מותר או אסור

מותר או אסור

זה אני שוב פעם ה/ע.ישראלי עם היהודי המסורתי/ זה למי שלא מכיר אנחנו מקיימים סקס מעולה ובטוח האם גמירה בפה אובתחת היא מסוכנת ????
 
הממ (זו הרמיוניDanger../images/Emo18.gif)

לפי מה שאני יודעת בפה זה לא מסוכן (אלא אם כן אתה נחנק מזה או משהו o_O) בתוך הרקטום יש יותר סכנה של הידבקות במחלות מין, הצעה שלי אליך היא ללכת וקצת לחקור בכל הנושא של מחלות מין, לראות מה הסכנות להידבקות וכו'; כמו כן לחקור בניין סכנות אחרות שקשורות למה ששאלת (עשה לי טובה ואל תסתמך רק על מה שאומרים לך בפורום, לא בכזה עניין רציני)
 

BabyGirl 4 Ever

New member
בהחלט../images/Emo45.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אפשר להידבק במחלות מין למיניהן: זיבה זה הכי נפוץ בימינו וזו המחלה היחידה שעולה לי בראש כרגע, אבל יש עוד הרבה אחרות, חוסר הידע שלי לא אומר שום דבר.
עדיין לדעתי שאלות כאלה אתה לא צריך לבסס ע"פ הדעות שלנו אלא אתה צריך ללכת לשאול רופא או מישהו חוסמך, אני במקרה יודעת וגם עוד כמה אבל אם היו אומרים לך שזה לא מוסכן הייתה יכולה להיווצר בעיה
ובקיצור- לך לשאול את הרופא
 

LuNaTiC

New member
היי,

אם שניכם נבדקים ואין כלום, ו... אתם בוטחים אחד בשני ויודעים שאף אחד לא יבגוד, אפילו לא ללילה אחד (ושאם יעשה כן הוא יספר) אז אתם לא צריכים לדאוג. כך אני הבנתי את זה.
 
שכחת רק דבר אחד

קונדום גם מגן מפני הריון!! :-X חשבתי שכתבת "ושניכם נכשלים"
וחוץ מזה, מה את עושה פה!?!? את לא צריכה ללמוד איך אומרים "זיי גיזונט" ו"גודנ אחטה", יאללה תחזרי משם סרט פורנו מהלך אגב, תביאי לי סחורה טובה משם
 

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלו אותי היום בבית ספר אם אני רוצה אחד, זה יצר מצב משעשע
 
למעלה