זה חבל....
וזה אפילו טראגי שאלו דעות רווחות על אדם שתרם כ´כ הרבה למדינה, והרבה יותר מזה... זה לא עניין של התרומה דווקא אלא ההשקעה, האכפתיות. יש לו בבית את האוסף הגדול ביותר בארץ של ספרי ארץ-ישראל. איפה נשמע דבר כזה? הוא מקרה מיוחד עוד מימי הפלמ´ח עד לימיו כאלוף בצה´ל, כיועץ לענייני טרור, כשר... רבין אם הוזכר העריך אותו מאוד כל השנים. אנשים שטחיים ולגלגנים ישר אומרים שהוא גזען כי הם לא מסכימים עם רעיון אחר של המצע הפוליטי שלו, מה הקשר בכלל... בין אם מישהו חושב שזה נכון או לא, לבוא ולהגיד שגנדי הוא מין איש רע בגלל זה, זה ביזיון טראגי של מדינה שאיבדה את עצמה לדעת. כל מי שהכיר אותו, כולל יוסי שריד לדוגמא, אמר אין ספור פעמים שמדובר על אדם עם כבוד ואדם נחמד בטירוף, טוב לב.... באמת מלח הארץ. כל הסיפור של הרצח, איך הוא קרה, מה קרה אח´כ עם הרוצחים ועם אלו שתכננו את הרצח, ויותר מכל - התגובות הפושרות בארץ וחוסר האכפתיות של אנשים למקרה זה גורמים לי הרגשה מאוד רעה, ואני מיואש מהמצב הזה. ממש מיואש. איזו מדינה מחורבנת שלא מבינה איזה אסון קולסלי קרה פה. ראיתי בביפ את התוכנית של "שי ודרור", לפעמים יש להם קטעים מצחיקים, אבל לפעמים הם עוברים את הגבול. לפני כמה ימים הם השוו את זאבי זצ´ל ליגאל עמיר (!) ואז להיטלר (!!!). מאז אני מחרים אותם ואני מקווה שעוד אנשים ייעשו את זה והתוכנית תירד מהאוויר. חוצפה זה ה-UNDERSTATEMENT של המילניום לדבר הזה.