מושיקו.

TROYA888

New member
אנחנו אמנם לא מכירים אך בכל זאת!!!

משתתף בצערך!!!!שלא תדע עוד צער !!!!!!!!!מקווה שתהיה חזק בשבילך ובשביל משפחתך ושוב פעם שלא תדע עוד צער!!!!

ענברבור

New member
משה..

אומנם אני לא מכירה אותך... אבל מההודעות שלך כאן, אי איפשר שלא לחבב אותך.. אני משתתפת בצערך, קשה לי לדמיין אפילו איך זה לאבד את אחד ההורים שלי. הם האנשים היקרים לי מכל... מקווה שהערכת כל יום שעברת איתו (ושלא עשית לו יותר מידי צרות כשהיית ילד) אני שמחה שהוא הספיק לראות אותך גדל והופך לגור חסון, שרירי, ומצליח. מי ייתן ולא תדע עוד צער. ויהי זכרו ברוך ואל תשכח, ת.נ.צ.ב.ה יש עוד משהו ששכחתי?
ענברבור.

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifמשה כנס

אוי כמה עצוב המקרה אבל אתה חזק כמו שור יותר מזה אפילו תתגבר על הכל רק יש פה איתי בעיה אוי חודש בלי לראותך וזה חודש בלי להשפריץ מימך?הצילו חודש בלי סקס איתך קשה פשוט קשה לכולנו מואההההההההההה ענקית משה
למרות שכבר נתנו לך כולם אבל מני משהו מיוחד
לא כל אחד גורם לכאלו ריגושים כמוך.. מחכים לך משה תזהר וטבע לי בדיכי או משהו קצת לבכות זה בסדר משחרר הכל אבל להתאפס על עצמך מיד אחרי זה

אקסטא כפרוני תודה...

מממ...אל דאגה אני פה... ואני מתארח בבלוגים שלכם... לגבי הסקס וזה...תסתפקי בגאס לחודש וזה... חחחח קולולולולולולולוללולולו

j a s t i n

New member
אקסטה יש לי בקשה ממך ..

שאני אמות וזה תוכלי לבוא להספיד אותי ?!!? כולל הקטע של ההשפרוצת וזה שלפחות האורחים יצחקו קצת
?

../images/Emo2.gifמשה וגסיייייייייייי

חרמנים שלי 2 קרועים אתם בחי מזהההההההההה
גגסי משה אמר שאתה החודש הקרוב מפנק אותי אז אין לך סיבה להגיד לי לא זהוווווווווווו

j a s t i n

New member
../images/Emo3.gifמבטיח לא להגיד לא אם ..

את תגידי כן ..
אקסטה התחלת להכין מופלטות קווקזיות למימונה ?! חעעע

למעלה