מושיקו.

מושיקו.

אתה ובניך משפחתך. תתנחמו מהשמיים. נשמתו של אביך תהיה צרורה בגן העדן. מחבקת אותך מפה.

../images/Emo201.gif משה...

משתתפת בצערך ובצער המשפחה. שלא תדעו יותר צער.. אני שמחה לפחות שנפל בחלקי להכיר אותו ואפילו למעט..

../images/Emo16.gif משה.!!!!!(כנס)

יש רגעים..נגמרות המילים,רק הראש מלא תמונות רעשים ודימיונות... רגעים ניגמרים ההסברים רק הלב עובד שעות לכסות את הדמעות... אם יש גן עדן ...שהוא יהיה שם..!! משה איש..משתתפים בצערך,אני מבין ש..כמו שכתבתי אני בטוח שאתה במצב , שהמחשבות,התמונות רצות והזיכרונות קורעות את הלב.. תהיה חזק ותחזק את שאר המשפחה,שנשמתו תהיה בגן עדן וצרורה בצרור החיים אמן..!!

soofgania

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

היתה לי הזכות לראות אותו פעם אחת בלבד בן אדם חייכני ולבבי משה..משתתפת בצערכם שלא תדעו עוד צער אתה ובני משפחתך

syrus

New member
../images/Emo16.gif

משתתף בצערך, שלא תדעו עוד צער

נוני 20

New member
משה

כמה אני יודעת איך אתה מרגיש עכשיו ביחד ישבנו בבית חולים ששנינו מנסים לנחם אחד את השני ששנינו מקווים שסבא שלי ואבא שלך יחזיקו מעמד ולא יעברו לארץ המתים משה אני מודה לך על התמיכה ומששתתפת בצערך אני יודעת שכאוב לך מאוד אני מקווה שתתגבר על זה שתחשוב רק טוב כי תאמת אמרנו אחד לשני שיותר טוב להם שם בגן עדן בלי צינורות בלי מכשירים בלי שום דבר מחובר לפנים בלי לשכב במיטה ימים שלמים בלי לא לראות אור יום ועננים יותר טוב לו שם בגן העדן עם כל אותם אנשים שהלכו כי זה דרך החיים כואב לי לחשוב שלא החזיק מעמד פה בשבילך לעד נועה יהיה נשמת אבא שלך וסבא שלי צרורה בצרור החיים יהיה זכרם ברוך אמן!

משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

איזה מצער לחזור לפה אחרי החג ולישמוע דברים כאלה מקווה שלא נישמע יותר הודעות אבל ..רק שמחות

תרשו לי לפתוח בחג שמח לכולם...

אכן חברים...תקופה קשה... אבי ועטרת ראשי הלך לעולמו...לאחר קרב קשה ונחרץ הרגעים היו קשים מנשוא ועכשיו אני מתמודד עם התוצאות.. אבל חברים..דווקא ברגעים כאלה אני שואב כוח מכם ומשאר חברי... אני מתנחם בחיבוקים שמרעיפים עלי...ומאחר שאינני מאמין בעצב ויגון אז כל שנישאר לי הוא להתאושש ולקום על רגלי... מבחינתי האור תמיד קיים בקצה המנהרה... חברים אני לא אשדר לחודש ימים...אבל אהיה בניכם...(ואני מת לשדר) תודה לכל המתקשרים והמסמסים (SMS) אוהב אתכם לעד... תרשו לי לסיים בנימה אופטימית... חקקקקטפוווווווווווווווו על שחף ואמרו אמן!

j a s t i n

New member
../images/Emo16.gifמשה היה חזק!

מתגעגעים אלייך אח שלו , ומחכים לשובך... תנחומיי הכנים שלא תדע מצער .

תודה חברים...באמת..

ובטח שאני אשוב לשדר!!! לא התפטרתם ממני! רק חודש בשביל הכבוד... אבל אני אתארח אצליכם ממחר... טוב חלאסססססססססססססססססססססססססססססססס נעביר נושא או אני יורק שוב על שחף!!\

גם אני אתגעגע אליך

תהיה חזק....תשאב את הכוח מהחברים שמחזקים אותך , טוב זהו העברתי נושא...רק הייתי חייבת להגיד לך את זה

תנסה לירוק עליי תנסה..

רק קח בחשבון שאני במצב צבירה ו...אתה תטבעעעע עם מה שיש לי... בוא נאמר ש...תתכונןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo16.gifלמשה אחי היקר../images/Emo16.gif

משתתף בצערך ובצער משפחתך שלא תדע עוד צער ת.נ.צ.ב.ה יהי זכרו ברוך אמן בגן עדן

משה נשמה שלי כנס

משתתף בצערך אח יקר גם אני איבדתי אבא לא מזמן.. זה קשה אני פה בשבילך תמיד.. אני אוהב אותך אח יקר שלא תדע עוד צער

למעלה