מורשתו של הגזען

kennycandoit

New member
אופוזיציה תפקידה הוא להוות חומה

לממשלה, לא לתמוך בה. להיפך - לפסול אותה ולנסות להפיל אותה. להיות כלב השמירה של הקואליציה

Aeroguy

New member
עצם המגורים בארץ

מביעים תמיכה בשלטון?? על מה אתה מדבר??

כל עוד

כאשר יש בחירות דמוקרטיות על כל העם לקבל את המנהיג שלו ואם הם לא מרוצים אז הם היו עושים מהפכה בשלטון (א. ראה אהוד ברק, ב. ואתה רואה שלא עושים מהפכה). קאפיש???

kennycandoit

New member
על כל העם לקבל את הלגיטימיות של

המנהיג אבל לא על כל העם להסכים איתו. להיפך. מי שמתנגד לו צריך להפגין נגדו בכדי שבבחירות הבאות יוכל אולי להיבחר אחד אחר. אחרת איפה פה הדמוקרטיה?

תגובה

נו..... אז מה אתה רוצה להגיד? ומה ז"א שעל כל העם לקבל את הלגיצטימציות אבל לא להסכים? לא הבנתי

"להכיר בשלטון", אין משמעו להסכים

איתו. אני, בצר רב וביגון כבד, מקבלת את סמכותו של אריק שרון כראש הממשלה, אך עם זאת, אעשה הכל על מנת לנסות לשנות את המדיניות, לצמצם את הנזקים, ולהביע את עמדותיי כאזרחית. הלגיטימיות של השלטון לא מתבטאת בהסכמה בו, אלא בהכרה בו כהשלטון.

לביא1

New member
מנהיגי המפלגה שלך לא מקבלים...

את לגיטימיות המשטר ודוגמאה מובהקת לכך היא העברת דוח חברון על ידי יוסי שריד לאו"ם. שזה בפירוש בגידה. כנ"ל לגבי מוסי רז ושאר אלו שמעבירים נתונים לגבי התיישבויות חדשות לאו"ם, כנ"ל לגבי סרבנים שחלק לא מבוטל מהם יוצאי תנועתכם. שימוש באמצעים שלמעלה כמו פנייה לגורם זר שיש לו אינטרסיים שונים משל המדינה,ואי ציות לחוקי המדינה כמו הסרבנים היינו אי קבלת הלגיטימיות של המשטר ועל ידי כך אתם ממוססים את הדמוקרטיה שאתם מדברים עליה כל הזמן. ושוב אני אגיד אתם צריכים להחליט איך אתם רוצים לשחק, אם בשיטות דמוקרטיות או בשיטות שאינן דמוקרטיות, כך או כך רק תגידו מה אתם מחליטים כי בכל מקרה הימין יביס אותכם אנחנו רק צריכים לדעת מה השיטה שאתם רוצים לשחק כי כרגע אתם משחקים בשניהן.

kennycandoit

New member
בגידה בגידה בגידה בגידה בגידה בגידה

די כבר עם המילה הזאת! זה כמו "גזענות" - משתמשים בזה יותר מדי עד שהמילה כבר מאבדת ממשמעותה!!! בגידה = ריגול בגידה = התפוצצות בלב ת"א לא כל נתון שמעבירים לאו"ם הוא בגידה, אלא רק נתונים סודיים. הנתונים שהם העבירו אינם סודיים וכל אחד עם מטוס יכול ללכת ולבדוק אותם. די!

kennycandoit

New member
כדאי שתקרא שוב את ההודעה של לביא1

"את לגיטימיות המשטר ודוגמאה מובהקת לכך היא העברת דוח חברון על ידי יוסי שריד לאו"ם. שזה בפירוש בגידה."

כנראה שיש משהו מאחורי דבריו

אין לי מושג מהו דו"ח חברון אבל כנראה אם יוסי שריד שלח את זה לאו"ם זה היה על-מנת להפיל את השלטון של שרון משמע בגידה לא רק בעם היהודי בארץ ישראל אלא בגידה בבחירות הדמוקרטיות

rubikon

New member
ל-לביא-אתה בהחלט לא צודק כשאתה

קושר את נוער מר´צ ומר´צ בכלל לישגבול ולסירובניקים. הם בהחלט לא כאלה. ישגבול ותנועת הסירובניקים הוקמו וממומנים ע´י חד´ש והעומד בראשם הוא לא אחר מבנה של תמר גוז´נסקי הח´כית מטעם חד´ש. הסירובניקים ויש גבול נדבקים למר´צ כמו עלוקות-"פולשים" ממש להפגנות שלהם עם שלטים וסיסמאות וזאת בכדי שהציבור יזהה את ההפגנה אתם. במר´צ מחפשים עכשיו ספרי יעיל כנגד העלוקות האלה-מאחר והם ממש גורמים לה נזק תדמיתי בל ישוער. זכור את הופעתו של ח´כ מוסי רז בטלויזיה-במדים-בעת שרותו במילואים, בה הוא הודיע שהוא מתנגד נחרצות לתופעת הסירובניקים וכי הוא משרת באבטחת מאחז-שלקיומו הוא מתנגד אבל הפקודה מחייבת אותו מאחר וזה החוק. גם הח´כים יוסי שריד,אבו וילן,רן כהן וג´ומס(חיים אורון) יצאו חוצץ נגד תופעת הסירובניקים. יש בין תומכי מר´צ מיעוט זערורי-חסר חשיבות ודחוי-התומכים בסירובניקים ומר´צ מחפשת דרך להקיאאת הספחת הזו מתוכה בבוז ובגועל. מלחמה היא דבר רע-אבל אם חייבים-הז לנצח-ואנו ננצח בגדול.

מתפקיד כל אחד ואחד

מאיתנו לעזור לממשלת ישראל לעשות את הדבר הטוב ביותר לעם היהודי. ולכן אנו יכולים לשכנע את השלטון בהפגנות מסויימות אבל לא לפגוע בו או ברעיונו ("גוש שלום" דורש להעמיד אותו ואת חיילי צה"ל לדין בהאג) כי אז בעצם פוגעים בעמנו אנו.

DR Z

New member
אופוזציה עכשיו !!!!

למה אתה קובע שתפקידי הוא "לעשות את הדבר הטוב ביותר לעם היהודי" ? אולי אני רוצה להטיב עם כל בני האדם, ללא קשר למוצאם האתני? אמרת שהאופוזציה צריכה לעזור לממשלה - או במילים אחרות לא להתנגד לה. איזו מין אופזציה זו? זו לא אופזיציה וזו לא דמוקרטיה. רבים טוענים שבמצב כל כך קשה על כולנו להאחד ולמוך בצבא ובממשלה. ואני טוען בדיוק להפך - בגלל שהמצב קשה מאוד וכדי לשנות את המצב אלינו להתנגד לפעולות הממשלה והצבא כי רק כך יכול שינוי. למה אלי לתמוך בממשלה עם היא הסיבה העיקרית למצב בארץ??? ישראל היא לא מדינה דמוקרטית כל עוד היא מונעת את זכויותיהם הבססיות של 3.5 מליון פלסטנים עליהם היא שולטת וכל עוד היא מפלה את הצביור הערבי בישראל.

תפיקדה של אופוזיציה

הוא לתמוך בממשלה ברגעיה הקשיים! אם אתה לא מבין את זה אז כנראה אתה לא מבין דמוקרטיה מה היא... בגלל שהמצב קשה היא צריכה לייעץ לממשלה מה לעשות ולא להתרעם! אם ישראל לא הייתה מדינה דמוקרטית אז 3.5 מיליון הערבים כאן היו עפים\מתים כאן מזמן מזמן עוד לפני שאני ואתה היינו חיים! מתפקידנו הוא לעזור לעם היהודי ואח"כ לעמים שמסביב וכל עוד העם היהודי בבעיה אז שהפלשתינאים ילכו לעזאזל (מה גם שיש להם 21 מדינות ערביות מסביב).

pelegs

New member
ואיך בדיוק היא תיעץ לממשלה?

הרי מי מהממשלה יקשיב לח"כ מהאופוזיציה? ממש... אז כדי שיקשבו לו, וידעו את דיעותיו/האידיאולוגיות שלו הוא צריך להביא אותן בפומבי: ע"י הפגנה או כדומה. מה זה שהפלשתנאים ילכו לעזאזל? הם תחת חסות של מדינת ישראל, ומדינת ישראל צריכה לדאוג להם! אן היו אומרים יום אחד באירופה: "המצב הכלכלי קשה, שילכו לעזאזל היהודים" לא היית מאושר מזה במיוחד, נכון? ותפסיקו עם השטות הזו עם ה"יש להם 21 מדינות ערביות"! זה אווילי! אתה חושב שלמדינות האלו בכלל איכפת מהפלשינאים? ממש. הרי מי רוצה עוד תושבים שהוא צריך לדאוג להם, ועוד מליונים? באמת... ולא, העובדה שהם ערביים גם כן לא משנה להם בכלום.

חחחחחח

תאמין לי מקשיבים לאופוזיציה ועוד איך מקשיבים אתה ואני לא יודעים קמצוץ ממה שקורה שם..... אם לא היו מקשיבים לאופוזיציה ערפאת לא היה בחיים עכשיו ובערך 3,000 ערבים לא היו איתנו עכשיו! ההשפעה שיש לאופוזיציית השמאל הוא עצום!!! "הם תחת חסות של מדינת ישראל"- מעניין אז אם הם תחת חסות למה הם לא מתנהגים ומכירים במדינת ישראל המדינה היהודית הדמוקרטית???? באירופה כבר מזמן מעוצבנים עלינו! רגע אני צריך להבין משהו... אתה אומר שבגלל שיש להם 21 מדינות ומיליארד ערבים בכל העולם הם לא יכולים לעזור ל-3.5 ערבים שחיים בתנאים מחפרים??? ה-3.5 מיליון ערבים האלה הם פחות מחצי אחוז מכלל הערבים בעולם ואתה אומר שהם לא צריכים להתייחס אליהם... כאשר מדובר על מדינה לעם הפלשתינאי בשטחי מדינת היהודים פתאום כל 21 מדינות ערב מתעוררות אבל כאשר מדובר על עזרה הומאניטרית... חס ושלום!! ביי

לביא1

New member
למה אף אחד בפורום הזה ...

אילו לא טורח להגיב לה על על כך שהיא לא צודקת.?

איזה בושה!

פשוט הייתי המום, גם אין לי מה לכתוב... איזו שנאה! איזו השוואה! איזו גזענות! הכללות! ידע דל! בבקשה תשאירי את הילדים שלך בבית שחס ושלום לא יראו את האמת! בושה וחרפה!

Mnementh

New member
זה חבל....

וזה אפילו טראגי שאלו דעות רווחות על אדם שתרם כ´כ הרבה למדינה, והרבה יותר מזה... זה לא עניין של התרומה דווקא אלא ההשקעה, האכפתיות. יש לו בבית את האוסף הגדול ביותר בארץ של ספרי ארץ-ישראל. איפה נשמע דבר כזה? הוא מקרה מיוחד עוד מימי הפלמ´ח עד לימיו כאלוף בצה´ל, כיועץ לענייני טרור, כשר... רבין אם הוזכר העריך אותו מאוד כל השנים. אנשים שטחיים ולגלגנים ישר אומרים שהוא גזען כי הם לא מסכימים עם רעיון אחר של המצע הפוליטי שלו, מה הקשר בכלל... בין אם מישהו חושב שזה נכון או לא, לבוא ולהגיד שגנדי הוא מין איש רע בגלל זה, זה ביזיון טראגי של מדינה שאיבדה את עצמה לדעת. כל מי שהכיר אותו, כולל יוסי שריד לדוגמא, אמר אין ספור פעמים שמדובר על אדם עם כבוד ואדם נחמד בטירוף, טוב לב.... באמת מלח הארץ. כל הסיפור של הרצח, איך הוא קרה, מה קרה אח´כ עם הרוצחים ועם אלו שתכננו את הרצח, ויותר מכל - התגובות הפושרות בארץ וחוסר האכפתיות של אנשים למקרה זה גורמים לי הרגשה מאוד רעה, ואני מיואש מהמצב הזה. ממש מיואש. איזו מדינה מחורבנת שלא מבינה איזה אסון קולסלי קרה פה. ראיתי בביפ את התוכנית של "שי ודרור", לפעמים יש להם קטעים מצחיקים, אבל לפעמים הם עוברים את הגבול. לפני כמה ימים הם השוו את זאבי זצ´ל ליגאל עמיר (!) ואז להיטלר (!!!). מאז אני מחרים אותם ואני מקווה שעוד אנשים ייעשו את זה והתוכנית תירד מהאוויר. חוצפה זה ה-UNDERSTATEMENT של המילניום לדבר הזה.

למעלה