של המקום.

למעלה