מותר להשוויץ ?

למה לא?../images/Emo9.gif

איזה יופי
אם היה לי אומץ.....הייתי מראה תמונה שצולמתי [בלי שאדע] עושה אומגה.

Yaara77

New member
תמונה חמודה בעליל

כל הכבוד לך - לי יש פחד גובה ואין סיכוי שתתפסי אותי באומגה אלא תחת הרדמה כללית

פחד גבהים מהול באומץ .

פעם בתי הצעירה שכנעה אותי להתגלש במגלשת מים גבוהה.סרבתי בתוקף.לבסוף השתכנעתי ועמדתי בתור הארוך...התחרטתי אבל לצאת מהתור היה בלתי אפשרי.זוכרת את דפיקות הלב והרעד בגוף עד שהגיע תורי ואז.....על החיים ועל המוות [כמו שנהגנו לומר בילדותינו]גלשתי בצרחות וחשבתי שאני נופלת ומתה.הגעתי למטה וחזרתי מיד לעמוד בתור לגלישה שניה
.

אגב...באותו יום טיפסתי

על סולם חבלים וצריך היה להגיע לתקרה די גבוהה.אחרי שעליתי כמה שלבים ביקשתי לרדת מרוב פחד.הבחור למטה אמר:את עושה את זה מצוין ....תמשיכי.וההמשך הלך ונהיה קשה יותר משלב לשלב.כשהגעתי למעלה הידיים והרגליים רעדו נורא בגלל המאמץ.הירידה בחבל כבר היתה כייפית.ואחכ' כמה ימים של התכווצות שרירים.

magy

New member
ואני בשש דקות של כיף

ציפורי...... ברודוס לפני הרבה שנים.......רואים לפי הצבע של התמונה....

Yaara77

New member
ווללה ציפורה נחמדת

קפצת בעצמך ? אותי אל תביאי בחשבון לקפיצות כאלה אני חייתו ארץ...

magy

New member
שני סקנדיבים צעירים ונאים רתמו אותי

וקשרו את קצה החבל מהרתמה לסירה. הסירה שעטה אל עומק הים ואני שהייתי קשורה אליה.......עם מצנח התרוממתי באויר..........גבוה גבוה........... הסירה נסעה במהירות , דבר שהכניס אוויר למצנח שלי. אחרי שש דקות האטה הסירה את מהירותה לקראת עצירה מה שגרם למצנח לאבד גובה ולהוריד אותי למים. שם חיכתה הסירה שאעלה עליה.........וחזרה לחוף..... היה מדהים............

magy

New member
בערך.......גם הייתי צעירה

35 הילדים חיכו למטה מבוהלים.......עם אבא שלהם.... הביטו שאני מזיזה ידיים ורגליים.......שלא מתי שם למעלה... בעצם, למה את פה? לא הלכת למפגש??????????? אצלנו שמחה, נולדו לבת אחותי תאומים - בן ובת קיסריים.... לאם ולתאומים שלום........ זו הסיבה שלא נסעתי היום.

מגי......./images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

לא מקנא בה לטפל בשני תינוקות.לבת של חברתי נולדו תאומים לפני חודש וחצי וכל יום מישהו בא לעזור לה.בעצם רק אתמול חזרה לדירה שלה. היום זה היום שאני שומרת על הנכדים שלי-לפני כמה דקות כלתי לקחה אותם הביתה.

magy

New member
אחותי עוזרת המון המון..............

ותעזור................ יש עוד אחד מתוק בבית....בן שלוש.........

דחייה לא נורא? לידידי סימפטי.

תשובתה של בלסימה מאד מצאה חן בעיני , על כימיה שמעתה?..., לגביי דחייה, הייתה מהווה אתגר... . בהצלחה להבא,אני משוכנעת שדוקטורט ועוד, לא מהווים כלי ליצירת קשרים. כישלון-דחייה אין פירושו שניכשלתה,פרושו שעדיין לא הצלחתה. וכ"כ אין פרושו שלא השגתה כלום:, פרושו שלמדתה משהו. בידידות יעלה מראשון.

למעלה