מושתקים - Silenced

מושתקים - Silenced

או בקוריאנית Do-Ga-Ni
סרט מעולה, מדכא ומרגש בו זמנית המבוסס על אירועים אמיתיים: גאנג אין-הו, אשר עובד כדי להרוויח כסף עבור ניתוחה של בתו, נשלח ללמד בבית ספר ללקויי שמיעה בגוואנג'ו. אבל מה שהוא מגלה זו אמת מכוערת: הילדים עוברים התעללות מינית ופיזית ע"י מוריהם. כאשר הוא מחליט להילחם למען זכויות הילדים ולחשוף את הפשעים המתרחשים בבית הספר, אין-הו חובר לפעילת זכויות האדם, סו יו-ג'ין. אבל הוא ויו-ג'ין מגלים במהרה שמנהל בית הספר ומוריו, ואפילו המשטרה, התובעים והכנסייה בקהילה, מנסים למעשה להסתיר את האמת.

עכשיו עם תרגום בעברית.
מקווה שתיהנו מפרי עבודתי.

yaelsn

New member
גונג יו

תודה רבה!
אצפה בו בהזדמנות... בינתיים אני תקועה אי שם בפרק 6 או 7 של BIG...

aya19560

New member
שם עם כפל משמעות.....גם מושתקים מפני שאינם

לדבר הם כבדי שמיעה . וגם מושתקים מהאיומים עליהם מהמתעללים . סרט חזק מאוד עם משחק מופלא של הילדים .
איך הם הצליחו לבצע את הסצינות הקשות הללו שקשות למבוגריפ והם בסך הכל ילדים. הם עשו את זה והעבירו את
הסצינות הללו בצורה מדהימה ,כנה ,מרגשת,ונוגעת ללב.
סרט חובה לדעתי למרות הנושא הכאוב שלו.

tami 288

New member
היי אני מנסה להיכנס לסרט כמו שכתוב ולא מצליחה

לראות רשום ללחוץ על הכפתור הכחול לתחילת הסרט אני לוחצת מופיע לי דף של סקר אז על מה אני צריכה ללחוץ

ובכל מקרה

לא ניתן לצפות בסרט דרך האתר הזה.
עלייך להוריד אותו קודם.
ממליץ על האתר http://torrentz.eu לחיפוש קבצים. (פשוט הדביקי את שם הקובץ של הכתובית ללא SRT)

tami 288

New member
כשלוחצים על הקישור הכחול ששמת זה עובר

למסך עם התחלה של סרט ולמטה רשום עם אתה רוצה לצפות בסרט לחץ על הכפתור הכחול הכוונה לכפתור באמצע המסך שלוחצים התחל
אז לחצתי ואז נוסף לי דף של סקר שצריך למלא חשבתי שזה עובר לסרט ישירות כמו קישורים שבנות בפורום ששמו וישר ראיתי סרט
ראיתי שהמלצת גם על טורנט ואין לי בכלל שמץ של מושג לגבי טורנט
שיהיה לך ולכל הפורום לילה טוב ומבורך

asia84

New member
תודה

היי איפה אפשר להוריד את סרט כי תרגום הצלחתי להוריד
תודה מראש !

asia84

New member
היי

איפה אפשר להוריד את הסרט עצמו כי כתוביות הצלחתי להוריד
תודה מראש !